Sunt si boli care se transmit spiritual. Iata care sunt si cum sa te feresti

Sunt si boli care se transmit spiritual. Iata care sunt si cum sa te feresti

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2019 in Spiritualitate

Poate ca traiesti cu impresia ca doar persoanele care mediteaza au o viata linistita si lipsita de griji, dar, in cel mai bun caz, poate vor fi un pic mai constiente de evenimente ce au loc in viata lor.

Experientele pe care le traiesti te pot “infecta”, iti pot afecta spiritul si sufletul si te pot face sa te pierzi intr-o lume lipsita de culoare. Foarte importante sunt persoanele cu care interactionezi de-a lungul timpului, pentru ca ele contribuie la transmiterea acestor “boli”.

Iata cinci boli cu transmitere spirituala:

1. O perceptie falsa despre noi

Tendinta de a vorbi, de a ne imbraca sau de a actiona asa cum ne imaginam ca ar face-o o persoana spirituala este total gresita. Aceasta imitatie nu imprima nimic sufletului. Realizarea spirituala nu va fi posibila pentru ca este vorba despre o imitatie.

2. Motivatii gresite

In viata, avem nevoie de motivatii pentru a realiza anumite lucruri, dar ce facem cand ele sunt complet gresite? Trairile interioare se amesteca cu dorinta de a ne face placuti in societate sau cu incercarea de a impresiona, ceea ce inseamna ca motivatiile noastre vor fi confuze si nu vom reusi niciodata sa avem convingerea ca trebuie sa facem ceva anume.

3. Existenta in numar prea mare a unor indrumatori spirituali

Tendinta moderna este ca toata lumea sa mearga pe aceasta cale, a indrumarii spirituale. Oamenii simt nevoia sa ajunga la un anumit nivel de iluminare spirituala si fac tot posibilul sa realizeze acest lucru. Realitatea insa este complet diferita: nu poti deveni o persoana iluminata peste noapte, la fel cum nu-i poti invata pe cei din jur cum sa isi iubeasca viata sau cum sa atinga un alt nivel al existentei lor.

4. Mandria

Aceasta forma de mandrie este diferita de cea pe care o cunosti, pentru ca are legatura cu trairea ta spirituala. Foarte multe persoane au tendinta sa isi justifice actiunile apeland la aceasta intelepciune spirituala si afisand o mandrie greu de inteles. Sentimentul de “superioritate spirituala” este un simptom al acestei boli.

5. Tendinta de a fi in pas cu ceilalti

Aceasta tendinta de a fi in pas cu ceilalti apare tot mai des in societatea moderna, iar persoanele care se lasa purtate de val au impresia ca sunt diferite de restul populatiei. Persoanele care sunt “infectate” de aceasta “boala” resping orice alt grup de oameni si nu vor accepta niciodata alte reguli, decat cele conforme cu grupul din care fac parte.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Astăzi alege să zâmbești…Iata de ce

A zâmbi e arta de a trăi. Zâmbetul e dovadă a faptului că suntem vii, este o oglindă a sufletului, un mediator care ajută la restabilirea relației dintre lumea noastră interioară și cea exterioară.

A zâmbi nu costă nimic, dar aduce multe avantaje. Ne oferă mângâiere și ne poate ajuta să obținem mai mult decât am sperat vreodată în viață.

Iată câteva motive pentru care alegerea ta de astăzi trebuie să fie zâmbetul:

*Un zâmbet e mai ușor decât o încruntare. Ai nevoie de 17 mușchi pentru a zâmbi și 43 pentru a te încrunta.

*Zâmbetul înseamnă sănătate.

*Un zâmbet este cel care aduce râsul, iar râsul e cu adevărat un medicament! Este dovedit științific că zâmbitul ajută la consolidarea sistemului tău imunitar și ajută și la reglarea respirației și a pulsului.

*Zâmbetul înseamnă frumusețe. Zâmbetul este cea mai recunoscută expresie facială. Te face mai plăcut și mai atractiv pentru cei din jur și îți oferă o aură pozitivă care atrage alături o mulțime de oameni.

*Zâmbetul înseamnă generozitate.

*Un zâmbet nu îți modifică doar ție starea de spirit, ci și a celorlalți. Zâmbetul e contagios! Când oamenii te văd că zâmbești, vor zâmbi și ei, și astfel, oferi celorlalți emoții plăcute, pozitive și un început de zi optimist!

*Fii TU un exemplu de generozitate pentru cei din jurul tău și zâmbește cât mai des!

*Fii TU cel care îmbunătățește ziua cuiva!

*Zâmbetul înseamnă succes.

*Oamenii zâmbitori arată mai încrezători, sunt mai abordabili și interesanți. Astfel, crește expresivitatea personalității tale ceea ce înseamnă mai multe oportunități!

*Zâmbetul este ingredientul fericirii.

*Atunci când zâmbim, zâmbesc și ochii. Ești mai optimist și ai o perepție mai pozitivă asupra lumii din jur. Asta e dovadă a fericirii, oricât de mică ar fi ea. Cu cât zâmbești mai mult, cu atât vei fi mai fericit. E simplu, nu?

Acceptă și tu această provocare de a zâmbi mai mult!

Zâmbești cu noi?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!