Te-a inselat? Iata cele mai bune idei de razbunare!

Publicitate

Răzbunarea nu este întotdeauna cea mai bună soluție, cu atât mai mult când vine vorba despre relații eșuate.

Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ne putem amuza atunci când citim poveștile de mai jos ale celor care au aflat că au fost înșelați și au fost hotărâți să nu întoarcă și celălalt obraz!

1. „I-am lăsat fostei iubite parola de la abonamentul meu de cablu, iar în prima săptămână m-am uitat doar la comedii romantice și seriale pentru fete.

Mă tot suna plângând să mă întrebe cu ce fată mă uit la toate astea și cum de am putut să o uit deja și să îmi găsesc pe altcineva.

M-am simțit diabolic de bine.”

2. „Am aflat că iubita mă înșela când eram plecat la serviciu, așa că am dat-o afară din casă, dar i-am oprit toate hainele și le-am dat de pomană în fața blocului.”

3. „Iubitul meu m-a înșelat, așa că l-am convins să ne facem tatuaje la fel. L-am lăsat pe el să se tatueze primul, apoi am plecat. De tot.”

4. „Când iubitul meu a rămas logat pe facebook pe laptopul meu și a primit un mesaj de la Mădălina, nu mi-am ieșit din fire, ci i-am strâns toate lucrurile, apoi i-am lăsat un bilet în care îi spuneam cam așa: hainele tale sunt în locul în care ne-am cunoscut; jocurile tale video sunt acolo unde ne-am sărutat prima dată; laptopul tău e în locul în care am cumpărat primul joc video împreună; televizorul tău e acolo unde am făcut-o prima oară; toate celelalte lucruri ale tale sunt la Mădălina acasă.”

Publicitate

5. „Am avut un iubit care m-a înșelat și nu a vrut să recunoască, ceea ce m-a enervat cel mai mult, simțeam că mă consideră prea proastă să îmi dau seama. Răzbunarea a fost că i-am înțepat un cauciuc de la mașină, însă nu a fost o decizie pripită:

l-am ales pe cel de la roata de rezervă, ca să aibă o surpriză neplăcută exact atunci când se așteaptă mai puțin.”

6. „I-am trimis o felicitare pe care scria: „Această felicitare pare grea, pentru că e plină de urări de bine și de sănătate”, doar că am tăiat ultima parte a textului și i-am lipit cheia de la apartament.”

7. „Am fost pus odată într-o situație chiar penibilă în care m-am cuplat cu o tipă, am mers la ea acasă, iar dimineața mi-a spus că ea, de fapt, are un iubit. Pentru că mi-a părut rău pentru el, i-am scris un bilețel în care îi explicam ce face iubita lui.

Ca să fiu sigur că nu-l găsește ea mai întâi, l-am lipit cu scotch de interiorul capacului de la toaletă.”

8. „Când eram încă măritată, aveam un presentiment că mă înșeală.

Am găsit într-o zi în mașina lui o cutie cu prezervative și atunci m-am gândit la un plan: le-am scos din cutie, le-am găurit cu un ac și le-am lăsat jumătate de oră în sos de ardei jalapeno foarte iute.

A doua zi, m-a sunat prietena mea cea mai bună să îmi povestească faptul că a făcut dragoste cu „iubitul” ei și acum o ustură de moare acolo jos și nu știe ce să facă.

Seara, a venit soțul acasă cu un pachet de gheață în dreptul zonei genitale, zicând că nu știe ce insectă l-a înțepat…”

Tu cum te-ai razbunat sau cum te-ai razbuna intr-o astfel de situatie?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Dacă sunteți într-o perioadă mai dificilă, puneți-vă o întrebare: “Pentru ce pot să-i mulțumesc lui Dumnezeu?”

Publicitate

Sunt neurobiolog și toată viața mea am cercetat creierul uman. Pentru adevărata fericire sunt necesare doar 4 lucruri! În internet se poate găsi o cantitate enormă de sfaturi despre cum să devii fericit. De cele mai multe ori ele sunt scrise de oameni care habar nu au ce vorbesc, nu îi credeți!

