Tot ce primești gratuit îți creează datorii

Tot ce primești gratuit îți creează datorii

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2021 in Lecții de viațăSpiritualitateViata

Această datorie este o anumită cantitate de energie pe care va trebui să o întoarceți în Univers. Aceasta este legea naturii, deci nu o putem înșela. Oricum ar fi, trebuie să ne plătim toate datoriile. Dar nu suntem capabili să știm ce formă va lua energia noastră. Achitarea datoriei în bani ar fi cea mai simplă și mai ușoară cale.

Din acest motiv, dacă oferi ajutor mult, energia pe care ai consumat-o îți va fi returnată. Oamenii care oferă au un anumit avantaj față de cei care primesc. Aceștia din urmă vor trebui să plătească, dar nu se știe când, în ce circumstanțe și cum se va întâmpla acest lucru.

Iată regulile de bază care decurg din legea echilibrului energetic:

1. Nu fura energie în toate felurile și formele.

2. Trebuie să plătiți pentru orice ați primit.

3. Nu oferiți și nu acceptați „cadouri” nemeritate.

4. Nu faceți „bine” altora decât dacă vi se solicită acest lucru.

5. Trebuie să îți echilibrezi energic toate acțiunile.

Nu este necesar să urmăm cu strictețe toate aceste principii. Dar când le încalci, trebuie să-ți amintești că este necesar să rambursezi datoriile Universului cândva.

Dacă ați pierdut ceva, cel mai probabil s-a întâmplat deoarece nu ați rambursat încă datoria pentru ceea ce ați primit la un moment dat în viața voastră.

De asemenea, Universul nu va ignora greșelile din trecut. De exemplu, pentru răul pe care l-ați cauzat altei persoane, puteți răspunde cu boală.

Pierderea de bunuri sau alte economii pot apărea din cauza furtului pe care l-ați comis în trecut.

Deci fii atent la energia ta. Încercați să mențineți echilibrul în tot ceea ce faceți. Nu dați sau luați niciodată prea mult. Acest lucru aduce mai multe probleme decât bine.

Nimic nu vine în viața noastră gratuit, viața ne este oferită din iubire și trebuie să o răsplătim cu iubire față de tot ce ne înconjoară. Să nu credeți niciodată că dacă ați înșelat pe cineva, nu veți plăti pentru aceasta. Totul în lumea asta se plătește, și binele, și răul!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!