Top 10 cele mai bune antibiotice naturale păstrate secrete de marile corporații

Top 10 cele mai bune antibiotice naturale păstrate secrete de marile corporații

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Mama Natură a oferit numeroase remedii pentru sănătate care vă pot ajuta să luptați împotriva diferitelor boli și afecțiuni. Sunt complet sigure și foarte eficiente.

Hipocrate a susținut că alimentele ar trebui să fie medicamente, iar medicamentele ar trebui să fie alimente.

Vă prezentăm 10 dintre cele mai bune antibiotice naturale păstrate secrete de marile corporații:

Hrean

Combate numeroase boli și energizează corpul. De asemenea, ajută digestia și crește fluxul sanguin, tratează pietrele la rinichi, bronșita și infecțiile tractului urinar. Îl puteți consuma crud, suc sau piureuri.

Eucalipt

Acționează ca un antiseptic puternic, îndepărtează ciupercile și vindecă tusea.

Vitamina C

Multe fructe, bogate în vitamina C, întăresc sistemul imunitar și combate răcelile și gripa. De asemenea, regenerează pielea. Trebuie să consumi 100% suc natural de portocale sau să consumi portocale zilnic.

Oțet de mere

Acționează ca un antibiotic și este bogat în acid malic. Distruge germenii și vindecă durerile în gât.

Usturoi

Ar trebui să consumați zilnic câțiva căței de usturoi pentru a combate infecțiile, virușii și bacteriile. Cercetătorii au demonstrat că reglează și tensiunea arterială, tratează diabetul și simptomele S I D A.

Usturoiul combate răcelile obișnuite, gripa și calmează durerile de dinți. Pentru cele mai bune rezultate, zdrobiți un cățel organic și mâncați-l crud sau adăugați-l la salate și supe.

Extract din semințe de grepfrut

Distruge germenii, combate bacteriile și ciupercile. Diluați-l înainte de utilizare.

Ceapă

Este foarte asemănătoare usturoiului și are aceleași proprietăți. Este eficientă în tratarea răcelilor, gripei, durerii și inflamației.

Miere Manuka

Această miere este produsă în Noua Zeelandă și este bogată în peroxid. De asemenea, conține niveluri ridicate de antibiotice, cum ar fi metilglioxal.

Ghimbir

Este minunat pentru gripă și răceli, tratează greața, stomacul deranjat, calmează mușchii și durerile articulare. Cu toate acestea, ar trebui să îl evitați dacă sunteți gravidă.

Scorțișoară

Previne diabetul și reglează nivelurile ridicate de zahăr din sânge. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați scorțișoara din Sri Lanka, fierbeți într-un ibric cu apă și turnați într-o cană. Apoi, consumați în câteva zile.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!