Tehnici prin care iti poti reincarca aura pozitiva!

Publicitate

Dacă îți sfârșești fiecare zi cu sentimentul că ai participat la un adevărat maraton, că totul e fără rost, că ți-au secat toate resursele de energie, e timpul să iei măsuri. Câteva tehnici simple te ajută să te reechilibrezi fizic și psihic.

Se crede că aura este un halou de lumină, o bulă de energie imposibil de depistat cu ochiul liber, care înconjoară fiecare ființă. Deși invizibilă, e alcătuită din câmpuri energetice colorate – diferitele nuanțe indicând starea de sănătate, starea emoțională și chiar caracterul posesorului. Ia-ți gândul că ai putea vreodată citi aura celor din jur sau că ai putea să o întrezărești pe a ta, în oglindă. Doar cei cu capacități extransenzoriale deosebite o pot face.

Scapă de obiceiurile proaste

În lumea nebună de astăzi, oamenii comit o mulțime de greșeli care le fragilizează aura: nu fac suficientă mișcare, se alimentează pe fugă și prost, se dedau frecvent la excese (de tutun, de alcool), petrec ore întregi în încăperi neaerisite, se enervează mult și se odihnesc insuficient. Pentru a-ți reechilibra aura, trebuie să scapi mai întâi de obiceiurile proaste enumerate mai sus, fiindcă acestea afectează atât corpul fizic, cât și pe cel energetic. N-o spun eu, o spun cititorii de aură!

Stai departe de vampirii energetici

Ce mai sunt și ăștia? vei întreba. Ei bine, sunt persoane din anturajul tău care te storc, la propriu, de vlagă. De cele mai multe ori fără să vrea, aceste persoane se hrănesc cu energia ta, o fură pur și simplu ca să-și îmbunătățească propriile rezerve – în loc să-și creeze singure altele. Dacă există oameni care îți caută insistent compania doar ca să se plângă de una, de alta, și dacă îți spun la sfârșit că se simt mai bine după ce au vorbit cu tine, este pentru că s-au folosit de energia ta. Soluția este să-ți închizi circuitele energetice. Cu alte cuvinte, când stai de vorbă cu o persoană care, simți bine, te lasă fără puteri, încrucișează-ți gleznele și apropie-ți palmele, astfel încât degetele mari de la mâini să se atingă. Gata, ești protejată!

Revitalizează-ți fluxul de energie

Cum? vei întreba iarăși. Simplu: prin respirație. Există metode care te ajută să-ți reîncarci pozitiv aura. Apropo: află că energia ta are o polaritate pozitivă și una negativă, masculină și feminină. Echilibrul între cel două se numește „Sushumna“ (nu mă întreba de la ce vine) și se obține prin aceste tehnici speciale de respirație. Prin urmare, înainte de orice, aerisește încăperea în face vei face exercițiile. Cu mușchii relaxați, plasează mâna dreaptă (sau stângă, dacă ești stângace) pe nas, cu degetul mare de-o parte a nasului și cu celelalte degete de cealaltă parte.

Publicitate

Astupă nara dreaptă cu degetul mare și inspiră lent, numărând până la 4. Apoi, astupă și cealaltă nară cu restul degetelor (acum cele două nări sunt astupate simultan) și reține-ți suflul preț de 16 secunde. (Dacă ți se pare prea mult, începe prin a-ți ține respirația 10 secunde, apoi mărește a doua zi intervalul.) După aceea, ridică degetul mare (cealaltă nară rămâne astupată) și expiră lent, numărând până la 8. Apoi, inspiră iar prin nara deschisă – și reia secvența descrisă mai sus. Repetă exercițiul de 5-6 ori.

Purificare prin vortex

Ce, ce? Purificare prin ce? Stai așa: vortexul e vârtejul ăla pe care-l face apa când scopi dopul de la cadă, după ce ai făcut baie. Tehnica constă în vizualizarea unui astfel de vortex, pentru a-ți curăța câmpul energetic de toate impuritățile acumulate peste zi. Cum procedezi?

Așează-te comfortabil și începe prin a face exercițiile de respirație descrise mai sus. Acestea te vor ajuta să te relaxezi. Apoi, imaginează-ți că ai la câțiva metri deasupra capului un vârtej de foc, alb și strălucitor, care coboară spre creștet. Încearcă să vizualizezi coborârea – cum se apropie vârtejul de cap, cum intră în câmpul tău energetic și cum se adâncește în corp. Evident, spirala ar trebui să se răsucească în sensul acelor de ceasornic. Încearcă să vizualizezi modul în care vortexul aspiră, antrenează și distruge toate deșeurile care-ți încarcă aura, pe măsură ce te traverseaz, din cap până-n picioare.

