Totul în viața ta se plătește. Nimeni nu pleacă cu datorii de aici!

Totul în viața ta se plătește. Nimeni nu pleacă cu datorii de aici!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 December 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiViata

Ceea ce trimiți la Univers este ceea ce primești înapoi. Nici mai mult nici mai puțin.

Universul nostru se transformă și se schimbă în mod constant, în funcție de modul în care interacționăm noi cu el și de ceea ce îi trimitem. De asta este important ceea ce simțim, disonanță sau armonie. Prin urmare, misiunea noastră este de a găsi un echilibru între loialitatea și incertitudinea față de convingerile noastre, care sunt invariabil prezente în viața noastră.

Este rădăcina conflictului interior și a suferinței, dar în același timp este o sursă de cunoaștere și experiență neprețuită. Ideea este că oamenii sunt creați ca un întreg. Vor crea viață și, indiferent dacă o crezi sau nu, toată lumea este responsabilă pentru ceea ce se întâmplă în univers.

Gândurile noastre, la fel ca sunetul sau lumina, au propria lor lungime de undă. Putem simți cuvintele rostite, dar gândurile nu, ele au propriile lor frecvențe de vibrații.

Din moment ce suntem capabili să ne controlăm viața (chiar și acele aspecte pe care nu credeai că le poți controla), trebuie să realizăm un lucru important. Absolut totul în viața noastră contează și nimic nu este întâmplător. La fiecare pas suntem înconjurați de semne, dar pur și simplu nu le observăm sau le ignorăm.

Totul din jur este fie un semn conceput pentru a ne avertiza sau direcționa, fie un mesaj care ar trebui descifrat. Prin urmare, fiecare persoană pe care o întâlnim pe drum a fost trimisă cu un scop.

Ceea ce trimiți la Univers este ceea ce primești înapoi. Nici mai mult nici mai puțin. Viața ta se schimbă radical în momentul în care realizezi acest lucru, când te hotărăști să le dai oamenilor doar bunătate și căldură. Are loc un fel de schimbare, vei mult mai atent la vorbele și la faptele tale, pentru a nu suporta consecințele.

Trebuie să-ți schimbi percepția despre tine, să nu te mai critici pentru orice, să te accepți așa cum ești. Abia atunci vei putea găsi pacea interioară. Trebuie să ai încredere în această voce interioară a minții superioare, care este direct legată de suflet. Da, gândurile sunt creative, dar sentimentele? Sentimentele sunt cel mai important lucru. Ele ne definesc viața.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!