Image

Sigmund Freud: 15 sfaturi despre cum să scapi de anxietate și să te înțelegi mai bine

Publicat de Patricia Esca pe 19 March 2021 in CitateDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

Citiți sfaturile lui Freud care vă vor ghida pe calea cea bună și vă vor ajuta să scăpați de anxietate și să vă înțelegeți mai bine! Sigmund Freud și-a imortalizat numele ridicând cheile inconștientului. El a înțeles drama sufletului uman și de ce are nevoie pentru a se vindeca.

Vă oferim 16 sfaturi de la Freud, care vă vor ghida pe calea cea bună, vă vor ajuta să eliminați sentimentele de anxietate și să vă înțelegeți mai bine.

1. Secretul sufletului uman este cuprins în dramele mentale ale copilăriei. Sapă de aceste drame și vindecarea va veni.

2. Singura persoană cu care ar trebui să te compari ești tu cel din trecut. Și singura persoană care ar trebui să fie cea mai bună ești tu cel de astăzi.

3. Nu căutați forță și încredere în exterior, ci căutați-le în voi, în interior. Au fost mereu acolo.

4. Nevroza este incapacitatea de a tolera incertitudinea.

Citeste si  Sase sfaturi de viata care te vor aduce mai aproape de fericire!

5. Într-o relație de dragoste nu vă puteți cruța reciproc, deoarece nu poate duce decât la înstrăinare. Dacă există dificultăți, acestea trebuie depășite.

6. Din păcate, emoțiile reprimate nu mor. Ele sunt doar reduse la tăcere. Și continuă să influențeze persoana din interior.

7. Nimic nu este întâmplător, totul are o cauză fundamentală.

8. Într-un anumit sens, ceea ce numim fericire apare ca urmare a satisfacerii (în mare parte neprevăzute) a nevoilor care au fost reținute de mult timp.

9. Un bărbat care a fost favoritul incontestabil al mamei sale, de-a lungul vieții are un sentiment de victorie și încredere în noroc, care deseori duc la un real succes.

10. Depresia este o frică înghețată.

11. Cât de curajos și încrezător în sine este cel care este sigur că este iubit.

12. Oamenii consideră că realitatea este nesatisfăcătoare și, prin urmare, trăiesc într-o lume fantezistă, imaginându-și împlinirea dorințelor lor. O personalitate puternică face ca aceste dorințe să devină realitate.

Citeste si  Ai grijă la oamenii în care ai încredere, chiar și sarea și zahărul arată la fel!

13. A fi complet sincer cu tine este un exercițiu bun.

14. Răul vizitează rareori o persoană ocupată – muștele nu zboară la oala de pe foc.

15. Doar realizarea viselor din copilărie poate aduce fericire.

Să fiți binecuvântați și să vă fie de folos aceste citate!Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!