Și nici redacția noastră nu o credeți. În schimb vă îndemnăm să îi credeți pe neurobiologi, medici care studiază materia cenușie din creier și cunosc cel mai bine de ce are nevoie omul pentru a fi fericit.

Neurobiologul american Alex Korb ne împărtășește gândurile sale despre fericire:

1. Cea mai importantă întrebare

Dacă sunteți într-o perioadă mai dificilă, puneți-vă o întrebare: “Pentru ce pot să-i mulțumesc lui Dumnezeu?”

Probabil ați râs ironic citind asta și v-ați întrebat dacă sentimentul de mulțumire are vreun impact biologic asupra creierului. Chiar are!

Știți cum funcționează preparatul antidepresiv bupropion? El stimulează secreția neuromediatorului dopamina, precum și sentimentul de mulțumire.

Dar știți cum funcționează fluoxetina? Stimulează neuromediatorul serotonina, precum și sentimentul de mulțumire.

Unul din principalele efecte ale mulțumirii este creșterea nivelului de serotonină. Atunci când îi mulțumiți lui Dumnezeu, vă concentrați pe laturile pozitive ale vieții dvs., fapt ce crește secreția de serotonină.

2. Exprimați-vă sentimentele negative

Nu vă simțiți bine? Definiți cumva starea dvs. Ce este: tristețe, îngrijorare, supărare?

Acest mic exercițiu e suficient ca să vă simțiți mai bine! Credeți că e o glumă? Creierul dvs. crede altceva!

În unul din experimente participanților le erau arătate fotografiile oamenilor ce avea diferite expresii ale feței, iar reacțiile creierului lor erau înregistrate. Precum s-a și prevăzut, amigdalele reacționau la emoțiile reprezentate.

Publicitate

Dar când participanții au fost rugați să exprime aceste emoții, la ei se activiza cortexul cerebral prefrontal ventrolateral, iar activitatea amigdalelor scădea. Cu alte cuvinte, exprimarea emoțiilor reduce impactul lor asupra omului.

3. Luați o decizie

Vi s-a întâmplat vreodată să simțiți că după ce luați o decizie parcă vă simțiți mai ușurat? Această senzație nu e întâmplătoare.

Neurobiologia arată că luarea deciziilor reduce îngrijorarea și anxietatea. Asta pe lângă faptul că se rezolvă problemele…

În procesul de luare a deciziilor noi elaborăm anumite intenții și stabilim anumite obiective. Toate acestea au un impact pozitiv asupra cortexului prefrontal, reducând intensitatea tulburărilor și îngrijorărilor. În afară de aceasta luarea deciziilor ajută la reducerea activității striatumului, care de cele mai multe ori ne provoacă impulsuri și acțiuni negative.

În sfârșit luarea deciziilor transformă viziunea noastră asupra lumii, fapt ce iarăși ne ajută să rezolvăm problemele cu care ne confruntăm.

4. Intrați în contact cu oamenii

În una din cercetări participanții se jucau într-un joc computerizat cu minge. Unul din jucători arunca mingea, celălalt i-o întorcea. Dar de fapt doar unul din aceștia era om, cel de-al doilea jucător fiind calculatorul.

Dar participanților li s-a spus că figura din ecran e condusă de un om viu. Cum credeți, ce se întâmpla atunci când colegul refuza să îi întoarcă mingea?

Creierul jucătorului avea o reacție similară ca și în cazul durerilor. Cu alte cuvinte creierul nostru percepe respingerea de către alt om în același fel în care ne-am fractura piciorul, de exemplu.

Excluderea socială activizează cortexul frontal și centrul durerii, exact ca și durerea fizică.

Altfel spus pentru creier sunt foarte importante relațiile cu alți oameni. Vreți să le ridicați la un alt nivel? Comunicați mai strâns cu prietenii și colegii, iar pe oamenii dragi îmbrățișați-i și sărutați-i mai des!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet