Tarotul este folosit încă din vechile timpuri pentru a afla destinul. Află ce scrie despre tine în cartea de tarot!

Tarotul este folosit încă din vechile timpuri pentru a afla destinul. Află ce scrie despre tine în cartea de tarot!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2020 in Teste de Personalitate

Ghicitul pe cărți reprezintă preziceri foarte aproape de adevăr și se practică încă din vechi timpuri. Și nu este vorba doar de cărți de tarot.

Uită-te atent la această imagine și alege o carte. Înainte să o alegi, încearcă să înțelegi ce face femeia din imagine, te va ajuta să iei decizia bună! Rezultatele se aplică atât femeilor cât și bărbaților, indiferent de modul de redactare.

Cartea 1.

Această carte simbolizează legătura ta cu oamenii din jur. Ești o fire prietenoasă dar nu îți dai secretele pe mâna oricui, știi să faci diferența dintre prietenul adevărat și cel de ocazie, iar asta te-a ajutat mult, pentru ca unele persoane se dau prieteni doar pentru a te folosi. Ai grijă la profitori, este mai bine să îi ții la distanță.

Cartea 2.

Această carte simbolizează intuiția. De multe ori, vocea interioară te atenționează când ceva nu este bine, ar trebui să o asculți, să-ți asculți presimțirile, mai mult decât lumea din jur. Ești o persoană liniștită și de cele mai multe ori cauți să eviți problemele, nu-ți plac oamenii care se dau interesați doar pentru a ieși în evidență.

Cartea 3.

Această carte simbolizează independența. Ai o personalitate puternică, iar dacă câteodată mai plângi, asta nu înseamnă că ești slabă, unii oameni așa se descarcă. Dovada că ești un om puternic o arată toate realizările tale, cu care ar trebui să te mândrești. Nu renunța la visele și dorințele tale, ai puterea să le îndeplinești.

Cartea 4.

Această carte simbolizează singurătatea. Sufletul tău se odihnește cel mai bine atunci când oamenii negativi și profitori nu sunt în preajma ta. Singurătatea te ajută să-ți încarci bateriile pentru a lupta zi de zi în lumea asta unde doar aspectul fizic și banii pare că sunt importanți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!