Tăcerea este de aur: 5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui celor din jur

Tăcerea este de aur: 5 lucruri pe care nu ar trebui să le spui celor din jur

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSpiritualitateViata

Este foarte important să ne amintim că nu trebuie să spunem totul oamenilor din jurul nostru. Experții în bioenergie au explicat ce subiecte este mai bine să nu le discutați cu străini.

Pe calea fericirii, o persoană întâlnește o mulțime de capcane care o împiedică să obțină succes. Uneori ne punem noi înșine aceste capcane. Dacă poți învăța să păstrezi secret ceea ce este explicat mai jos, poți fi mult mai fericit.

1. Boli și afecțiuni

Tot ceea ce se referă la problemele dvs. sau la bolile care vă afectează, este doar treaba voastră. În niciun caz nu ar trebui să spui cuiva despre astfel de probleme la locul de muncă, cu prietenii tăi. În primul rând, subiectele negative sunt neinteresante pentru cei din jur. În al doilea rând, astfel de conversații îi pot ajuta pe cei care te urăsc și pe vampirii energetici să te atace.

Singurul cu care ar trebui să vorbești despre boli și alte afecțiuni de natură fizică este medicul. Toți ceilalți oameni nu ar trebui să știe ce se întâmplă cu tine.

2. Viața personală

Nu ar trebui să vorbești despre asta cu ceilalți. Mai exact, puteți vorbi, dar nu ar trebui să intrați în detalii. Uneori este bine să știi ce păreri au prietenii tăi de încredere despre acțiunile tale, deoarece mai avem nevoie și de sfatul altui om.

Dar dacă vorbești în detaliu despre viața ta personală și intimă cu cei din exterior, ei pot începe să răspândească bârfe. Nu ai nevoie deloc de asta. Persoanele invidioase vă pot trimite energii negative fără să știe.

3. Probleme spirituale

Dacă aveți dependențe și obiceiuri de care nu puteți să scăpați și să luptați să treceți peste, atunci este mai bine să le păstrați în secret. Este bine să le împărtășiți doar cu cea mai de încredere persoană, nu cu altcineva.

Uneori este mai bine să mergi la un psiholog sau psihoterapeut. Puteți discuta cu ei despre obiceiurile proaste, lipsa motivației, dorința de a trăi și așa mai departe. Alte persoane nu trebuie să știe despre asta: pot folosi aceste informații împotriva ta.

4. Finanțe și muncă

Nu ar trebui să spui nimănui despre asta. Tot ce ține de munca, afacerile, banii și datoriile dvs. ar trebui să rămână în cadrul familiei sau chiar al cuplului căsătorit. În niciun caz nu spuneți străinilor cât de multe economii aveți, cât de mulți bani câștigați și pe ce cheltuiți.

5. Visele, planurile și ambițiile tale

Aceste informații ar trebui sigilate. Visele și planurile sunt o parte foarte importantă a vieții fiecăruia dintre noi, în special a celor care chiar fac ceva pentru a-și atinge obiectivele. Dacă cineva află ideile tale, poate, fără permisiunea ta, să-ți evalueze planurile și sarcinile ambițioase, spunând „de ce ai nevoie de asta”. Astfel, persoana vă poate conduce la îndoială și la pierderea motivației și a încrederii.

Niciodată, în niciun caz, nu spuneți celor din jur ce doriți să realizați. Vă poate lua în râs și influența astfel încât să crezi că nu veți putea reuși.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!