Tine cont de aceste lucruri despre viata spuse de un mare intelept

Tine cont de aceste lucruri despre viata spuse de un mare intelept

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 December 2018 in Dezvoltare Personala

“Faima existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti. ” –Leonardo Da Vinci

Fa ceea ce iti place sa faci. Daca esti blocata cu munca de zi cu zi, acesta este momentul in care poti renunta si poti face ce iti doresti pentru a fi fericita. Gaseste ceva care face ca inima ta sa arda de pasiune si sa te faca sa iti doresti sa te ridici dimineata, pregatita sa muti muntii.

1. Este in regula sa gresesti. Uneori, nu putem evita greselile, facand alegeri nepotrivite. Acestea sunt cele care fac ca viata sa fie mai incitanta si mai interesanta. Afla cum poti accepta infrangerea, mergi mai departe cu viata ta.

2. Invata din greseli. Daca ajungi sa faci acelasi lucru, invata din nou si din nou pana cand aceasta lectie devine inradacinata in tine. Fii o persoana mai buna datorita greselilor pe care le faci.

3. Fa ceea ce iti place sa faci. Daca esti blocata cu munca de zi cu zi, acesta este momentul in care poti renunta si poti face ce iti doresti pentru a fi fericita. Gaseste ceva care face ca inima ta sa arda de pasiune si sa te faca sa iti doresti sa te ridici dimineata, pregatita sa muti muntii.

4. Ofera-ti o pauza. Daca ai trait intotdeauna dupa regulile societatii, acum este momentul sa nu iti mai pese. Sa fii cine iti doresti sa fii. Sa iei o pauza si sa traiesti asa cum iti doresti.

5. Fii in prezent. Bucura-te de apusul soarelui, savureaza mancarea, incearca sa traiesti in acest moment, cel care se intampla acum.

6. Iarta. Nu poti ramane suparata pentru totdeauna. In acest moment, trebuie sa inveti cum sa ierti. Nu poti trai cu o inima grea pentru tot restul vietii.

7. Invata sa spui nu. Nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui. Daca vrei sa ramai acasa si sa te uiti la seriale in loc sa iesi cu prieteni, fa asta! O meriti!

8. Schimbarea este un lucru bun. Trebuie sa inveti sa nu te mai temi de schimbare. Schimbarea este peste tot si este un lucru bun. Nu trebuie sa te panichezi la tot ce se schimba in viata ta. Mergi cu ritmul vietii.

9. Nu poti controla alte persoane. Trebuie sa inveti sa nu le mai spui oamenilor cum sa isi traiasca viata. Le poti oferi sfaturi, insa nu le poti cere niciodata sa nu mai faca ceea ce vor sa faca.

10. Foloseste cuvintele cu intelepciune. Poate ca inca nu stii asta, insa cuvintele tale sunt foarte puternice. Ele pot ridica de la pamant sau pot darama oameni. Nu uita sa te gandesti inainte de a vorbi.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!