Tot ce trebuie sa stii despre evolutia spirituala! Adevarurile fundamentale pe care ar trebui sa le afle toata lumea!

Tot ce trebuie sa stii despre evolutia spirituala! Adevarurile fundamentale pe care ar trebui sa le afle toata lumea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 May 2019 in Spiritualitate

“Trăiește ca și cum totul s-ar termina mâine. Învață ca și cum ai trăi veșnic.” – Mahatma Gandhi

Cum ar fi fost lumea noastra azi daca aceste adevaruri ar fi fost invatate la scoala? Cum am putea schimba sistemul integrand aceste subiecte in modul nostru de viata? Cum ar arata lumea daca le vom recunoaste?

Schimbarea incepe cu recunoasterea acestor adevaruri si suntem datori sa-i convingem pe altii despre ele, sa fim si sa devenim acest adevar, sa devenim Lumina, Iubire si scanteia din noi se va vedea prin saltul spre viitor.

Fiecare incarnare ne da sansa sa fim cea mai buna versiune a noastra si depinde de noi sa ducem acest vis la indeplinire, creand o sansa mai buna pentru umanitate:

Suntem spirite intr-o calatorie. Inainte a cobori in corpul fizic, am planificat momentul la care vom incepe sa devenim cine suntem. In pantecul mamei am uitat totul, iar reamintirea este dificila. Cea mai mare nefericire este sa nu ne reamintim niciodata. Nu suntem niciodata cu adevarat deconectati de la sursa de Lumina, chiar daca in unele vieti, legatura este foarte slaba sau nimerim in zone ori epoci in care legatura ne este interzisa. Incercarea noastra este sa crestem si sa re-devenim ceea ce suntem: fiinte de lumina.

Sufletele noastre nu mor niciodata – doar isi schimba destinatarul. Suntem doar scanteieri de lumina din Sursa originala, si pastram pentru totdeauna experientele prin care trecem. Cind vine vremea sa ne deconectam de corpul nostru fizic, scanteierea de Lumina iese din acest corp, ca dintr-o haina. Purtam experientele multiplelor vieti cu noi, dar schimbam de fiecare data destinatarul vietii urmatoare, intr-o treapta superioara de vibratie. Fiecare viata aduce noi experiente si aduna intelepciune.

Totul este vibratie – la o anume frecventa. Tot ce exista pe Pamant are constiinta, chiar si pietrele sau copacii. Fiecare lucru este conectat la “pomul vietii”, vazut ca o sursa infinita de energie. Ne putem conecta constiintele cu acelea ale pietrelor sau ale pomilor si putem avea conversatii, prin conectarea la acea vibratie. Corpurile noastre sunt 90% apa, si aceasta poate fi programata la o anume frecventa si vibratie cu ajutorul sunetelor, a gindurilor, a culorilor, a sentimentelor pozitive. Cind intelegem cum functioneaza vibratia, intelegem si cum functioneaza tratamentele holistice ale medicinei alternative, care pot vindeca bolile prin schimbarea vibratiei corpului nostru.

Gandurile noastre creeaza realitatea. Toate gandurile sunt energie ce se manifesta in ceea ce vedem in jurul nostru. A fi constient de puterea gandului este primul pas in a fi responsabil pentru crearea realitatii din jurul nostru. Este un concept simplu care cere insa multa constientizare si munca cu noi insine.

Daca fiecare persoana de pe Terra si-ar schimba modul de gandire spre a fi pacifiste, nu ar mai exista razboaie si tiranie. Atentia concentrata pe gandurile negative, ura, invidie sau amintiri negative, creeaza o vibratie scazuta ce intra in „conflict“ cu vibratia corpului, incetinind-o si creand acumulari de vibratie ce se pot transforma in boli. Gandurile pozitive maresc vibratia corpului, il „aerisesc“, refac traseele neuronale si recreeaza realitatea din jurul nostru.

Suntem Aici si Acum, pentru ca asa am cerut noi. Sunt multe rase si fiinte acum pe aceasta planeta, dar noi suntem ceea ce suntem pentru ca am solicitat asta. Am raspuns strigatului de ajutor al Mamei Terra si am acceptat acest moment in acest timp si in acest loc, pe masura ce a fost nevoie de noi, pentru a ajunge la o „varsta de aur“ a Pamantului. Chiar daca uneori am dat gres, toate experientele ne-au pregatit pentru acest moment.

Unii din noi au trecut prin mai multe „lectii“ pentru a ajunge la viata actuala. Sunt spirite care au ajuns aici pentru a arata drumul, pentru a fi lideri si altele care sunt doar martori la ridicarea vibratiei rasei umane de pe aceasta planeta. Unii spun ca ciclul reincarnarilor s-a terminat si ca am venit pe Pamant pentru a ne elibera de karma, pentru a ne balansa actiunile.

Nu suntem singuri. Nu putem inainta in existenta fara ajutorul ghizilor spirituali si al fiintelor de lumina, cu vibratie inalta. Acestia ne ajuta in drumul nostru spre ascensiune, sunt mereu alaturi de noi si asteapta sa le cerem ajutorul. De obicei se manifesta in interiorul nostru, printr-un proces de telepatie, care ne face sa credem ca „ne-a venit noua ideea asta“. Se mai pot manifesta prin mesaje si prin informatii pe care le primim de la cei din jur, de la persoane cu un nivel de vibratie mai inalt decat al nostru, care au rol de canale de comunicare.

Timpul este o iluzie. Am fost in trecut si am vazut viitorul. Particulele noastre de energie (sufletele noastre) exista intr-un loc „fara timp“. Timpul este creat pentru a segmenta momentele de invatare si de repaus si face parte din acest experiment controlat. Meditatia este cheia intoarcerii la aceasta stare „fara timp” unde se afla toate raspunsurile.

Ascensiunea nu inseamna a merge undeva. Este doar o alta forma a fiintei, ce se concentreaza pe constiinta si implica o frecventa vibrationala mai mare. Pentru aceasta am fost creati, „du-te si vezi cum e“ si intoarcerile la sursa de Lumina sunt intotdeauna prilej de bucurie interioara, de recreere si re-creare; acesta fiind, de fapt, premiul pentru o viata incarnata in „iad“: ridicarea, ca o pasare Phoenix, din cenusa, catre locul unde totul e uitare si iubire.

Caci totul este Iubire. Gasirea si conectarea la sursa inepuizabila de Iubire este cel mai important lucru pe care-l putem trai noi ca oameni. Sursa de Lumina este si de Iubire neconditionata si noi suntem scantei din aceasta sursa, ceea ce inseamna ca ducem cu noi lumina. Suntem ceea ce cautam, suntem acel lucru de care ne este dor, iar a te iubi pe tine insuti este cel mai mare secret din toate cate sunt.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!