Simbolurile din vise pe care nu trebuie sa le ignori

Jurnalistul Andi Runni a trăit o viață lungă. Pe lângă faptul că făcea reportaje din lagărul nazist și blocuri de știri, Andi scria și despre problemele vieții. Printele cele mai bune articole este tentativa de a clarifica, de ce în ultima vreme majoritatea bărbaților apreciază femeile mature. Îți punem la dispoziție gândurile omului, care se pare că a înțeles toată făptura feminină. Cu vârsta, tot mai mult îmi plac femeile trecute de 40. Am multe motive pentru asta. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată noaptea pentru a te întreba la ce te gândești. Îi este indiferent la ce te gândești. Dacă o femeie de 40 de ani nu va vrea să privească sport cu tine la televizor, ea nu va mornăi din cauza asta. Ea se va ocupa ce ceea ce-i place, de obicei cu ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se știe destul de bine, pentru a fi sigură cine este, ce-și dorește, și de la cine. Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de părerea ta despre ele sau despre ce fac ele. Femeile de 40 de ani au simțul respectului de sine. Ele rar vor ajunge să-ți facă isterie la operă sau într-un restaurant. Desigur, dacă vei merita asta, ei te vor împușca în liniște, dacă vor crede că astfel pot să fugă de responsabilitate. Femeile mature sunt generoase în laude, deseori nemeritate. Ele știu ce senzație îți oferă nemulțumirea. Femeile de 40 de ani sunt destul de sigure pe ele pentru ați face cunoștință cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot să-și evite chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mai mature nu ai nicio problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele știu că prietenele lor niciodată nu le va trăda. Femeile de 40 de ani au o intuiție de oracol. Nu trebuie să recunoști nimic, ele și așa știu. Rujul roșu aprins arată minunat la femeile de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveți să ingnori câteva riduri acolo și acolo, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere. Femeile de 40 de ani sunt deschise și sincere. Ele îți vor spune verde în față dacă ești un nerușinat și te comporți ca un nerușinat. Nu va trebui să ghicești care este atitudinea ei față de tine. Așa că sunt multe motive pentru a admira femeile de 40 de ani. Din păcate, nu putem spune același lucru despre bărbați. Pentru fiecare femeie extraordinată, deșteaptă, îngrijită se găsește un un idio chel, cu burtă, care o înșeală cu chelneriță de 20 de ani. Fetelor, vă aduc scuzele mele. Pentru toți bărbații, cărora le place să spună: de ce să cumperi o vacă întreagă când poți să primești lapte și așa, am o noutate. Astăzi 80% dintre femei nu sunt interesate de căsătorie. De ce? Pentru că ele înțeleg că nu are rost să cumperi un porc întreg pentru un crenvușt! Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Comoara din interior.

Un cerşetor stătea la marginea unui drum de mai bine de 30 de ani. Într-o zi, trecu pe acolo un străin. -Te înduri să-mi dai un ban?, murmură mecanic cerşetorul, întinzându-i vechea lui şapcă de baseball. – Nu am nimic să-ţi dau, spuse străinul. Dar pe ce eşti aşezat?, întrebă acesta. – Un gunoi, răspunse cerşetorul. E doar o cutie veche. Stau pe ea de când mă ştiu. – Te-ai uitat vreodată înăuntru?, întrebă străinul. – Nu, răspunse cerşetorul. Ce rost are? Nu e nimic în ea. – Uită-te înăuntru, insistă străinul. Cerşetorul reuşi să ridice puţin capacul. Şocat, nevenindu-i să creadă, văzu că toată cutia era plină cu aur. Eu sunt străinul care nu are nimic să vă dea şi care vă spune să vă uitaţi înăuntru. Nu în interiorul unei cutii, ca în parabolă, ci undeva mai aproape: în interiorul dvs. „Dar eu nu sunt un cerşetor” — mi se pare că vă aud protestând. Cei care nu şi-au găsit încă adevărata bogăţie, care este strălucitoarea fericire a Fiinţei şi sentimentul profund şi indestructibil de pace venit odată cu ea, sunt cerşetori, chiar dacă deţin cele mai mari bogăţii materiale. Ei caută în afara lor fărâme de plăcere sau de satisfacţie, de recunoaştere, de siguranţă sau de iubire, deşi au în sine o comoară care conţine nu numai aceste lucruri, ci este infinit mai bogată decât orice le-ar putea oferi lumea. Eckhart TOLLE Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Sa visezi în timp ce dormi este un lucru obișnuit. Majoritatea oamenilor uită visele lor aproape în 5 minute de la trezire. Dar știi că unele lucruri simbolizează lucruri minunate în viața reală? Iată câteva dintre ele.

