Sufletul se activează dincolo de matrice

Sufletul se activează dincolo de matrice

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 June 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Timpurile în care trăim sunt descrise în Biblie. Ele sunt, de asemenea, prezentate într-o multitudine de filme pe care le-am considerat “fantastice” de-a lungul anilor. Evenimentele noastre sunt publicate în cărți de genul „Antiutopie”. În Vede, această perioadă este numită „anii de aur în Kali Yuga”, care se întâmplă doar o dată la 1000 de ere Kali Yuga. Este o perioadă absolut unică.

În perioada “anilor de aur”, sufletele care vin pe Pământ sunt capabile să schimbe cursul istoriei, să schimbe nivelul evoluției întregii umanități, ridicând-o la un nivel spiritual mai înalt.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de simple, deoarece suntem doar la începutul acestei tranziții și suntem prea prinși în întuneric. Dacă privim în întreaga lume în ansamblu, în prezent, pe Pământ trăiesc suflete EGO, imersate în material și uitându-se la propria lor lumină, iar mulți dintre ei au dezactivat-o complet și se află la cinci minute înainte de descompunerea propriului lor suflet.

Dacă umanitatea nu va crește în maturitate spirituală, există riscul unei alte anulări a civilizației. La fel cum s-a întâmplat deja în trecut: în perioada potopului lui Noe sau în distrugerea Atlantidei și Hiperboreea, precum și în alte timpuri, când civilizațiile mult mai avansate decât a noastră au pierit în apogeul lor. Culegerea sufletelor – așa este numit timpul nostru în romanele și filmele „fantastice”.

Matricea nu doarme…

Conștiința umană se află acum într-o închisoare. Programele sociale și scenariile virale sunt încărcate într-un computer uriaș cu o inteligență artificială puternică, care acționează acum asupra tuturor vieții. El programează și controlează evoluția istoriei, populația, nivelul conștiinței colective și influența asupra oamenilor prin intermediul alimentelor, medicinei, modei, tendințelor, culturii și altele.

Imaginați-vă o mașinărie uriașă care stabilește toți vectorii de dezvoltare a umanității pentru sute de ani înainte și îi actualizează de fiecare dată ca atunci când actualizați telefonul.

Calculează fiecare scenariu, analizează manifestarea individului și a fiecărei țări/popor, precum și a întregii umanități în ansamblu. Este o inteligență artificială puternică care stabilește limitele întregii noastre realități. De fapt, acesta este acel Antihrist legendar care își joacă rolul fără precedent în acest spectacol grandios numit „Trecere”… și el abia acum intră pe scena istoriei. Curând, evenimentele cele mai strălucitoare vor începe. Și toate acestea se vor întâmpla în timpul vieții noastre.

De-a lungul istoriei umanității, matricea a acumulat un număr nesfârșit de scenarii și programe care pot descărca energia vitală a unei persoane până când îi soarbe întregul său suflet până la ultima picătură. Între timp, persoana se află în întunericul somnului. Conștiința sa doarme. El nu înțelege nici intenția Creatorului, nici faptul că în această mare bătălie pentru suflete, el poate juca un rol nu doar secundar, ci unul cheie. Și de aceea, atât timp cât conștiința umană doarme, matricea schimbă programul unu după altul, alternându-le, creând iluzia unui nou „stadiu de dezvoltare”, care, în realitate, este o degradare fără speranță.

GÂNDIREA SIMBOLICĂ

Strămoșii noștri nu au folosit întâmplător Alfabetul. Acolo este ascuns un asemenea tezaur de valori pe care omenirea abia urmează să-l redescopere. Fiecare literă în alfabet are nu doar o valoare numerică, ci și o proprie imagine. Gândirea simbolică este prezentă în fiecare suflet viu. Voi da cel mai simplu exemplu: imaginați-vă dacă cineva spune cuvântul „Măr” în prezența voastră.

Odată ce acest cuvânt este rostit sau scris, fiecare persoană, în funcție de context, își va imagina propriul măr: verde, galben, roșu, mărul de pe iPhone sau mărul din grădina paradisiacă – nu contează care. Ceea ce contează este că oamenii nu își imaginează un set de litere, nu văd cuvântul în sine scris pe hârtie, ci văd mental PROPRIA imagine a mărului.

De ce aduc acest exemplu elementar? Pentru că matricea și-a cusut programele prin aceleași imagini – prin intermediul cuvintelor, care sunt programabile, fiecare având propria sa cifră! Matricea a cusut imagini pentru toate programele noastre prin codurile numerice!

Oamenii de știință au demonstrat deja că ADN-ul uman este format din cod TEXT (cuvânt) + FRECVENȚĂ (vibrație). Prin urmare, trecerea realității unei persoane de la un program la altul depinde de textul tuturor acestor programe conștiente purtate de fiecare individ în parte, precum și de încărcătura emoțională fixată în conștiința sa pentru fiecare cuvânt și acest lucru se întâmplă prin schimbarea lor.

