Trasaturile speciale pe care nu le descopera oricine, ale oamenilor care iubesc singuratatea!

Publicitate

“Nu există măreţie fără pasiunea de a fi măreț, fie în cazul aspiraţiei unui atlet, artist, sau om de ştiinţă, ori a unui om de afaceri. Scopul, intenţia de a fi măreț, acestea fac toată diferenţa.” – Anthony Robbins

Cu toții cunoaștem acei oameni care trăiesc într-o bulă. Dacă și ție îți place mai mult singurătatea, decât compania celor din jur, atunci te vei regăsi în aceste 22 de trăsături.

1. TIMPUL INESTIMABIL – Știm cât valorează timpul, așa că ni-l petrecem în compania propriei persoane, pentru a ne descoperi mult mai bine.

2. TE CUNOȘTI FOARTE BINE – Ești cel mai bun prieten al tău și îți cunoști foarte bine țelurile vieții, nu ai nevoie de aprobarea nimănui pentru a decide pentru tine!

3. RĂMÂI CALM ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ – Nu îți ieși din pepeni prea ușor, căci tu ești liniștea din interiorul unei furtuni.

4. ORIZONTURILE TALE SUNT VASTE – Gândești mult și observi tot ceea ce te înconjoară. Nu îți plac discuțiile mărunte șu te bucuri de momente în care meditezi.

5. SINCERITATEA ESTE UN ELEMENT IMPORTANT ÎN VIAȚA TA – Nu suporți ca cei din jur să te mintă, pentru că tu nu minți, ba chiar consideri înjositor acest act.

6. IMPUI BARIERE – Ai bariere rigide, greu de trecut de cei din jur.

7. ÎȚI CUNOȘTI PLUSURILE ȘI MINUSURILE – Ai înțeles deja ce anume te face mai puternic și ce te doboară, așa că îți conduci viața în funcție de aceste limite.

8. EȘTI EMPAT – Ai foarte multe sentimente frumoase în interiorul tău, pe care le oferi cui merită.

9. NIMENI NU ESTE PERFECT – O lozincă după care îți conduci viața.

10. AI ÎNCREDERE ÎN SENTIMENTELE TALE – Petrecând mult timp de unul singur, ai ajuns să îți cunoști foarte bine simțurile, tocmai de aceea ai încredere în ele.

Publicitate

11. INDEPENDENȚĂ – O valorifici și te asiguri că îți conduci viața în funcție de ea.

12. ÎNȚELEGI IMPORTANȚA BUNĂTĂȚII – Umanitatea suferă deja din cauza răutății, așa că nu te ferești să faci acte de bunătate ori de câte ori ai ocazia.

13. EȘTI CURAJOS – Asta nu înseamnă că nu ai temeri, însă nu le lași să îți conducă viața.

14. TE PUI PE PRIMUL LOC – Tu ești prioritatea ta, iar asta te ferește de suferințe.

15. IMPORTANȚA ÎNCREDERII – Tu nu ai prea repede încredere în oameni, însă cei din jurul tău au în tine, deoarece se simt în siguranță, în prezența ta.

16. PUTERE EMOȚIONALĂ – Ai nevoie de ea, mai ales atunci când ești singur, căci ea te ajută să te concentrezi pe acceptare.

17. PRINCIPIILE MORALE SUNT CHEIA – Crezi în ele cu toată tăria și asta te face integru.

18. EȘTI LOIAL – Nu ai trădat pe nimeni niciodată și nici nu o vei face.

19. TE ADAPTEZI UȘOR – Ești flexibil în orice circumstanță, iar aceasta este o tactică de supraviețuire.

20. COMPROMISURILE SUNT IMPORTANTE – Nu aștepți nimic de la nimeni și astfel îți conduci viața în tihnă.

21. NU-I RĂU SĂ TE PLICTISEȘTI UNEORI – Nu tot ceea ce este plictisitor este neapărat rău. Nu judeci imediat lucrurile și asta îi poate plictisi pe unii.

22. NU CONSIDERI CĂ TOȚI TREBUIE SĂ FIE ASEMENI ȚIE – Tu înțelegi nevoia de a-ți petrece timp cu tine însuți, însă asta nu înseamnă că toți oamenii trebuie să o facă. Accepți că fiecare individ este diferit.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Cum putem comunica cu ingerii! Îngerii sunt mâinile lui Dumnezeu Tatăl prelungite până la noi. Să-i privim pe îngeri ca fiind mâna pe care însuși Dumnezeu ne-o întinde. Noi decidem când punem mâna noastră în mâna Lui și ne lăsăm ghidați de El. Să nu-L lăsăm pe Dumnezeu cu mâna întinsă.

Publicitate

 

V-ați surprins făcând lucrul potrivit la momentul potrivit? Ați spus unui prieten aflat în suferință cuvintele cele mai inspirate și mai potrivite? Ați avut sentimentul câteodată că sunteți protejați și nimic rău nu vi se poate petrece?