1. Zburat

Zburatul în visele noastre exprimă dorințele noastră de a ne atinge obiectivele și ambițiile în viață; el ne spune unde ne conduc aspirațiile și dorințele noastre. Cum putem ajunge acolo? Aceste vise tind să ne motiveze și ne dau o nouă rază de speranță în timp ce ne trezim dimineața. Există un sentiment că putem rezolva toate dificultățile din calea noastră.

2. Cascade

A vedea apa în visele noastre reprezinta starea emoțională a minții noastre. Apa simbolizează curățenia și puritatea și reprezintă noi începuturi care le spală pe cele vechi. Dacă vezi cascade în vis, amintește-ți dacă se află într-o junglă întunecată sau pe o plajă, dacă cascada era mică sau mare.

3. Dinți

Visele cu dinți sunt predominante printre toți. Dinții scoși reprezintă ceva care trebuie să iasă, dinții putrezi simbolizează teama și anxietatea; de asemenea, căderea dinților este foarte tipică. Este vorba de unele situații noi cum ar fi teama de a pierde, de un nou loc de muncă, de o relație defectuoasă sau de minciuni ascunse.

4. Moarte

Moartea determină încetarea a ceva, simbolizează sfârșitul ego-ului, anxietatea sau teama și moartea unei idei permite nașterea alteia. Visând la moarte este semnul unei schimbări enorme în emoțiile noastre. Dacă vezi moarte, întreabă-te dacă tu ești cel care a murit și care a fost cauza.

5. Sarcină

Simbolizează o creștere și o dezvoltare semnificativă și poate reprezenta noi proiecte și dorințe viitoare. Într-un astfel de caz, întreabă-te ce încerci să creezi. Ești însărcinată cu posibilități? Visele în care ești însărcinată pot aduce speranțe de succes pentru un nou loc de muncă sau o relație.

Publicitate

6. Casă

Casele sunt legate de confort și securitate; simbolizează diferite aspecte ale personalității. În funcție de părțile locuințelor pe care le vezi, interpretarea se poate aprofunda. O mansardă simbolizează amintiri ascunse, în timp ce un subsol reprezintă o intuiție și o minte inconștientă.

Într-un astfel de caz, întreabă-te dacă ai grijă de corpul tău și cum te vezi în lume?

7. Bani

Banii sunt despre noroc; câștigarea la loterie reprezintă o schimbare a stilului de viață, în timp ce renunțarea la bani reprezintă pierderea. Visele despre bani ne indică adesea prosperitatea. Banii reprezintă fluxul vieții, deci dacă vezi bani în visele tale, întreabă-te dacă ai vreo datorie și ce ai face dacă ai câștiga la loterie?

8. Adulter

Visarea adulterului reprezintă dorințe și pofte amoroase care nu sunt încă exprimate. Acestea pot arăta o acceptare inconștientă a relației tale. Într-un astfel de caz, întreabă-te pe tine însuți, ești fericit în relația ta, ți-e frică să îl pierzi pe cel iubit? Cum te simți cu privire la corpul și dorințele tale? Este relația ta fericită și romantică?

9. Foc

În funcție de scena din vis, visele cu foc pot avea semnificații diferite. Focul la distanță reprezintă dorința și transformarea, în timp ce dacă te joci cu focul poate simboliza anumite situații riscante; un incendiu reprezentând furie. Într-un astfel de caz, eviți situațiile riscante?

10. Dezbrăcat

Asta reprezintă expunerea la anumite lucruri; se poate exprima adevărul unei slujbe sau al unei aventuri ilicite. Asta înseamnă pierderea respectului și acceptarea defectelor și a imperfecțiunilor.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Superstitii