Trebuie sa intelegi ca fara un barbat viata nu se sfarseste! Fii puternica, femeie!

Trebuie sa intelegi ca fara un barbat viata nu se sfarseste! Fii puternica, femeie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 October 2018 in Relatii

„Nu trebuie să fii frumoasă. Nu datorezi frumusețe nimănui. Nu iubitului/soțului/partenerului, nu colegilor de muncă, și în special nu bărbaților de pe stradă. Nu o datorezi mamei tale, copiilor tăi, civilizației în general. Frumusețea nu e o chirie pe care o plătești ca să ocupi un loc pe care scrie „femeie”.” (Erin McKean)

O femeie inteleapta nu este niciodata geloasa

1. O femeie realizează că, fără un barbat, viața nu se sfârșește – O femeie înțelege foarte bine cine este, ceea ce este important pentru ea, fără îndoială că ea nu uită și isi iubește partenerul, în timp ce nu se pierde în această iubire. Viața ei nu se distruge de dragul iubirii.

2. O femeie nu-și ascunde sentimentele – Indiferent dacă este vorba de sentimente sau resentimente, nu le ascunde in fata partenerului. Barbatul trebuie să le stie și să le respecte. Femeia înțeleaptă nu va fi timidă și stie sa spuna tot ce simte.

„Iubesc să văd o fată care ia taurul de coarne. Viața e grea. Trebuie să dai din coate și să te lupți.” (Maya Angelou)

3. Nu se cearta pe retelele de socializare – Nu are grijă de asta, pentru că e suficient de matură pentru a nu fi geloasa. Pentru ea este importanta realitatea

4. O femeie matură nu va ascunde adevărul – O femeie inteleapta nu se va ascunde dupa minciuni pentru a-si salva relatia. Daca simte ca nu mai are incredere ii va spune raspicat.

5. Ea are incredere in partener – Nu are nevoie să-și facă griji pentru relația lor, nu trebuie să-i citească SMS-urile și să întrebe de ce a venit târzi, sau sa-i puna alte intrebari. Ea crede in el și nu se îndoiește.

6. Ii va respecta intotdeauna munca – Ea știe că, pentru a fi prosperitate, trebuie să lucrezi.

7. solicită ajutor – Intr-o relație, o femeie nu va ascunde că are nevoie de ajutor.

8. Recunoaște greșelile sale – O femeie înțeleaptă nu va ascunde greșelile, dacă a făcut ceva greșit, nu va evita să vorbească și va incerca sa se corecteze.

9. Nu se teme de dificultăți – Dacă există dificultăți în relație, ea încearcă să le depășească împreună cu bărbatul și nu întrerupe relația.

10. Isi iubeste partenerul – Pentru o astfel de femeie, un barbat “zboară” acasă, nu are de ce să se îngrijoreze și nu se întreabă dacă il iubește sau nu. Totul este simplu, clar și ușor de înțeles în această relație.

„Nu am cunoscut niciodată o femeie care nu e puternică – dar uneori nu lasă această putere să iasă. Apoi are loc o tragedie, iar această putere iese brusc la iveală. Îndemnul meu către femei este să lase forța să iasă înainte să aibă loc tragedia.” (Diane von Furstenberg)

„Femeile au fost mereu cele puternice în lume. Bărbații caută mereu în femei o pernuță pe care să își așeze capul. Caută mereu mama care să îi țină în brațe, ca atunci când erau mici.” (Coco Chanel)

„Femeile, asemenea bărbaților, ar trebui să încerce imposibilul. Iar atunci când eșuează, eșecul lor să fie o provocare pentru ceilalți.” (Amelia Earhart)

„Când un bărbat își exprimă părerea, e bărbat. Când o femeie își exprimă părerea, e tiran.” (Bette Davis)

„Sper ca tații și mamele fetițelor să le privească și să le spună: „Da, femeile pot.”” (Dilma Rousseff)

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!