Sufletul unei femei… In sufletul ei incap toate sperantele din lume, tandretea si toleranta, dezamagirile care ii impanzesc fata cu riduri si durerile care ii cer lacrimile. Un suflet pe care nimeni nu ar trebui sa-l raneasca nici din greseala

Sufletul unei femei… In sufletul ei incap toate sperantele din lume, tandretea si toleranta, dezamagirile care ii impanzesc fata cu riduri si durerile care ii cer lacrimile. Un suflet pe care nimeni nu ar trebui sa-l raneasca nici din greseala

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 February 2020 in De Suflet

Si daca s-ar scrie in fiecare zi cate un rand despre femeie, tot nu cred ca ar fi suficient pentru a descrie maretia unei asemenea fapturi. Exista insa o singura zi cu adevarat dedicata femeilor din lumea intreaga, cand fiecare dintre noi avem timp sa ne indreptam gandurile spre minunatele prezente feminine din viata noastra.

Atunci ne amintim cu adevarat sa pretuim fiinta cea mai… importanta de pe pamant pentru sarcina minunata de a oferi viata. Daca ne facem timp o secunda sa ne gandim la ce inseamna o femeie, chiar si cea mai impietrita inima va simti fiorul unei emotii de respect, apreciere si iubire pentru cea care cu daruirea ei i-a facut posibila existenta.

Un suflet atat de mare intr-un corp atat de firav. O inima plina de iubire, rabdare si forta pentru atatea incercari la care viata o supune. Ea nu renunta niciodata. Femeia, mama, isi depaseste limitele de atatea ori doar pentru a da si cere de fiecare data atat de putin. In sufletul ei incap toate sperantele din lume, tandretea si toleranta, dezamagirile care ii impanzesc fata cu riduri si durerile care ii cer lacrimile. Un suflet pe care nimeni nu ar trebui sa-l raneasca nici din greseala dar care strange cu resemnare deceptii si totusi nu uita sa zambeasca.

Femeia obosita de atatea solicitari e cea care are timp sa fie si frumoasa pentru cei dragi, are energie de unde doar ea stie sa faca atatea si se multumeste cu atat de putin. Cere infinit mai putin decat e dispusa sa ofere si o ia de fiecare data de la capat pentru ca nu cunoaste renuntarea. Fiecare avem sansa cel putin o zi pe an, sa cinstim sufletul de femeie. Cei care pretuiesc cu adevarat femeile din viata lor fac asta de cate ori isi amintesc ca traiesc si zambesc datorita lor.

Priviti-le cu alti ochi, mai calzi si mai blanzi si spuneti-le doar atat: Iti multumesc ca existi! si vor fi atat de incantate. Spuneti-i cat de importanta e pentru voi si cat de goala v-ar fi viata fara prezenta ei, spuneti-i c-o iubiti si apoi nu ii mai spuneti nimic, doar priviti-o cald pana in strafundul sufletului ei si veti vedea acolo comoara ei pe care nu se teme sa o imparta cu voi.

Oferiti-le o zi din viata voastra femeilor de langa voi si ele va vor oferi pe tava fara regret viata lor intreaga! Numai ganduri bune! Aveti grija de voi!

Sănătatea e o balanţă ce uneori se dezechilibrează, şi cred că echilibrul dintre trup, minte şi suflet face tot… Însă în zilele noastre e atât de dificil si totuşi cel mai greu e să învăţăm să avem linişte, să profităm de ea şi să o menţinem. Adorăm să ne complicăm existenţa banal si să avem parte de tornade ce lasă sechele grave. Şi mi-ar plăcea atât de mult să îmi văd iubirea bine, să o simt stabilă şi sa ne echilibrăm liniştea.

Viaţa e imprevizibilă, aşa cum şi oamenii sunt, însă sprijinul dintre două inimi face punte spre fericire, face glas spre îngeri şi speranţă pentru inimă. ..Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!