Tipurile de femei cu care orice barbat isi doreste sa se intalneasca

Tipurile de femei cu care orice barbat isi doreste sa se intalneasca

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 September 2017 in LifeStyle

Bineinteles ca orice barbat, la viata lui, a iesit cu 20, 30 sau poate chiar mai multe femei. Insa e foarte posibil ca un anumit tip de barbat sa prefere acelasi tip de femeie la nesfarsit, fara sa varieze sau sa fie curios sa incerce si un alt tip.

Site-ul Menshealth.com a intocmit un top 6 tipuri de femei pe care orice barbat ar trebui sa le aiba sau sa incerce sa iasa cu ele macar o data in viata.

1. Tipul “sofisticat-urban”

Punctele ei forte: e superhaioasa, aratoasa si spontana. Daca esti cu ea intr-o incapere, toata lumea te va privi cu invidie.

Puncte slabe: ai nevoie de o enorma incredere in tine ca sa iesi cu un asemenea tip de fata. In plus, atrage absolut toate privirile si tu nu poti sa-ti manifesti gelozia in nici un fel, caci ar parea semn de prostie.

In dormitor: E dezinhibata si sofisticata. Spune-i ca-ti place sa stea ea deasupra, preferabil cu o lenjerie foarte scumpa care sa-I puna in valoare silueta.

2. Tipul “Hipster-artistic”

Punctele ei forte: stie absolut toate barurile la moda din oras si toate expozitiile care servesc vin gratuit. E sofisticata, dar nu chiar la fel ca si primul gen. Cel mai mult ii plac tocilarii si intelectualii. E alegerea ideala pentru tipii care iubesc arta si vor sa se instruiasca din acest punct de vedere.

Puncte slabe: daca interesele voastre nu coincid, vei sti asta la un moment dat. Astfel de fete se asteapta sa ai ceva cultura generala si daca n-o ai, isi pierd interesul in ceea ce te priveste.

In dormitor: vestea buna e ca e perversa, iar vestea rea e ca… n-are tocmai cele mai curate asternuturi din lume.

3. Tipul “vegetarian-yogin”

Punctele ei forte: are o piele minunata si e inalta si subtire, se pricepe sa-ti faca masaj si e genul care chiar vrea o conexiune adevarta cu partenerul. Barbatii independenti si analitici pot fi interesati de acest gen de femeie.

Puncte slabe: e genul de femeie care se asteapta sa o iubesti si sa-i accepti stilul de viata, altfel nu sta in relatia respectiva.

In dormitor: stie toata Kama-Sutra pe dinafara, dar nu-i plac deloc partidele la inghesuiala si repezeala.

4. Tipul “Alpha”

Punctele ei forte: e genul care a absolvit facultatea in doar trei ani si nici n-a avut nevoie de vreo vacanta pentru asta. E cam greu sa tii pasul cu ea… Un om de stiinta, un mare artist sunt partenerii potriviti pentru o astfel de femeie.

Puncte slabe: are multe in comun cu masculii tip Alpha, ceea ce face ca relatiile intre partenerii Alpha sa fie exagerat de intense. In primul rand, abia isi pot face timp unul pentru celalalt.

In dormitor: e eficienta si tehnica, dar trebuie s-o ajuti un pic sa lase garda jos si sa fie mai mult decat un animal salbatic atunci cand face dragoste.

5. Tipul “intim hippie”

Punctele ei forte: si ea e aproximativ genul yogin, dar e mai conectata la sine insasi decat la relatie. Dragostea cu ea e fabulos si stie sa sarute ca nimeni altcineva. Barbatii independenti o vor adora si, in plus, isi vor imbunatati alaturi de un astfel de exemplar tehnicile comunicarii.

Puncte slabe: la inceput, o astfel de femeie poate parea minunata. Te copleseste cu atata atentie directionata exclusiv catre tine. Mai tarziu, insa, o sa aveti mult de discutat, din ce in ce mai mult, despre intelesurile unei relatii.

In dormitor: face de toate, inclusiv chestii care te pot speria…

6. Tipul casnic

Punctele ei forte: e o femeie calda si minunata, care nu-si doreste decat o masina de familie si se declara fericita. Vrea copii, pe care sa-i creasca si sa-i ingrijeasca, alaturi de tine. Daca esti pe punctul de a-ti dori o familie si ai intalnit o astfel de femeie, te poti declara un norocos, mai ales daca ai crescut intr-un mediu traditional si-ti doresti ca propria familie sa fie la fel.

Puncte slabe: aminteste-ti cand ti-a spus ca nu vrea sa mearga la serviciu: ei bine, n-a glumit deloc! Iar daca esti barbat de cariera, ti-ar putea conveni de minune o astfel de situatie. Dar daca te apasa griji financiare… se schimba situatia.

In dormitor: la inceput e dornica si avida, apoi din ce in ce mai putin, o data cu trecerea timpului. Luati neaparat o bona, ca sa va faceti timp pentru relatia voastra.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!