Traim viata pe fuga! Uitam… uitam esentialul. Uitam sa fim fericiti, sa iubim, sa ajutam, sa intelegem, sa felicitam, sa ne bucuram. Inchide ochii mintii si priveste cu cei ai inimii!

Traim viata pe fuga! Uitam… uitam esentialul. Uitam sa fim fericiti, sa iubim, sa ajutam, sa intelegem, sa felicitam, sa ne bucuram. Inchide ochii mintii si priveste cu cei ai inimii!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2020 in De SufletRelatii

” Într-o relație adevărată, ambii parteneri încearcă să ofere tot ce au ei mai de preț și chiar ajung să dea mai mult decât au. Nu este vorba despre merite și, cu atât mai puțin, despre obligație. Ceea ce contează este să încerci să îți faci partenerul cât mai fericit pentru că fericirea lui se adaugă la fericirea ta. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.” – Amy Bloom

Legatura dintre sufletele pereche merge mai departe decat pana moartea ne va desparti pentru ca dragostea adevarata nu moare niciodata.

Gaseste o persoana a carei viata a fost lipsita de bunatate… Si iti voi arata o persoana care apreciata compasiunea.

Gaseste o persoana care stie ce inseamna sa pierzi totul… Si iti voi arata o persoana care nu are nimic de dat cu exceptia sufletului sau.

Arata-mi o persoana care a fost lasata sa infrunte lumea singura… Si iti voi arata o persoana care te poate ghida pe drumurile vietii si care iti poate arata lucruri pe care pana acum nu ai stiut ca viata le poate oferi.

Arata-mi o persoana care nu a depins niciodata de nimeni.. Si iti voi arata o persoana care l-a vazut pe Dumnezeu. Arata-mi o persoana care a daruit intotdeauna celor din jurul sau… Si iti voi arata o persoana care are un suflet bogat si care apreciaza cele mai nesemnificative lucruri ale vietii.

Gaseste o persoana care a trecut prin durere si necazuri… Si iti voi arata o persoana cu un zambet autentic si o inima mare. Gaseste o persoana care nu a iubit… Si descopera o iubire maivazuta si nemaiauzita.

Imi dau seama ca am uitat cu totul de cuvinte frumoase si de tot ce e frumos. Nu le mai stim sau nu mai vrem sa le stim. Pentru ca in loc sa folosim vorbe calde, le folosim pe alea urate care ranesc si smulg lacrimi.

Nu mai stim sa zambim, stam mereu morocanosi de parca problemele pe care le avem noi sunt cele mai mari de pe pamantul asta.

Soare, pomi infloriti, parfum de flori? Ce-s astea? Cum sa le vedem daca mergem cu privirea in pamant? Ne ascundem ca intr-o carapace de parca toata lumea e impotriva noastra si vrea sa ne faca rau.

Uitam… uitam esentialul. Uitam sa fim fericiti, sa iubim, sa ajutam, sa intelegem, sa felicitam, sa ne bucuram. Uitam o gramada de lucruri care conteaza enorm! Si toate astea in favoarea cui? A problemelor, a dezamagirilor, a ranilor suferite.

Sa ne hranim atunci cu necazuri, sa inlaturam tot ce-i frumos si se afla chiar sub ochii nostri, pentru ca mai tarziu sa avem ce regreta. Pentru ca va asigur ca timpul ne va forta sa vedem dincolo de aceasta nepasare de care dam dovada acum si sa realizam cate lucruri minunate au trecut pe langa noi fara sa ne bucuram de ele.

Inchide ochii mintii si priveste cu cei ai inimii! Vezi ce-ai pierdut?

de Georgiana R. – Pasaje din viata

“Am făcut o listă cu lucrurile care nu te învața la școală. Nu te învața cum să iubești pe cineva. Cum să fii faimos. Cum să fii bogat sau sărac. Cum să te îndepărtezi de un om pe care nu îl mai iubești. Cum să știi ce se petrece în mintea celuilalt. Ce să spui unui om care este pe moarte. Nu te învața nimic din ceea ce trebuie să știi cu adevărat.” – Neil GaimanDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!