Suc de țelină: beți 2-3 luni și uitați de problemele cardiace și arteriale

Suc de țelină: beți 2-3 luni și uitați de problemele cardiace și arteriale

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Din păcate, problemele cardiace și colesterolul rău afectează tot mai mulți tineri. Știm cu toții că, colesterolul se acumulează ca depunere și înfundă treptat arterele. Acest lucru este extrem de periculos nu numai pentru sănătate, ci și pentru viața tuturor.

Cu toate acestea, puțini dintre noi sunt conștienți de faptul că există o bogăție naturală – disponibilă în fiecare casă, care rezolvă radical această problemă. Se bazează pe amestecarea a doar trei ingrediente și consumarea lor timp de două sau de preferință trei luni.

Deci – deschideți frigiderul sau dulapul și scoateți trei lămâi. Ai nevoie de încă 500 de grame de frunze de țelină, dar proaspete, precum și de un litru de apă. Apa poate fi simplă, dar poate fi filtrată sau fiartă – acest lucru este chiar mai bun.

Cum să pregătești acest miracol pentru sănătatea circulației.

Luați o cratiță, turnați un litru de apă în ea și lăsați-o pe aragaz să fiarbă. Odată ce fierbe, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.

Între timp, spălați bine frunzele proaspete de țelină, împreună cu lămâile. Este important să știți că lămâile ar trebui să rămână cu coaja. Odată spălate bine, tăiați-le în bucăți și tocați-le împreună folosind un robot de bucătărie.

Turnați amestecul rezultat în apa răcită și lăsați-le să stea peste noapte. A doua zi dimineață, această băutură trebuie strecurată cu atenție și depozitată într-un recipient sau borcan de sticlă.

Mod de administrare

În fiecare dimineață și seară, înainte de masă se consumă câte un pahar.

Se ia pe stomacul gol dimineața și cu cel puțin o oră înainte de cină seara. Acest lucru continuă, după cum am spus, timp de 2-3 luni. Apoi, trebuie făcută o pauză de cel puțin încă o lună sau două.

Acest suc natural de țelină vă ajută atât în problemele cu depunerile de colesterol, cât și în detoxifierea corpului și întărirea imunității!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!