Trădarea – de ce unii oameni răspund cu rău atunci când le faci bine?

Trădarea – de ce unii oameni răspund cu rău atunci când le faci bine?

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 March 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Oamenii buni și generoși mă întreabă foarte des acest lucru. Chiar și eu am trăit asta, să fiu sinceră. Este destul de dureros din punct de vedere psihologic. Când faci un lucru pentru cineva, în mod sincer și din toată inima ta, iar acea persoană îți răspunde cu atâta răutate sau se comportă atât de urât cu tine, încât începi să te întrebi: Cum este posibil? Chiar nu are conștiință acea persoană?

După astfel de situații, rămâi blocat și te gândești: “Pot să am încredere în oameni în general?” Până la urmă, tu ai fost sincer și bun la suflet și nu te așteptai la recunoștință de la ei, dar nici la rău nu te așteptai. În astfel de circumstanțe, este foarte dificil să nu cazi în poziția de victimă.

De ce oamenii te tratează urât atunci când le faci un bine

Cu toate acestea, întotdeauna există un alt context pe care oamenii adesea nu îl observă. Faptul că sunt trădați, de obicei, cei care se trădează pe ei înșiși.

Este dificil să înțelegi asta la nivel logic de gândire, dar dacă poți să te uiți mai adânc, cu siguranță vei confirma acest lucru. Acea persoană care simte o mare nevoie interioară de a ajuta alte persoane, o va face indiferent de situație.

Această dorință este în el, este în esența și natura sa. Mai devreme sau mai târziu, va avea parte de acea recunoștință drept răsplată. Este o regulă, cu excepții aproape inexistente.

Oricât de dureros ar fi, în general, această situație va fi ca un semn pentru o astfel de persoană. Un semn care îi arată că este important să învețe să aleagă pe cine ajută.

Există și o altă interdependență interesantă. Cei care iubesc să ajute alți oameni nu iau în considerare legea energetică. După ce au oferit ajutor, se creează o datorie energetică specifică. Balanța de energie este perturbată. Oamenii recunoscători vor restabili rapid această balanță. Însă cei care nu au sentimentul de recunoștință vor simți datoria creată la nivel energetic.

Pentru ei este imposibil să plătească binele în natură, pentru că această vibrație nu este prevăzută în echipamentul lor de bază, așa că vor plăti cu partea opusă a aceluiași sentiment. Adică vor acoperi această datorie cu energie negativă. Echivalentul vibrației de recunoștință este destul de ridicat, ceea ce înseamnă că sentimentul opus, negativ, este la fel de puternic. Acesta este motivul pentru care astfel de oameni trădează.

Pentru nivelul energetic, fie că este pozitiv sau negativ, nu are importanță. Dacă nu pot da din vibrația pozitivă, vor da din partea opusă – negativitatea. Învață să alegi pe cine ajuți – asta este foarte important, pentru că negativitatea din partea acestor reprezentanți va cauza o durere emoțională puternică.

Trădarea – este o trecere la un nou nivel. Cu toate acestea, nimic nu este în zadar. Dacă cineva a fost trădat, merită să-și revizuiască viața și să se întrebe: “Oare mă trădez pe mine însumi? Oare nu îmi utilizez la maximum potențialul?” Pentru că acest subiect include și asta.

Astfel, viața însăși îi indică persoanei că este timpul să treacă la nivelul curajului, unde există posibilitatea de a atinge o nouă etapă de realizări.

Această persoană primește energie și putere pentru a face mai mult. Dacă folosește această șansă, va primi și darurile pe care viața i le-a pregătit. Dacă nu o face și rămâne blocat în acuzele celor care l-au trădat, va întâlni din nou astfel de persoane.

Gândurile despre conștiința altora sunt adecvate. Deoarece există oameni pe Pământ cărora le este străin acest concept. Ei nu trăiesc în astfel de categorii. Ei iau totul pentru ei înșiși, oriunde găsesc și oricând primesc ceva gratis, apoi trec peste persoana care le-a oferit și merg mai departe în căutarea următoarei persoane, iar aici se poate vedea nedreptatea. Dar se poate vedea și ceva mai important:

Conștiința este gena lui Dumnezeu.

Cei care nu au conștiință și care urmăresc doar beneficiile în toată viața lor, invidiază în mod inconștient posesorii sufletului viu, pentru că ei nu îl au. Pentru a supraviețui, caută pe cei de care se pot atașa, ca să se hrănească cu lumina sufletelor lor.

Mai întâi câștigă încrederea, iar apoi iau o cantitate mare de energie de la aceasta. Deoarece naivitatea și credibilitatea acestei victime sunt foarte favorabile acestui proces.

Doar posesorii unei energii pozitive, curate, divine a luminii au parte de astfel de încercări.

Deoarece este vorba despre alegere. Despre alegerea de sine. Despre alegerea în ce și pentru cine să îți îndrepți potențialul, dar și în ce direcție să nu mergi. Este despre testul de puritate a sufletului, pentru care este trimis un astfel de agitator, pentru a-i murdări sufletul “salvatorului” său.

Cei care “salvează” nu înțeleg că au și un “test al lui Dumnezeu”. Deoarece, de obicei, ajutorul “salvatorului” este oferit fără solicitare, prin propria sa inițiativă.

Crezându-se, fără să își dea seama, mai presus de ceilalți, gândindu-se că fără el acea persoană nu se va descurca nicicum. Acesta este un test de a depăși mândria.

Dacă cineva se află într-o situație dificilă, atunci se află din anumite motive, pentru acțiunile, sentimentele sau gândurile sale. Prin urmare, trebuie să se descurce singur. Nu există încercări care să fie trimise în afara capacității de a face față.

Dar dacă nu se poate descurca, atunci trebuie să ceară ajutor. Este mai bine să se adreseze celor care pot ajuta în mod profesionist. Este întotdeauna mai ieftin să plătești bani decât să ai parte de fluxurile karmice ale unei astfel de interacțiuni “salvatoare”, care leagă dureros aceste suflete uneori pentru multe vieți viitoare.

Chiar dacă o astfel de trădare a avut loc deja, este important să recunoști propriile greșeli, să înțelegi lecțiile acestei situații și să-i eliberezi pe cei care au făcut rău, iertându-i pe ei și pe tine însuți. Dacă reușești să faci asta, va fi o creștere pe care nici măcar nu o așteptai.

Dar dacă continui să faci ca înainte, atunci este ușor să cazi în jos – până la nivelul acelei persoane nemulțumite. Astfel, te vei încadra într-un nou cerc, unde vei întâlni din nou trădători de același tip energetic – vampirii, trimiși de sus doar pentru a elimina energia pe care omul oricum nu o folosește la capacitatea sa maximă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!