Trasaturile speciale pe care nu le descopera oricine, ale oamenilor care iubesc singuratatea!

Trasaturile speciale pe care nu le descopera oricine, ale oamenilor care iubesc singuratatea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 June 2018 in Dezvoltare Personala

“Nu există măreţie fără pasiunea de a fi măreț, fie în cazul aspiraţiei unui atlet, artist, sau om de ştiinţă, ori a unui om de afaceri. Scopul, intenţia de a fi măreț, acestea fac toată diferenţa.” – Anthony Robbins

Cu toții cunoaștem acei oameni care trăiesc într-o bulă. Dacă și ție îți place mai mult singurătatea, decât compania celor din jur, atunci te vei regăsi în aceste 22 de trăsături.

1. TIMPUL INESTIMABIL – Știm cât valorează timpul, așa că ni-l petrecem în compania propriei persoane, pentru a ne descoperi mult mai bine.

2. TE CUNOȘTI FOARTE BINE – Ești cel mai bun prieten al tău și îți cunoști foarte bine țelurile vieții, nu ai nevoie de aprobarea nimănui pentru a decide pentru tine!

3. RĂMÂI CALM ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ – Nu îți ieși din pepeni prea ușor, căci tu ești liniștea din interiorul unei furtuni.

4. ORIZONTURILE TALE SUNT VASTE – Gândești mult și observi tot ceea ce te înconjoară. Nu îți plac discuțiile mărunte șu te bucuri de momente în care meditezi.

5. SINCERITATEA ESTE UN ELEMENT IMPORTANT ÎN VIAȚA TA – Nu suporți ca cei din jur să te mintă, pentru că tu nu minți, ba chiar consideri înjositor acest act.

6. IMPUI BARIERE – Ai bariere rigide, greu de trecut de cei din jur.

7. ÎȚI CUNOȘTI PLUSURILE ȘI MINUSURILE – Ai înțeles deja ce anume te face mai puternic și ce te doboară, așa că îți conduci viața în funcție de aceste limite.

8. EȘTI EMPAT – Ai foarte multe sentimente frumoase în interiorul tău, pe care le oferi cui merită.

9. NIMENI NU ESTE PERFECT – O lozincă după care îți conduci viața.

10. AI ÎNCREDERE ÎN SENTIMENTELE TALE – Petrecând mult timp de unul singur, ai ajuns să îți cunoști foarte bine simțurile, tocmai de aceea ai încredere în ele.

11. INDEPENDENȚĂ – O valorifici și te asiguri că îți conduci viața în funcție de ea.

12. ÎNȚELEGI IMPORTANȚA BUNĂTĂȚII – Umanitatea suferă deja din cauza răutății, așa că nu te ferești să faci acte de bunătate ori de câte ori ai ocazia.

13. EȘTI CURAJOS – Asta nu înseamnă că nu ai temeri, însă nu le lași să îți conducă viața.

14. TE PUI PE PRIMUL LOC – Tu ești prioritatea ta, iar asta te ferește de suferințe.

15. IMPORTANȚA ÎNCREDERII – Tu nu ai prea repede încredere în oameni, însă cei din jurul tău au în tine, deoarece se simt în siguranță, în prezența ta.

16. PUTERE EMOȚIONALĂ – Ai nevoie de ea, mai ales atunci când ești singur, căci ea te ajută să te concentrezi pe acceptare.

17. PRINCIPIILE MORALE SUNT CHEIA – Crezi în ele cu toată tăria și asta te face integru.

18. EȘTI LOIAL – Nu ai trădat pe nimeni niciodată și nici nu o vei face.

19. TE ADAPTEZI UȘOR – Ești flexibil în orice circumstanță, iar aceasta este o tactică de supraviețuire.

20. COMPROMISURILE SUNT IMPORTANTE – Nu aștepți nimic de la nimeni și astfel îți conduci viața în tihnă.

21. NU-I RĂU SĂ TE PLICTISEȘTI UNEORI – Nu tot ceea ce este plictisitor este neapărat rău. Nu judeci imediat lucrurile și asta îi poate plictisi pe unii.

22. NU CONSIDERI CĂ TOȚI TREBUIE SĂ FIE ASEMENI ȚIE – Tu înțelegi nevoia de a-ți petrece timp cu tine însuți, însă asta nu înseamnă că toți oamenii trebuie să o facă. Accepți că fiecare individ este diferit.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!