Trasaturile celui mai rar tip de personalitate! Doar 2% din populatia din intreaga lume are tipul de personalitate cunoscut sub numele de Sustinator sau INFJ.

Trasaturile celui mai rar tip de personalitate! Doar 2% din populatia din intreaga lume are tipul de personalitate cunoscut sub numele de Sustinator sau INFJ.

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 December 2018 in Dezvoltare Personala

“De omul bun şi de vreme bună nu te mai saturi.” – proverb romanesc

Doar 2% din populatia din intreaga lume are tipul de personalitate cunoscut sub numele de Sustinator sau INFJ.

Ai simtit vreodata ca esti diferita de ceilalti? In viata ta nu ai intalnit cu adevarat multi oameni care sa te inteleaga. Asta ar putea fi datorita faptului ca ai cel mai rar tip de persoanlitate din intreaga lume – INFJ sau personalitate “Sustinator”, care se gaseste la doar 2% din populatia lumii. Martin Luther King, Nelson Mandela si Maica Teresa sunt printre cele mai importante personalitati cu INFJ. Si daca si tu esti unul dintre ei, esti la fel de special.

Potrivit SimpleCapacity, un om cu personalitate Sustinator este introvertit, intuitiv, sensibil si judecator.

Astfel de persoane pot fi greu de observat, insa daca stii urmatoarele trasaturi, ii poti observa cu usurinta:

1. Sunt constiente cu privire la viitor – Persoanele cu personalitate INFJ nu sunt preocupate de probleme banale; intotdeauna se uita la imaginea de ansamblu si nu se descurajeaza de provocarile pe care le intalnesc. Daca ceva nu va da rezultatele dorite, ele vor gasi un alt mod de a face sa functioneze.

2. Sunt foarte muncitoare – Aceste persoane nu se tem de munca grea. Ele stiu ca, cadaca trebuie sa obtina ceva in viata, trebuie sa lucreze pentru asta pentru ca nimic nu este gratuit. Intotdeauna ofera 100% – iar aceasta este cea mai definitorie trasatura a lor.

3. Au incredere in instinct – Sunt persoane extrem de intuitive care au incredere in ce le spune inima lor. Stiu cand ceva li se potriveste sau nu.

4. Sunt in cautarea adevarului – Ele cred in misterele universului si incearca sa afle secrete si adevaruri despre omenire.

5. Le place sa fie inconjurate doar de persoane in care sa aiba incredere – Nu le place sa stea in grupuri mari de persoane. De asemenea, daca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, cel mai probabil se vor indeparta de persoana ta.

6. Sunt persoane cu suflet sensibil – Sunt extrem de generoase cu celelalte persoane si iti vor fi alaturi in zilele tale proaste. Ele sunt intotdeauna gata sa ofere o mana de ajutor si un sfat bun. Poti conta pe ele pe sprijin emotional.

7. Citesc oamenii – Impreuna cu energia emotionala ridicata, ele pot citi oamenii.

8. Sunt persoane singuratice – Se simt adesea singure pentru ca nu sunt ca restul oamenilor. Le poti vedea singure intr-o camera plina de persoane. Uneori le place aceasta stare a lor.

Tipul de personalitate Susținător este foarte rar, constituind mai puțin de un procent din populație, dar reușește să își lase amprenta în lume. Aceștia au un simț înnăscut al idealismului și moralității, însă ceea ce îi deosebește de alte tipuri de personalități idealiste este hotărârea și determinarea lor – Susținătorii nu sunt visători inactivi, ci persoane capabile să întreprindă pași concreți pentru a-și atinge scopurile și a avea un impact pozitiv de durată.

Susținătorii tind să aibă ca scop în viață ajutarea altor persoane, dar, deși persoanele cu acest tip de personalitate pot fi văzute implicându-se în acțiuni de salvare și acte caritabile, adevărata lor pasiune este aceea de a ajunge la esența problemei pentru ca oamenii să nu aibă nevoie să fie salvați în primul rând.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!