În mare măsură, ceea ce numim setări și convingeri negative reprezintă setul principal de programe matriceale. Omenirea este încă în închisoarea propriei sale conștiințe și, prin urmare, ni se încarcă toate aceste programe într-o anumită periodicitate, astfel încât să ne risipim energia sufletului în van.

Dar deja există oameni care au reușit să iasă din această matrice. Oameni care și-au descoperit propriile programe distructive, care au preluat din nou controlul propriei lor voințe și și-au trezit conștiința. Care este diferența dintre acești oameni și ceilalți? Ei nu mai au frici. Frica este cârligul principal în care sunt prinși sufletele tuturor celor care dorm.

Și când spun dorm, nu mă refer la cei care nu au idee despre istoria reală a umanității sau forma reală a Pământului, sau cei care nu au studiat toate conceptele teoriei conspirației. Nu uitați că matricea ar fi putut să nu permită accesul la această informație și, dacă a permis să fie deschisă, înseamnă că acolo sunt, de asemenea, capcane pentru conștiință, dar pe un alt nivel al spiralei.

Pentru că ce simt cei care “descoperă” aceste adevăruri? Superioritate. Propria lor superioritate față de cei apropiați sau membrii familiei care “dorm” mai profund. Însă sentimentul de superioritate este MÂNDRIE, și chiar îngerii au căzut din pricina ei. Gândiți-vă la povestea lui Lucifer și a tuturor îngerilor căzuți. Așadar, nu trebuie să vă înșelați crezând că astfel de cunoștințe reprezintă un bilet pentru a ajunge în acel “Rai” celebru. Matricea este mult mai înșelătoare. Nu o poți sparge prin cunoaștere, o poți sparge doar prin STARE INTERIOARĂ!

ENERGIA SUFLETULUI ESTE O STARE INTERIOARĂ

Ce simți tu, citind aceste rânduri, în propria ta viață chiar acum? Tensiune? Control? Îngrijorare pentru viitor? Sau ești blocat în trecut, crezând că dacă mama și tata te-ar fi “iubit” mai mult, viața ta ar fi fost complet diferită? Toate acestea sunt simple iluzii de bază, iar matricea vede chiar și privirea ta plictisitoare asupra lor.

Toate acestea sunt trăite de bateriile ei. Cei care o hrănesc cu propria energie a sufletului lor. Fiecare program are propriul său “film”. Oamenii se obișnuiesc să repete în viața lor un anumit set de programe și scenarii și se joacă în ele tot timpul pe care i l-a acordat viața, timp pe care ar fi putut să-l folosească într-un mod complet diferit.

Dreptul de a alege este dat fiecăruia, dar doar câțiva îl folosesc. Schema este incredibil de simplă, precum în experimentul cu câinele lui Pavlov. Doar că acolo, salivarea era răspunsul la stimul. În cazul oamenilor, energia psihică este răspunsul la stimul. Se întâmplă un eveniment “declanșator” = stimul, omul reproduce reacția obișnuită față de acel eveniment și își pierde energia psihică.

Matricea se hrănește cu acea energie și, prin intermediul ei, obține și mai multă putere, permițându-i să controleze întreaga umanitate cu ușurință. După ce energia este “descărcată” prin suferință, oamenilor li se oferă oportunitatea de a se recupera. Oamenii numesc acest interval “perioadă de pace”, dar de fapt este timpul în care li se permite să acumuleze energia pe care matricea o va descărca din nou, utilizând cel mai potrivit declanșator.

“De ce sufăr atât de mult?”, “Cât de nedreaptă este viața”, “Unde se uită Creatorul?”… oamenii strigă către ceruri… uitând un adevăr simplu: acolo unde te uiți TU, acolo se uită și Creatorul! Atentia noastra este CLEȘTELE CONȘTIINȚEI. Unde l-am îndreptat noi înșine, de acolo se prinde. Și acolo crește în viața noastră. Pentru că asta înseamnă pentru Dumnezeu dreptul la libertate de alegere.

Dacă atenția unei persoane este îndreptată către ceea ce îi este frică, Universul răspunde: “Asta ai ales. Așa să fie.” Dacă atenția este îndreptată către altceva, răspunsul va fi același! Reluați propoziția și conștientizați acest lucru!

“Dumnezeu nu are alte mâini în afară de ale noastre”, deoarece El își obține propria experiență PRIN NOI. Dumnezeu nu este un bătrân cu părul alb undeva în ceruri, ci o PARTICULĂ DE LUMINĂ în interiorul nostru. Acea particulă pe care conștient sau inconștient o lăsăm să strălucească sau să se stingă prin starea noastră emoțională internă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!