Alege trandafirul care te defineste si vezi ce sentimente iti framanta prezentul!

Alege trandafirul care te defineste si vezi ce sentimente iti framanta prezentul!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2019 in Teste de Personalitate

Acest test cu trandafiri dezvaluie o serie de lucruri interesante despre personalitatea ta. Priveste cu atentie trandafirii din imaginile de mai jos si alege trandafirul tau preferat!

Trandafirii au fost asociati dintotdeauna cu romantismul, cu dragostea, cu pasiunea, cu lupta pentru dreptate. Trandafirul reprezinta si empatia si spiritul revolutionar care se gaseste in fiecare dintre noi. Alege un trandafir si vezi ce spune despre tine!

Daca ai ales:

1. Trandafirul alb

Esti o persoana care, in ciuda inocentei pe care o afisezi, stii foarte bine cum sa iti atingi scopurile. Ai multe ganduri ascunse, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti doresti. Ai un suflet mare si iti place sa fii alaturi de cei dragi atunci cand iti cer ajutorul. Ai sufletul bun si de multe ori lasi de la tine chiar daca stii ca te doare si mereu dai peste oameni care vor doar sa profite de bunatatea ta.

2. Trandafirul rosu

Esti o persoana pasionala, extrem de senzuala, mereu implicata in proiectele care ti se pun in fata. Esti omul de incredere pe care il viseaza orice sef. Poti ajunge foarte mare in viata. Ai o latura sensibila ascunsa pe care nu o vad decat cei care stiu sa citeasca in sufletul tau. Persoanele din jurul tau se simt foarte comod pentru ca stii sa te faci placuta si gasesc in tine un sprijin atunci cand au nevoie!

3. Trandafirul roz

Esti o persoana plina de umor, visatoare, cu un spirit ludic pe care multi il invidiaza. Iti este usor sa te detasezi de probleme. Defectul major: superficialitatea poate sa iti creeze probleme in anumite cercuri sociale sau atunci cand te angajezi. Ai grija in cine ai incredere pentru ca sunt multe persoane care au cate 10 randuri de masti, cand crezi ca o cunosti mai bine, atunci te va surprinde din nou.

4. Trandafirul mov

Esti o persoana care gaseste explicatii pentru orice. Atentie! Nu vorbim aici despre orice fel de argument: aduni justificari din cele mai ezoterice teorii despre viata si comportament uman. Oamenii te vad ca pe un refugiu la care alearga de fiecare data cand au o problema sau nevoie de un sfat. Darul tau este unul special, putem spune ca esti un mic doctor de suflete ranite.

5. Trandafirul in culorile curcubeului

Traiesti in propria ta lume si asta poate crea dificultati in relationarea cu ceilalti. Marele tau atuu este carisma pe care o ai, cu care poti cuceri pana si pe cel mai inversunat dusman al tau. Defect: uneori exagerezi cu excentricitatile! Iti place sa stii mereu adevarul, chiar daca stii ca doare si nu iti este frica de cei care iti vor raul pentru ca tu stii ca esti mai buna decat ei!

6. Trandafirul galben

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. Preferi pragmatismul in locul romantismului, realismul in locul idealismului. Putin geloasa in functie de comportamentul partenerului, iar daca iti da sentimentul de siguranta atunci iti vei manifesta toata dragostea ta. Sentimentele tale sunt profunde asa ca ai grija sa nu suferi, pentru ca ranile din dragoste te dor cel mai mult.

7. Trandafirul albastru

Te superi foarte usor pe cei din jur. Aproape niciodata nu esti multumita de felul in care iti vorbesc prietenii sau sefii. Acest lucru este cauzat de sensibilitatea ta, iar timiditatea poate fi usor confundata cu aroganta. Ai un suflet sensibil si nu toti stiu cum sa se comporte cu tine, ar trebui sa ai mai multa grija de tine decat de cei din jur!

8. Trandafirul negru

Ai un suflet cald, in ciuda aparentelor. Esti tipul uman cinic, ironic, insa cu un suflet de copil. Vrei sa faci bine de fiecare data cand ai ocazia si iti plac oamenii onesti si muncitori. Daca iti vei alege bine prietenii vei duce o viata linistita, nu ai nevoie de prefacuti!

5. Trandafirul verde

Esti o persoana entuziasta, insa te superi din orice. Oamenii trebuie sa se poarte frumos cu tine, in ciuda bunavointei tale. Ai sufletul trecut prin multe rani si iti este greu sa le mai suporti si pe cele noi, ai nevoie de oameni care stiu sa te faca sa simti fericirea si linistea sufleteasca!

Daca te-ai regasit, te rugam sa distribui mai departe! Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!