Top 10 tipuri de femei pe care barbatii le ocolesc

Top 10 tipuri de femei pe care barbatii le ocolesc

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 September 2018 in Dezvoltare Personala

Probabil te-ai întrebat şi tu măcar o dată în viaţă „Ce-o fi găsit el la aia?” sau „Ce are ea şi nu ai tu?”. În timp ce ea e măritată cu unul dintre cei mai populari bărbaţi, tu încă te întrebi cum arată fata visurilor oricărui băiat. Noi vrem să te ajutăm şi-ţi oferim 10 tipuri de femei cu care nu se însoară bărbaţii.

1. Miss „Şefa tuturor”.

La începutul relaţiei, un bărbat se poate simţi atras de astfel de femei. Dar cu timpul, ea permanent îl face să se simtă ca un elev, pe care trebuie să-l conducă. Niciunui bărbat nu-i place să se simtă inferior.

2. Miss „Jucătoare cu sentimentele”.

Această femeie crede că dacă se joacă cu sentimentele unui bărbat, îl va atrage mai mult. În realitate, bărbatul se simte atras de o femie greu de obţinut doar la început. Atunci însă când doreşte o relaţie mai serioasă, el vrea ca ea să renunţe la modul ei superficial de a fi.

3. Miss „Vreau să te schimb”.

Acesta e tipul de femeie care spune că îşi iubeşte bărbatul aşa cum este. Cu toate astea, încetul cu încetul, începe să-i schimbe garderoba, gusturile în muzică, iar când face cunoştinţă cu prietenii săi, este imediat exclusă din grup.

4. Miss „Gelozie”.

Această femeie a suferit mult în trecut, iar acum se răzbună pe toţi cei care intră în viaţa ei. La început, fiecare iubit vrea să-i arate că el e diferit decel pe care l-a avut în trecut, dar odată ce i se cere explicaţii din 5 în 5 minute, el se va simţi nevoit s-o părăsească.

5. Miss „Trăiesc doar pentru tine”.

La început , bărbatul se simte flatat că el e centrul universului iubitei sale. Dar în timp ce ea îl sună dintr-un minut în altul şi-i spune cât de dor i s-a făcut, fii sigură că va fi părăsită în foarte scurt timp.

6. Miss „Daddy”.

Această femeie caută mai degrabă un tată decât un iubit sau prieten. Vrea să ştie de la el răspuns la toate întrebările şi problemele pe care le are. În scurt timp, el însă va vrea o parteneră pe aceeaşi undă, nu una căreia să-i rezolve problemele.

7. Miss „Vorbesc de 5 ori pe zi cu mama mea”.

Această femeie are mereu numărul mamei ca ultimul număr apelat. Când un băiat o întâlneşte pentru prima oară, se simte atras de faptul că ea petrece mult timp cu familia, dar în scurt timp se satură că la fiecare gest, ea să-i ceară aprobarea mamei.

8. Miss „N-ar trebui să spun asta, dar…”.

Această femeie ştie despre fiecare persoană totul. La început unui bărbat i se pare interesant că ea cunoaşte atât de multă lume, dar la un moment dat începe să se gândească ce vorbeşte ea despre el pe la spate.

9. Miss „Vreau să fiu cea mai bună”.

Acestă femeie vorbeşte în permanenţă despre reuşitele şi realizările altora şi i se pare mereu că ceea ce are nu e deajuns. Bărbatul de lângă ea se simte la un moment dat neputincios sau chiar extenuat şi decide să renunţe.

10. Miss „Nu vreau să mănânc”.

Această femeie alege mereu să mănânce sănătos, ţine o dietă fără sfârşit. La început lui i se pare okay acest fapt, gândindu-se că iubita lui nu se va îngrăşa niciodată. Apoi îşi schimbă părerea când se vede nevoit să mănânce de fiecare dată singur. Băieţii iubesc să mănânce cu cineva şi nu contează că e vorba de o supă sau de o tartină.

Ţine minte! Fiecare bărbat e atras de o femeie pozitivă, veselă şi cu simţul umorului. Acestea sunt principalele arme pe care trebuie să le pui în evidenţă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!