Trebuie sa fii constient de puterea gandului tau, el este marele creator al vietii tale, el analizeaza si decide ce vei face!

Trebuie sa fii constient de puterea gandului tau, el este marele creator al vietii tale, el analizeaza si decide ce vei face!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 February 2020 in Dezvoltare Personala

Cu siguranta ai auzit de legea atractiei, de felul credul in care unii cred ca daca iti pui o dorinta si te gandesti la ea intens, intens de tot, totul iti pica din cer cu exact forta gravitationala cu care te simti atras catre ea. Poate ca nu dai doi bani pe teoriile spiritualiste ale fericirii, poate ca de fiecare data cand ti-ai spus ca o sa fie bine s-a intamplat sa fie rau.

Poate ca ii consideri nebuni pe cei care cred in puterea gandului, crezand ca pot influenta, ba chiar controla evenimentele din viata lor, din viata altora. Un gand pozitiv nu te poate trezi din boala. Nu iti da jobul inapoi cat ai bate din degete. Nu te ajuta sa iti gasesti scopul, sensul, echilibrul, armonia. Nu te scapa de o criza financiara. Nu te promoveaza pe tine in locul colegului tau. Faptul ca visezi (visezi mult acest lucru, iar de dorit iti doresti si mai mult!) sa fii milionar nu iti depune milioanele in banca. Puterea gandului nu este atat de mare, de infinita, iar noi oamenii limitati prin natura noastra. Fara sa vrem credem asta si ne dezvoltam puterea gandului prea putin.

Te-ai vazut in oglinda in momentele tale mai putin fericite (cand te doare ceva, cand iti este foame, sete, somn, cand ai ajuns la epuizare). Ce-ai vazut? Un chip devitalizat, tinzand sa-si piarda din personalitate, forma si energie, ochi care transmit prin puterea gandului un mesaj de nefericire. Te-ai uitat in oglinda indragostita, cand iubesti, cand ai cea mai buna dispozitie din lume, cand esti cea mai mare admiratoare a ta, cand te privesti cu incantare, pasiune, descoperire ca si cum atunci te-ai vedea pentru prima oara si te-ai declara cea mai buna prietena a ta. Iti place ceea ce vezi si te vezi frumoasa, vezi cum ridurile se netezesc, capeti un tonus energetic remarcabil, ochii stralucesc, buzele sunt orientate ascendent, fata capata schita zambetului, vitalitatea si energia se citesc in conturul ei.

Vezi ce putere au gandurile pozitive asupra ta? Circumstantele sunt sesizabile pe chip, ceea ce ni se intampla spiritual si psihic ne afecteaza fizic. Trebuie sa inveti cum sa-ti abordezi gandul. E greu sa faci acest lucru mai ales cand in mintea ta se duce o permanenta batalie pentru suprematia gandului, cand intr-un singur minut prin minte iti trec cel putin 100 de ganduri. Cu viclenie, cu arta, constientizand ca iti poti stapani gandurile, cu siguranta ca ti se vor supune, cu certitudinea ca veti deveni cei mai buni prieteni, impreuna cu gandurile tale vei infrunta lumea intreaga si alte sute de persone, de piedici, de medii nefavorabile pentru a indeplini ceea ce iti doresti.

Nikki Owen, adept al tehnicii programarii neurolingvistice, a apelat la un experiment simplu “(testul dragoste-ura” il numeste el) la care au participat sute de femei folosindu-se de… mere, fructe ce au in compozitie 60% apa, procent in care apa se regaseste si in corpul uman. Prima jumatate taiata a fost pusa intr-un recipient pe suprafata caruia a fost lipita o eticheta cu “iubire”si timp de o saptamana participantilor le-a revenit datoria de a impartasi marului cuvinte frumoase, pozitive, pline de afectiune si caldura.

Cealalta jumatate de mar a fost pusa intr-un alt recipient pe care a fost lipita eticheta “ura”. Din nou, participantii au trebuit sa transmita acestei jumatati de mar mesaje ostile, distructive, incarcate de negativism si ura. La sfarsitul saptamanii, jumatatea de mar pe care scria “ura” era mai stricata si intr-un stadiu mai avansat de degradare decat cealalta. Poate ca un experiment ce consta in taierea marului in doua jumatati si manifestarea sentimentelor fata de cele doua jumatati de mar suna de-a dreptul banal, smintit si idiot, insa este un experiment extraordinar ce denota puterea gandului nu doar asupra psihicului, dar si a fizicului. Rezultatele nu pot fi negate, iar micul experiment il poti incerca si tu acasa.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!