Tu esti o minune! Pentru momentele in care te simti cu sufletul la pamant, aduti aminte de lucrurile care te fac sa te simti minunat!

Tu esti o minune! Pentru momentele in care te simti cu sufletul la pamant, aduti aminte de lucrurile care te fac sa te simti minunat!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 April 2020 in Dezvoltare Personala

Momente in viata in care te simti minunat:

1. Cand iubesti. Fie ca e vorba de iubirea parintilor, a prietenilor, a omului care te completeaza. Iubirea e combustibilul cu care masinaria vietii functioneaza in fiecare zi.

Imi vei spune ca iubirea te face fericit doar atunci cand este impartasita. Gresit. Cand e impartasita te face cel mai fericit. Te poti considera un om fericit atunci cand poti iubi si o poti arata.

2. Cand faci ceea ce iti place. Munca facuta din placere te motiveaza si iti da o stare generala de bine chiar daca ceea ce faci e obositor sau greu.

3. Cand te simti liber. Atunci cand pui capul pe perna si nu simti nici o apasare si nici un gol in suflet.

4. Cand ai prieteni pe care poti conta. Esti un om fericit daca atunci cand pamantul iti fuge de sub picioare ai un om de baza care stii cu siguranta ca va fi acolo.

5. Cand lumea iti zambeste. E foarte placut sa iti incepi ziua intalnind oameni care iti zambesc si sunt amabili. Dat fiind faptul ca oamenii zambesc tot mai rar fara motiv, este intr-adevar o bucurie sa primesti un zambet din senin.

6. Cand canti si dansezi si te eliberezi de orice energie negativa. N-ai voce? Esti antitalent la dans? Si ce daca! In camera ta esti doar tu. Acolo lumea e doar a ta.

7. Cand privesti filme care te emotioneaza pana la lacrimi sau cand citesti carti in care te regasesti, sau in care primesti raspunsuri la intrebari pe care nu stiai ca le ai.

8. Cand te simti apreciat.

9. Cand privesti in urma si nu te simti rusinat pentru nimic. E placut sa iti dai seama ca drumul tau a fost unul in urcare si ca esti un om de onoare.

10. Cand bei ceai fierbinte in zile geroase sau cand mananci ceva de care ti-e pofta exact atunci cand ti-e pofta.

11. Cand iti descoperi un scop. Uneori, iti ia ceva timp sa iti dai seama care e scopul tau si ce vrei sa faci atunci cand devii un adult cu acte in regula.

12. Cand visele devin realitate. Ce sentiment de implinire… nu-i asa?

13. Cand te reintalnesti cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de foarte mult timp si de care iti era extrem de dor.

14. Cand ai parte de mici bucurii care te fac sa uiti de tot ce n-a mers pana in momentul respectiv.

15. Cand iti dai seama ca ai depasit un moment care te tinea in loc.

16. Cand ti se intinde o mana exact in clipa in care ai cea mai mare nevoie.

17. Cand esti sanatos. Daca in afara catorva raceli sau boli care se vindeca rapid nu ai probleme grave de sanatate esti cu adevarat un om fericit.

… si lista poate continua!

Am fost deseori nerecunoscatoare si mi-am dorit de multe ori ce nu aveam, pierzand din vedere toate aceste lucruri care ma fac fericita zi de zi.

Atunci cand va simtiti nefericiti alcatuiti o astfel de lista. Sunt sigura ca in afara acelui motiv care va prabuseste lumea mai sunt inca multe lucruri pentru care sa va simtiti recunoscatori si fericiti.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!