Testul Vrajitoarelor: Alege o matura si afla ce fel de vrajitoare esti!

Testul Vrajitoarelor: Alege o matura si afla ce fel de vrajitoare esti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 June 2017 in Teste de Personalitate

Ce fel de vrăjitoare fără mătură? Nici pe surori să le vizitezi, nici să cureți prin casă. Nu îți face griji! Venim în ajutorul tău pentru a schimba situația creată. Privește atent imaginea de mai jos și alege mătura care îți place cel mai mult dintre cele 10.

Ai ales deja? Acum îți voi povesti ce fel de vrăjitoare ești în realitate:

Mătura Nr.1: Vrăjitoare obișnuită

După caz poți pretinde a fi femeie de serviciu sau lucrător la spații verzi. În măsură egală ești și rea, și periculoasă. În orice caz, e mai bine să nu fii călcată pe coadă.

Mătura Nr.2: Vrăjitoare din convingere

Sigur, nu o să-ți vină pe plac dacă vei fi luată drept femeie de serviciu, dar în același timp nu ești gata să te evidențiezi din mulțime. Nu degeaba au trecut 100 de ani de inchiziție.

Mătura Nr.3: Vrăjitoare dezordonată

Această mătură este oglinda ideală a coafurii tale. La fel cum nuiele din mătură privesc în toate părțile odată, așa și energia zvâcnește din tine fără o analiză și un control ordonat. Atenție! Să nu devii victima propriei magii. Altfel vei fi zdrobită în bucățele.

Mătura Nr.4: Vrăjitoare estetică

Greutatea ta nu depășește normele admise, iar magnetismul este de nivelul unei Regine a Întunericului. Fiecare pas pe care îl faci este însoțit de vocea satisfăcută a motanului negru. Cei mai de vis prinți se aștern la picioarele tale, iar gingașele prințese își zmulg din cap până și ultimul fir de păr de ciudă, dorindu-ți moarte teribilă. Nici să nu-și facă speranțe! Ești fermecătoare și profesionistă în toate: de la necromanția obișnuită până la chemarea celor mai teribili demoni.

Mătura Nr.5: Vrăjitoare cu mari capacități

Inchizitorii încep să sughite doar auzindu-ți numele. Din cauza ta au luat sfârșit Cruciadele și a început Marea Revoluție Franceză. Ești adevărata rădăcină a tuturor relelor și neplăcerilor. Dar în același timp – o gingașă floare în grădina Creatorului. Oamenii te evită, iar animalele te iubesc devotate. Te apreciază dușmanii, iar prietenii se tem de tine.

Mătura Nr.6: Vrăjitoare voinică

O vrăjitoare voinică este precum un luptător cu mătură în loc de sabie. Rezistența ta nu cunoaște limite. Ai învățat cum să îți ascunzi partea întunecată a sufletului, iar cu orice ocazie te cufunzi într-o stare zen. După ce reușești să atingi cel mai înalt nivel de concentrare, te arunci asupra inamicului ca un fulger.

Mătura Nr.7: Vrăjitoare cu kilograme în plus

Frumusețe, cu siguranță ai nevoie de o mătură mai trainică și de un întuneric mai dens pentru a putea ține piept acestei răutăți. Ascultă-mă, adevăr zic…

Mătura Nr.8: Vrăjitoare misterioasă

Ai mai multe ingrediente decât cea mai complexă mâncare. Nu vă lăsați păcăliți de primele impresii – te poate surprinde în cele mai neașteptate momente. Chiar și în cel mai infernal trafic reușești să te deplasezi cu măiestrie.

Mătura Nr.9: Vrăjitoare cu mari ciudățenii

Ești atât de interiorizată și misterioasă, încât nici tu nu știi ce să aștepți de la tine. În cele din urmă nici măcar vrăjitoare nu te consideri. În jur totul de la sine se strică, arde, explodează, se transformă în broaște… Ce coincidență!

Mătura Nr.10: Regina vrăjitoare

Ai un pic din Maleficent, un pic din Regina – mama vitregă și încă un pic din Ursula – vrăjitoarea mărilor. Ești o combinație a calităților tuturor tiparelor, ești visul ideal al oricărei vrăjitoare. Stilul tău aristocratic și clasic subliniază faptul că ești capul tuturor relelor. Iar urma lăsată de mătura ta este asemenea unei urme luminoase de la o cometă.

Ei bine, am împrăștiat toate măturile… acum putem zbura și la reuniune.

Vă dorim o viață plină de iubire

Sursa: perfectmedia.ro

Daca ti-a placut, nu pleca fara sa distribui mai departe! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!