Ti s-a intamplat ca cel cu care vorbeai sa spuna fix ce tu ai vrut sa zici? Coincidente din viata de zi cu zi pe care nu ar trebui sa le treci cu vederea asa usor!

Ti s-a intamplat ca cel cu care vorbeai sa spuna fix ce tu ai vrut sa zici? Coincidente din viata de zi cu zi pe care nu ar trebui sa le treci cu vederea asa usor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2018 in Spiritualitate

Viața e plină de coincidențe uimitoare și misterioase. În momentele cheie poate apărea un sprijin providențial, o persoană care ne dă un sfat bun sau pur și simplu un eveniment care ne redă încrederea. Iată 5 tipuri de coincidențe din viață pe care trebuie să le analizezi cu atenție.

Nimic nu este întâmplător, iar această expresie atât de populară, oricât de banală ar părea, conține un mare adevăr. Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru ne învață că există coincidențe în viață care nu trebuie ignorate, pentru că ele pot avea un mesaj valoros pentru noi.

Te gândești la cineva și te caută când nici nu te aștepți

Tuturor ni s-a întâmplat să fim căutați de o persoană cu care nu ne-am mai întâlnit de multă vreme tocmai când ne gândeam la ea. Fie că îți trimite un mesaj, fie că te sună sau îți transmite prin altă persoană că vrea să ia legătura cu tine, este straniu cum ajunge în viața ta tocmai în momentele în care te gândești la ea. Nu ignora această coincidență. Ia legătura cu persoana respectivă și încearcă să descoperi ce lucruri bune poate aduce o nouă relație între voi.

Primești brusc un răspuns la o problemă care te frământă de multă vreme

Una dintre cele mai stranii coincidențe din viață poate fi soluția salvatoare la o problemă serioasă. Când te confrunți cu o situație dificilă de câteva săptămâni sau luni și apare cineva care îți oferă soluția, fără să știe prin ce treci, aceasta nu poate fi doar o simplă întâmplare. Omul acela a fost trimis să te ajute, îndemnat de forțe misterioase benefice, care ne ghidează uneori în viață.

Te întâlnești cu mai multe persoane din trecutul tău

Uneori, vine o vreme când te întâlnești cu persoane din trecut, pe care nu le-ai mai văzut de 15 sau 20 de ani. Pot fi foști colegi de liceu, pot fi prietenii din copilărie. Nu te caută, dar te întâlnești cu ei pe stradă, în vacanță, la evenimente sociale, absolut din întâmplare. Dar când se întâmplă acest lucru de cel puțin 3 sau 4 ori, înseamnă că ai ceva de rezolvat din trecut, fără de care nu te vei simți cu adevărat împlinit.

Primești un obiect pe care ți-l doreai când nici nu te gândești

Se întâmplă mai rar, dar nu este imposibil! Îți dorești mult un anumit obiect, pe care, poate, nu ți-l permiți. Nu spui nimănui pentru că știi că nimeni nu te poate ajuta. Dar, printr-o coincidență fericită, un prieten ți-l face cadou sau îți face rost de el, chiar dacă este greu de găsit. Obiectul respectiv ar trebui să aibă o semnificație aparte pentru relația voastră și trebuie să te gândești serios la acest lucru.

Vezi prea des numere care se repetă

La ceas, la calculator, pe o etichetă, într-o reclamă la televizor se întâmplă să vezi aceleași numere care se repetă. Sunt mulți oameni care cred în puterea mistică a numerelor. Poate că ele sugerează data unui eveniment important din viața ta. Adu-ți aminte de el și adu-ți aminte ce nu ai reușit să faci în preajma acelui eveniment important.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!