Te iubeste cu adevarat? Iata care sunt lucrurile pe care le face un barbat atunci cand iubeste

Te iubeste cu adevarat? Iata care sunt lucrurile pe care le face un barbat atunci cand iubeste

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2018 in Relatii

Prin orice tip de relație ai trecut până acum, probabil că ai auzit că există anumite lucruri pe care le face doar un bărbat care te iubește. Mai jos, am enumerat câteva dintre acestea. Tu pe care le-ai experimentat în propria relație?

Ce face un bărbat care te iubește?

1. Este mereu fericit să te vadă

Indiferent de cât de grea a fost ziua lui sau poate că a venit foarte obosit de la muncă, mereu zâmbește când te vede. Tu ești lumina vieții sale și ar trebui să fii mândră de acest lucru.

2. Te ascultă

Este adevărat că unele femei pot vorbi la nesfârșit, dar dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine, el va asculta cu răbdare tot ce ai de spus. Nu se va plânge că vorbești prea mult pentru că știe cât de fericită ești atunci când spui tot ce ai pe suflet.

3. Te respectă

Dacă ai ceva de spus despre tunsoarea, modul în care se îmbracă sau alte lucruri care îl privesc, el va lua în considerare opinia ta. Dacă părerea ta contează pentru el, poți fi sigură că și tu contezi.

4. Nu se supără că ocupi cea mai mare parte a patului

Chiar dacă ești cea mai mică persoană, el îți va permite să ocupi cea mai mare parte a spațiului de pe pat, atât timp cât îi lași și lui o porțiune mică pe care să doarmă.

5.Este întotdeauna alături de tine

Indiferent dacă ești bolnavă sau ai nevoie de ajutor la cumpărături, chiar și dacă ai avut o zi grea la birou, partenerul tău este alături de tine și are grijă de tine.

6. Își amintește datele importante

Este perfect atunci când partenerul tău își amintește date importante precum aniversări, zile de naștere etc. Acest lucru înseamnă că datele care ți-au influențat viața sunt foarte importante și pentru el.

7. Te surprinde

Nu trebuie să fie ceva măreț, dar uneori apare la ușă cu un buchet de flori care îți plac mult sau reușește să treacă pe la biroul tău și să-ți lase prânzul. Aceste mici lucruri sunt semne clare că partenerul tău te iubește.

8. Îi place ce îți place și ție

Chiar dacă asta înseamnă că trebuie să meargă duminica la spa, în loc să vadă un meci de fotbal. Îi place să te însoțească în diferite locuri, pentru că îi pasă de interesele tale.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!