Trasaturile oamenilor care adora singuratatea. Chiar daca sunt mai mult singuratice, aceste persoane sunt foarte speciale

Trasaturile oamenilor care adora singuratatea. Chiar daca sunt mai mult singuratice, aceste persoane sunt foarte speciale

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 April 2020 in Personalitate

„Omul se naste si moare in singuratate absoluta, dar aceasta singuratate e populata de vise, de himere si de iluzii.” – Mircea Eliade

Cu totii cunoastem acei oameni care traiesc intr-o bula. Daca si tie iti place mai mult singuratatea, decat compania celor din jur, atunci te vei regasi in aceste 22 de trasaturi.

1. TIMPUL INESTIMABIL – Stim cat valoreaza timpul, asa ca ni-l petrecem in compania propriei persoane, pentru a ne descoperi mult mai bine.

2. TE CUNOSTI FOARTE BINE – Esti cel mai bun prieten al tau si iti cunosti foarte bine telurile vietii, nu ai nevoie de aprobarea nimanui pentru a decide pentru tine!

3. RAMAI CALM IN SITUATII DE CRIZA – Nu iti iesi din pepeni prea usor, caci tu esti linistea din interiorul unei furtuni.

4. ORIZONTURILE TALE SUNT VASTE – Gandesti mult si observi tot ceea ce te inconjoara. Nu iti plac discutiile marunte su te bucuri de momente in care meditezi.

5. SINCERITATEA ESTE UN ELEMENT IMPORTANT IN VIATA TA – Nu suporti ca cei din jur sa te minta, pentru ca tu nu minti, ba chiar consideri injositor acest act.

6. IMPUI BARIERE – Ai bariere rigide, greu de trecut de cei din jur.

7. ITI CUNOSTI PLUSURILE SI MINUSURILE – Ai inteles deja ce anume te face mai puternic si ce te doboara, asa ca iti conduci viata in functie de aceste limite.

8. ESTI EMPAT – Ai foarte multe sentimente frumoase in interiorul tau, pe care le oferi cui merita.

9. NIMENI NU ESTE PERFECT – O lozinca dupa care iti conduci viata.

10. AI INCREDERE IN SENTIMENTELE TALE – Petrecand mult timp de unul singur, ai ajuns sa iti cunosti foarte bine simturile, tocmai de aceea ai incredere in ele.

11. INDEPENDENTA – O valorifici si te asiguri ca iti conduci viata in functie de ea.

12. INTELEGI IMPORTANTA BUNATATII – Umanitatea sufera deja din cauza rautatii, asa ca nu te feresti sa faci acte de bunatate ori de cate ori ai ocazia.

13. ESTI CURAJOS – Asta nu inseamna ca nu ai temeri, insa nu le lasi sa iti conduca viata.

14. TE PUI PE PRIMUL LOC – Tu esti prioritatea ta, iar asta te fereste de suferinte.

15. IMPORTANTA INCREDERII – Tu nu ai prea repede incredere in oameni, insa cei din jurul tau au in tine, deoarece se simt in siguranta, in prezenta ta.

16. PUTERE EMOTIONALA – Ai nevoie de ea, mai ales atunci cand esti singur, caci ea te ajuta sa te concentrezi pe acceptare.

17. PRINCIPIILE MORALE SUNT CHEIA – Crezi in ele cu toata taria si asta te face integru.

18. ESTI LOIAL – Nu ai tradat pe nimeni niciodata si nici nu o vei face.

19. TE ADAPTEZI USOR – Esti flexibil in orice circumstanta, iar aceasta este o tactica de supravietuire.

20. COMPROMISURILE SUNT IMPORTANTE – Nu astepti nimic de la nimeni si astfel iti conduci viata in tihna.

21. NU-I RAU SA TE PLICTISESTI UNEORI – Nu tot ceea ce este plictisitor este neaparat rau. Nu judeci imediat lucrurile si asta ii poate plictisi pe unii.

22. NU CONSIDERI CA TOTI TREBUIE SA FIE ASEMENI TIE – Tu intelegi nevoia de a-ti petrece timp cu tine insuti, insa asta nu inseamna ca toti oamenii trebuie sa o faca. Accepti ca fiecare individ este diferit.

„Singuratatea este atat de necesara pentru imaginatie pe cat este de folositoare societatea pentru caracter.” – James Russell Lowell

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!