Nu te costă nimic să încerci

Dacă ești sceptică în privința câmpurilor energetice, în general, sau în privința tehnicilor lor de purificare, în special, îți spun atât: nu strică să încerci. Când se mai întâmplă să vii acasă cu nervii la pământ, sleită de puteri, încearcă exercițiile de respirație și imaginează-ți vârtejul purificator. Toate astea nu durează mai mult de jumătate de oră – dar vei constata, poate, că durerea de cap ți-a trecut, că te-ai relaxat nesperat de mult și că ești gata să zâmbești din nou și să interacționezi cu cei dragi.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Sfaturi care te vor ajuta sa atragi energia pozitiva si iubirea Universului

Publicitate

Oamenii functioneaza, intr-un fel, ca un magnet. Atunci cand ne simtim trisiti, deprimati sau obositi, privim viata dintr-o perspectiva neagra. Cea mai buna modalitate de a schimba aceste lucruri este atragerea energiei pozitive din Univers.

Poate suna SF sau desprins din vietile unor hipiioti (nu ca ar fi ceva gresit in asta), insa de fapt, acest lucru se poate intampla in modalitati surprinzator de simple. Nu trebuie sa faci parte dintr-o spirala de oameni sau sa te ascunzi intr-o pestera, departe de orice forma de civilizatie. Tot ce ai de facut este sa privesti in interiorul tau si sa faci in fiecare zi cate un gest mic, simplu si frumos.

Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa auzi, sa vezi sau sa citesti ceva frumos, spunea candva Goethe si nu se afla deloc departe de adevar. Prin urmare, atunci cand crezi ca ai ramas singur si nu vezi o finalitate, cauta frumusetea din viata ta, si, in cele din urma, o vei gasi. Pasii pana acolo sunt multi, dar mici si, dupa cum vei vedea surprinzator de usor de facut.

1. Invata sa fii recunoscator pentru toate lucrurile bune din viata ta

De prea multe ori, luam lucrurile bune din vietile noastre ca fiind ceva sigur, ceva garantat si astfel, sa le diminuam valoarea. Unul dintre primii pasi pentru a te deschide catre energia pozitiva a Universului este sa fii recunoscator pentru oamenii si lucrurile care fac parte din viata ta: pentru prieteni si pentru familie, pentru acoperisul de deasupra capului, pentru fiecare rasarit de soare pe care il vezi cu ochii tai – altii nu au vazut niciodata lumina soarelui, pentru cele doua maini si cele doua picioare care te ajuta sa iti castigi traiul – altii nu le mai au. Invata sa fii recunoscator pentru orice forma de iubire care exista in viata ta, fie ca vine din partea unui prieten, a familiei sau a unui animal.

2. Trateaza-i pe cei din jur asa cum ti-ar placea tie sa fii tratat

Daca vrei ca binele sa apara in viata ta, atunci trateaza-i pe ceilalti cu blandete si cu intelegere. De fiecare data cand nutresti un gand rau impotriva cuiva, fa o fapta buna. Gandurile negative nu te ajuta sa depasesti situatia, ci doar te incarca pe tine intr-un fel negativ si nu te ajuta sa vezi mai limpede in viitor.

Publicitate

3. Nu iti face griji pentru lucrurile pe care nu le poti schimba

Unele adevaruri sunt mai greu de acceptat decat celelalte si primul pas catre liniste este acceptarea lucrurilor pe care nu le poti schimba. Iti poti schimba casa, locul de munca si hainele pe care le porti; poti schimba chiar si perceptia oamenilor despre tine dar nu poti schimba trecutul. Acesta este singurul pe care nu il poti schimba cu adevarat.

4. Nu incerca sa controlezi fiecare aspect al vietii tale.

Poate ca Universul lucreaza deja pentru binele tau iar tu te impotrivesti din toate puterile. Mai simplu spus, din cand in cand, nu gresesti daca te lasi purtat de val. Da-ti voie sa simti tot ce trebuie sa simti, in momentul in care le simti. Nu iti amana si nu incerca sa iti controlezi sentimentele. Lasa-le sa se manifeste la timpul lor si nu incerca sa te impotrivesti.

5. Foloseste mai multe cuvinte pozitive

Bun, frumos, dragoste, compasiune, multumesc, te rog si numeroase astfel de expresii rezoneaza, in mod evident, pozitiv. Prin urmare, atunci cand ai o perioada grea, foloseste mai des toate aceste cuvinte si exprima mai des lucrurile bune pe care le simti. In plus, in afara de faptul ca te vei incarca energetic in mod pozitiv, poti face si altcuiva ziua mai frumoasa. Nu stii niciodata cat de grea a fost ziua unui coleg si cat de mult i-ai inseninat-o atunci cand i-ai spus multumesc, apreciez ajutorul tau.Mai important de atat, zambeste mai des. Asa cum spunea Gabriel Garcia Marquez, nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau.

6. Invata sa te iubesti

De altfel, aceasta este cea mai importanta modalitate de a atrage energia pozitiva a Universului. In ciuda a tot ce se intampla negativ in jurul tau, adu-ti aminte cine esti cu adevarat si invata sa te iubesti tu pe tine, ca sa te poata iubi apoi si cei de langa tine. Acesta este ciclul iubirii in Univers.

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala
Sfaturi