Sigur nu ai realizat cat de mult te afecteaza gandirea negativa, iti poate distruge sanatatea si viata, actioneaza ca rugina

Sigur nu ai realizat cat de mult te afecteaza gandirea negativa, iti poate distruge sanatatea si viata, actioneaza ca rugina

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2018 in Spiritualitate

Gandurile pe care le avem in cap, vorbele pe care le rostim tot timpul formeaza lumea noastra si experienta. Multi s-au obisnuit cu gandirea negativa si nu inteleg ce prejudiciu isi aduc lor insisi. De aceea, citind oricare dintre afirmatiile de mai jos, in fiecare zi, tot ce scrie in ele va fi atras in viata neaparat! Principalul e sa credem in ceea ce spunem si sa meditam asupra ceea ce rostim.

VINDECAREA MEA DEJA SE PETRECE

Fiind gata de a ierta, incepe procesul vindecarii mele.Permit dragostei inimii mele sa spele, sa curete si sa vindece fiecare particica din corpul meu. stiu ca sunt vrednic de vindecare.

EU SUNT GATA SA IERT

Iertarea de sine si a celorlalti oameni ma elibereaza de trecut. Iertarea – e solutia tuturor problemelor mele. Iertarea e darul meu pentru mine. Eu iert si ma eliberez.

EU SUNT PROFUND MULTUMIT DE CEEA CE FAC

Fiecare moment din zi este special pentru mine. Eu imi urmez instinctele superioare si imi ascult inima. Sunt linistit in lumea mea si in lucrarile mele.

EU MA INCRED IN CURGEREA VIEtII

Viata curge lin si ritmic si eu sunt parte a ei. Viata ma sustine si imi aduce numai experiente bune si pozitive.

PUTEREA E CONCENTRATA PE MOMENTUL PREZENT

Trecutul e dat uitarii si nu are putere asupra mea. Eu pot sa fiu liber(a) chiar din acest moment. Sunt liber si linistit.

EU VREAU SA MA SCHIMB

Vreau sa scap de vechile prejudecati negative. Ceea ce ma impiedica sunt gandurile mele. Noile mele ganduri sunt pozitive si constructive.

NICIUN REPROS

Eu ma eliberez de patima de a invinovati pe careva, inclusiv pe mine insumi. Toti ne straduim sa ne folosim de cunostintele noastre si de punctele noastre de vedere.

EU DAU DRUMUL TUTUROR ASTEPTARILOR

Eu plutesc usor prin viata. Eu ma iubesc pe mine insami. stiu ca la fiecare cotitura a vietii pe mine ma asteapta binele.

VIATA MEA E OGLINDA

Oamenii din viata mea sunt reflectarea mea. Aceasta imi da posibilitatea sa cresc si sa ma schimb.

SUNT UN PRIETEN BUN

Eu sunt empatic cu gandurile si sentimentele celorlalti oameni. Dau sfaturi, ii sustin pe prietenii mei si pur si simplu ii ascult cand au nevoie.

LIBERTATEA E DREPTUL MEU DUMNEZEIESC

Eu sunt liber in gandirea mea si pot sa aleg numai gandurile mele bune. Eu ma accept si fac pace in interiorul meu. Sunt iubit si ocrotit.

EU IUBESC VIAtA

Dreptul meu inca de la nastere este sa traiesc deplin si liber. Eu dau vietii exact ceea ce doresc de la ea. Iubesc viata!

iMI IUBESC TRUPUL

Eu creez pacea in sufletul meu. si trupul meu reflecta pacea sufletului meu, fiind intr-o stare perfecta de sanatate.

FIECARE PARTE DIN EXPERIENTA MEA EU O PREFAC IN POSIBILITATE

Fiecare problema are solutie. intreaga experienta imi da posibilitatea sa invat si sa cresc. Eu sunt linistit.

EU SUNT LINISTIT

Linistea divina si armonia ma inconjoara si locuiesc in mine. Eu simt rabdare, compasiune si dragoste fata de toti oamenii, inclusiv fata de mine.

Sursa: caplimpede.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!