Timpul are capacitatea de a se dilata și de a se comprima în funcție de stările voastre interioare.

Timpul are capacitatea de a se dilata și de a se comprima în funcție de stările voastre interioare.

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2023 in SpiritualitateViata

Se comprimă atunci când sunteți conduși de vechile programe mentale, gândindu-vă la lipsa anumitor resurse. În schimb, când trăiți experiențe relevante pentru momentul prezent, timpul se dilată într-un mod în care, ca prin magie, reușiți să faceți totul.

Atunci când veți elimina fricile legate de lipsa timpului și nu-l veți mai risipi pe ceea ce nu este în acord cu sufletul vostru, granițele temporale se vor șterge și durata vieții va crește de câteva ori. Secretul longevității, tinereții și sănătății excelente se află în dragostea față de sine, adică în alegerea propriei persoane în fiecare moment, care vă permite vouă și celor din jur să parcurgeți propriile lecții și să obțineți o recompensă justă pentru acțiunile și gândurile voastre.

Nu sunteți obligați să vă legați de o singură profesie toată viața. Nu trebuie să așteptați un anumit nod karmic în harta natală pentru a schimba ceva în destinul vostru. În noua realitate există alte valori. Dacă în trecut era esențial să fii cineva anume, acum cea mai eficientă strategie de viață este să fii pur și simplu.

Permiteți-vă să fiți, iar restul se va așeza de la sine, iar ideile și pașii necesari vor veni natural. În trecut, exteriorul era cel mai important – funcția, statutul, rolul, masca vă identifica și vă plasa în context.

Acum, starea interioară decide totul. Toate titlurile devin secundare, iar în orice activitate, factorul cheie devine starea de flux. Dacă vă aflați în această stare, orice problemă se rezolvă în favoarea voastră și orice muncă devine semnificativă, pentru că acceptați tot ceea ce vi se întâmplă și atribuiți sens tuturor acestor lucruri.

Nu acțiunile sau circumstanțele exterioare dau culoare vieții voastre, ci modul în care alegeți să percepeți lucrurile, care ar trebui să fie axat pe alegerea propriei persoane și pe căutarea oportunităților de creștere în tot. Aceasta determină dacă veți avea creștere în carieră, financiar, personal, spiritual și satisfacție interioară din acțiunile voastre.

Nu trebuie să vă gândiți la timp. Acum este sub comanda voastră, nu prin control strict sau gestionare perfectă a timpului, ci prin acceptare și încredere în flux. Nu mai trebuie să luptați împotriva circumstanțelor, pentru că pur și simplu le acceptați așa cum sunt.

Nu puteți întotdeauna schimba ceea ce este predestinat, dar puteți alege o atitudine față de evenimente care vă va permite să vedeți avantajele și oportunitățile de creștere pentru voi înșivă. Universul va reflecta aceste avantaje în lumea exterioară.

Ceea ce este numit noroc este, de fapt, rezultatul unei perspective optimiste asupra vieții și al lipsei de concentrare pe circumstanțele exterioare sau pe alți oameni, precum și credința în bine și încrederea în univers. Cu cât vă detașați mai mult de experiențele trecute și de cei care au făcut parte din ele și sunteți mai deschiși la noutăți, cu atât mai repede se vor transforma aspectele negative în oportunități, înlocuind ceea ce nu mai este relevant.

Acum, timpul apare și oportunitățile vin atunci când ascultați vocea interioară și alegeți ceea ce vă aduce cea mai mare libertate, fericire și dragoste în acel moment. Dar, în același timp, nu trebuie să uităm de experiența esențială pentru suflet, pentru care a venit în această viață. Dacă o încercare pare prea dificilă sau insuportabilă, este doar la prima vedere, deoarece este întotdeauna în limitele puterilor noastre.

În momentul actual, timpul pentru acțiuni consecutive și orientate spre un scop a dispărut. Acum, rezultatele sunt atrase de starea interioară, dar asta nu înseamnă că trebuie să stați pe loc. Acțiunile trebuie să fie la timp, adică orientate spre a permite sufletului vostru să fie în starea dorită.

Nu contează dacă aceste acțiuni se referă la cariera voastră sau la viața cotidiană, pentru că succesul sau eșecul nu depind de efortul depus, ci de calitatea energiei voastre. La rândul său, calitatea sau resursa depinde de cât de atenți sunteți și cât de mult vă încredințați lumii voastre și nevoilor sufletului vostru.

Acum, principala resursă pentru orice demers este persoana însăși, de aceea trebuie să investiți în sufletul vostru – să creați condiții pentru ca acesta să se simtă protejat, înconjurat de grijă și dragoste. Aceasta se poate realiza doar prin dragoste și încredere în Univers.

Altceva nu mai funcționează. Energie se dă doar pentru ceea ce este important pentru sufletul vostru, așa că este în interesul vostru să ascultați de el și să renunțați la control. În acest caz, transformarea va fi mult mai blândă și va aduce beneficii prețioase.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!