Sufletele rudelor și prietenilor pot comunica prin anumite semne despre care s-ar putea să nu știi.

Sufletele rudelor și prietenilor pot comunica prin anumite semne despre care s-ar putea să nu știi.

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 February 2021 in SfaturiSpiritualitate

Atunci când o persoană dragă pleacă la cele veșnice, ne rămân o grămadă de întrebări la care nu le găsim răspunsul. Este posibil să fi observat la un moment dat unele lucruri care ți-ar putea aminti de o persoană plecată și cel mai probabil aceasta este mai mult decât o simplă coincidență.

Există așa-numitele „canale” între lumile noastre și, uneori, sufletele celor plecați le folosesc pentru a comunica cu oamenii. Prin astfel de semne, aceștia vor să ne ajute în diferite situații, mai ales cele începute de ei și neterminate. Uneori s-ar putea să fii ales ca să continui planul pe care îl avea de făcut acea persoană.

Cel mai adesea, semnele iau forma:

Cuvinte.

Observând un cuvânt, vă puteți aminti despre o persoană decedată apropiată. Acest lucru poate fi de la semne publicitare și graffiti până la semne rutiere și ziare.

Prin aceste semne, sufletele te ghidează pe pe o anumită cale, protejându-te astfel de posibile necazuri.

Muzică.

Când ascultați o melodie, vă puteți aduce aminte de o persoană dragă, iar acest lucru nu va fi întâmplător.

Muzica evocă adesea în noi sentimente asociate cu un loc sau eveniment din viață.

Visele.

Desigur, visele sunt diferite, dar dacă visezi o persoană plecată, atunci poți fi sigur ea și-a dorit asta. Încercați să vă amintiți visul și să interpretați corect mesajul.

Este foarte important să vă evaluați starea emoțională generală de după trezire. Dacă experimentați sentimente pozitive, atunci persoana moartă este mulțumită și se simte suficient de bine în lumea respectivă. În situația opusă, trebuie să vă gândiți la modul în care îi puteți alina soarta și să o ajutați să găsească pacea eternă.

Pene.

Păsările sunt mult mai aproape de cer decât suntem noi, așa că dacă întâlnești o pană, atunci aruncă o privire spre cer, gândește-te la persoana plecată și spune-i numele cu voce tare. În același mod, vă va anunța că v-a auzit și este gata să îți ofere sprijinul și ajutorul.

Fluturi, albine, păsări.

Aceste creaturi magnifice nu numai că te consolează, dar îți aduc și „scrisori” din cealaltă lume. Încercați să vă amintiți de o persoană dragă și cu siguranță veți primi un mesaj. Pentru al descifra, analizează-ți stările și sentimentele în acel moment.

Monede.

Ai auzit de expresia „banii au căzut din cer”? Dacă ai norocul să găsești o monedă, atunci păstrează-o la tine. După cum spun experții în bioenergie: monedele sunt un semn bun din viața de apoi.

Numere.

Dacă vreun număr asociat cu persoana decedată clipește constant în jurul tău, atunci fii atent la el. Poate fi orice: o zi de naștere, o dată semnificativă în viață sau doar un număr de mașină.

Atunci când primim mesaje de la cei dragi plecați de lângă noi, este bine să facem o faptă bună în numele lor, nu ne putem da seama cât de mult îi poate ajuta acest lucru. Dă de pomană de sufletul celui plecat o haină, o pâine, și chiar un ban, fără să îți pară rău și să judeci ce va face cu pomana ta cel caruia i-ai oferit-o!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!