Ți-e blocată Chakra inimii? Iată 5 semne la care trebuie să fii atent

Ți-e blocată Chakra inimii? Iată 5 semne la care trebuie să fii atent

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2021 in SanatateSpiritualitateViata

Chakra inimii sau Anahata (așa cum se numește în sanscrită) este situată aproximativ în centrul pieptului, lângă inimă. Este chakra din mijloc care leagă chakrele superioare și inferioare ale corpului.

Aceasta este un fel de legătură între principiile materiale, emoționale, spirituale și intelectuale ale unei persoane. De asemenea, este centrul energetic care ne determină emoțiile și relațiile cu oamenii din jurul nostru.

Iată 5 semne că ceva nu este în regulă cu chakra inimii tale:

1. Pierderea capacității de a empatiza cu ceilalți

Unii oameni știu să simpatizeze și să empatizeze sincer, în timp ce altora le pasă doar de propriile lor probleme. Dacă nu ești egoist în mod normal, dar în ultima vreme ți s-a părut dificil să iei în calcul nevoile altora, atunci acesta este cu siguranță un motiv de îngrijorare.

2. Nevoia de singurătate și timiditatea excesivă

Dacă chakra inimii tale este închisă, nu numai că îți este greu să empatizezi cu ceilalți, dar îți este și dificil să socializezi cu ei. Chakra inimii este responsabilă de relațiile noastre cu alte persoane și, atunci când este blocată, ne închidem în noi înșine, nu mai comunicăm. Desigur, abilitățile de comunicare suferă în general de acest lucru și devii din ce în ce mai timid.

3. Pierderea capacității de a ierta

Pe măsură ce vă este din ce în ce mai greu să înțelegeți problemele altora, pierdeți capacitatea de a ierta greșelile altora. Dacă ți se pare că atitudinea ta față de oameni s-a schimbat brusc (iar alții vorbesc deja despre asta), atunci este foarte posibil să fi venit momentul să schimbi ceva. Mai precis: să înveți să ierți din nou.

4. Păstrarea emoțiile pentru tine

Dacă aveți obiceiul de a păstra emoțiile înăuntru, atunci acest lucru vă va afecta, fără îndoială, relațiile și viața personală în general. Blocându-vă emoțiile, simțiți o presiune extraordinară și acest lucru poate duce la depresie și anxietate.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să găsiți o modalitate de a vă exprima emoțiile. Puteți să strigați sau să plângeți, să faceți o plimbare în natură singur sau cu o persoană căreia îi puteți povesti despre cele mai private lucruri.

5. Schimbări în relațiile cu alte persoane

Cea mai importantă consecință a problemelor chakrelor inimii este că relația voastră cu alte persoane are de suferit. Dacă lucrurile par să meargă prost într-o relație, trebuie să fii atent la gândurile și acțiunile tale. Și, desigur, găsește-ți propriul mod de vindecare. Acesta poate fi reiki sau orice altă metodă care va fi eficientă în cazul tău.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!