În unele situații cineva v-a oferit ajutorul imediat? Ați aflat răspunsul la unele frământări atunci când v-ați aruncat privirea pe o carte deschisă ca din „întâmplare” la o pagină anume? Majoritatea copiiilor ar putea să vă împărtășească secretul acestor mici minuni.

Toate acestea vin cu ajutorul îngerilor

Plini de puritate, unii copii numesc aceste ființe „prietenii lor de joacă” și sunt perfect conștienți de prezența lor.

Deseori mesajele îngerilor vin sub forma unor semne prevestitoare și a unor sincronicități. Mai putem simți cum energia vindecătoare ne inundă trupul sau faptul că suntem învăluiți într-o lumină caldă binefăcătoare. Sentimentele de a fi îmbrățișați sau atinși, sau de a simți mirosuri de flori acolo unde nu sunt, de a auzi sunete sublime pe care alții nu le aud, toate acestea pot fi semne ale unei „vizite” angelice.

Comunicarea cu îngerii este o experiență profundă și frumoasă care ne accelerează evoluția spirituală personală. A deveni conștienți de îngeri reprezintă un pas către o viață plină de fericire și împliniri. Atunci când îi acceptăm și îi chemăm, invităm de fapt miracolele să pătrundă în viața noastră.

Prin familiarizarea cu îngerii vom descoperi calitățile îngerilor în noi, iar îngerii vor deveni proiecția divinului în noi. Ne vom descoperi astfel propriile calități angelice.

Sufletul tresaltă de fericire la perceperea îngerilor

Sufletul tresaltă de fericire la perceperea îngerilor. Simțim o stare de pace profundă, suntem ușori și fără griji, cu mai multă încredere și forță, reîmprospătați. Noi ne bucurăm că ne ajută, iar ei se bucură că îi rugăm. Putem să îi rugăm pe îngeri să ne ajute și să ne ghideze, dar e important să îi evocăm și pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce ne oferă bun în viață.

Îngerii ne cunosc secretele inimii. Îngerul păzitor, pe care fiecare dintre noi îl are încă de la naștere, ne cunoaște, la modul absolut, orice gând, acțiune și sentiment pe care l-am avut vreodată și ne iubește complet, total și necondiționat. Suntem mereu iubiți, înțeleși și prețuiți. Îngerul păzitor este pregătit să ne ofere alinare și să ne protejeze pe calea împlinirii dorințelor sufletului.

Publicitate

Îl putem ruga pe îngerul nostru păzitor să ne ajute să ne iubim și să avem încredere în noi înșine, așa cum el are; să-i iubim necondiționat pe oameni și să nu-i mai judecăm, să le respectăm liberul arbitru, să fim optimiști și să avem mereu gânduri pozitive.

Este foarte bine să ne rugăm îngerului nostru păzitor să ne ofere viziunea lui asupra unei anumite situații; să ne vindece, să ne ajute să renunțăm la un obicei prost și să-l înlocuim cu unul bun, să fim fericiți, să aducem bucurie celor din jur. Putem invoca prezența îngerului în caz de accident, dacă ne este frică din nu contează ce motiv, dacă nu ne odihnim bine sau avem coșmaruri.

Îl putem ruga să ne ajute să ne cumpărăm hainele cele mai frumoase și potrivite sau obiectele de care avem nevoie noi sau cei apropiați nouă atunci când vrem să le facem cadouri. Îl putem ruga să aibă grijă de cei dragi, să se joace cu noi, să ne facă daruri de sărbători sau de ziua noastră.

El se poate manifesta atunci prin rezolvarea unei situații, îmbunătățirea unei stări, apariția unor sincronicități sau chiar prin cadourile pe care le primim de la ceilalți. Putem și noi să facem cadouri îngerului nostru păzitor: să-i dăruim un gând bun, o stare de iubire, un zâmbet, de ce nu-chiar un cântec atunci când ne simțim plini de recunoștință.

Îngerii sunt mâinile lui Dumnezeu întinse către noi

Să ne liniștim mintea și să cerem îngerului nostru păzitor să-i simțim prezența. El e mereu alături de noi și așteaptă plin de iubire să-l chemăm, să-i cerem ajutorul, să-l vrem în viața noastră și să ne bucurăm de prezența lui. Această legătură plină de iubire ce se poate stabili între noi și îngerul nostru păzitor este una dintre experiențele cele mai intime și împlinitoare pe care o ființă umană o poate avea și este mult mai ușor accesibilă decât își imaginează mulți oameni.

Așa cum atunci când ne place cineva și dorim să ne împrietenim cu el petrecem cât mai mult timp cu acea persoană, dacă vrem să ne apropiem de îngerul nostru păzitor e important să îi oferim din timpul și atenția noastră. El se bucură când comunicăm cu el, așa cum fiecare dintre noi suntem inspirați să o facem.

Îngerii sunt mâinile lui Dumnezeu Tatăl prelungite până la noi. Să-i privim pe îngeri ca fiind mâna pe care însuși Dumnezeu ne-o întinde. Noi decidem când punem mâna noastră în mâna Lui și ne lăsăm ghidați de El. Să nu-L lăsăm pe Dumnezeu cu mâna întinsă.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate