Sharon Stone: „O femeie ar trebui să-și știe valoarea – dar să nu o spună niciodată”

Sharon Stone: „O femeie ar trebui să-și știe valoarea – dar să nu o spună niciodată”

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in CitateDezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturi

Sharon Stone este cunoscută pentru că are cel mai înalt coeficient de inteligență din Hollywood Hills. Are peste 60 de ani, dar geniala actriță nu și-a pierdut umorul și continuă să ofere vorbe prețioase, în care există mult mai mult adevăr și înțelepciune lumească:

Ideea tinereții veșnice este un mit. Nu vreau să fiu o „frumusețe fără vârstă”. Vreau să fiu femeia care arată cel mai bine la vârsta ei.

Când am făcut 40 de ani , m-am închis în baie cu un pahar de vin și m-am gândit: „Nu voi merge nicăieri până nu voi începe să mă percep așa cum sunt cu adevărat”.

Mi-a plăcut să îmbătrânesc – acesta este scopul meu principal. Acum 16 ani am avut o hemoragie cerebrală, așa că înțeleg perfect ce este „îmbătrânirea calmă”. Timp de 9 zile creierul meu sângera. Numărul de oameni care au supraviețuit după aceasta este foarte mic, dar cumva a trecut peste. Timp de 2 ani am învățat să merg, să citesc, să scriu din nou.

Chirurgia plastică nu este favorita mea, dar nu judec femeile care apelează la serviciile unui chirurg. Dacă asta te face fericită, de ce nu?

Nu voi ascunde faptul că am încercat să îmi pun Botox. Chiar de mai multe ori. Dar m-am oprit la timp pentru a nu mă transforma într-unul dintre peștișorii de aur care cutreieră zonele de la Hollywood. Din cauza Botoxului, toate actrițele au început să arate la fel. Vreau să fiu eu însumi.

În California, există 400.000 de blonde vopsite, cu aceleași modele de nasuri, buze uriașe, implanturi în obraji și dinți albi ca zăpada. Și i se pare cuiva atractiv?

O femeie își schimbă mai multe fețe în timpul vieții. Este ca o coafură – nu putem fi mereu cu aceeași. Evoluăm și ne schimbăm de-a lungul vieții. Învățăm, creștem. Privim viața diferit, iar viața ne privește diferit.

Chiar și cele mai scumpe produse cosmetice și cea mai scumpă coafură nu pot face femeile frumoase. Cele mai strălucitoare, mai interesante femei sunt cele din spatele cărora umerii trăiesc cu urcușuri și coborâșuri.

Ava Gardner a fost cea mai frumoasă femeie din lume. De ce? Nu și-a făcut niciodată nimic. Arăta ca o femeie și nu a încercat niciodată să arate ca o fată.

O femeie cu adevărat frumoasă este întotdeauna amabilă cu alte femei și cu oamenii în general. Nu acceptă rivalitatea, intriga și răutatea.

Dacă ești deștept, vei fi și frumos. Nu există urâți. Unii sunt frumoși, ca un trandafir, alții ca un cactus.

Nu m-am gândit niciodată serios dacă sunt sau nu frumoasă. Dar știu un truc magic: abilitatea de a crea iluzia atractivității. Când o femeie intră într-o cameră, cei prezenți nu reacționează la frumusețea ei, ci la puterea și energia care vin de la ea.

Oamenii se tem să se schimbe – li se pare că vor pierde ceva. Uită că pot dobândi o mulțime de lucruri noi!

În această viață, nu contează cum cazi. Modul în care te ridici este important.

O femeie nu ar trebui să își asume responsabilitatea pentru tot ce există în lume.

Este mai bine să fii singur decât să te simți singur în jurul persoanei greșite.

Moartea mi-a bătut la ușă cu degetul osos de mai multe ori, dar nu am deschis-o. Ea m-a învățat să trăiesc într-un mod nou. Bătaia asta la ușă m-a trezit.

Nu te culca niciodată cu cineva care are mai multe probleme decât tine.

O femeie ar trebui să-și cunoască propria valoare – dar să nu o spună niciodată.

Nu va exista niciodată armonie absolută și pace pe planeta noastră. Dar pot fi în capul tău.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!