Sensul ascuns al viselor tale: căderea este un avertisment, urmărirea înseamnă evitarea problemelor

Sensul ascuns al viselor tale: căderea este un avertisment, urmărirea înseamnă evitarea problemelor

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 June 2023 in PsihologieSpiritualitateViata

Majoritatea oamenilor visează aproape în fiecare noapte, dar o mare parte din aceștia uită visele imediat după ce se trezesc. Unele vise ni se par ciudate și fără sens, dar cu toate acestea, cunoașteți semnificația celor mai comune vise?

Multe vise au semnificații cu totul diferite, față de ce am putea crede noi. Unele vise sunt menite să vă avertizeze, altele sunt chemarea subconștientului vostru. Este important să înțelegeți aceste mesaje ascunse.

Semnificația ascunsă a viselor

Visele reflectă temerile noastre inconștiente, îngrijorările, dorințele, speranțele și fanteziile. Visele sunt create de mintea noastră, care poate proiecta absolut tot ceea ce ne putem imagina. Valoarea lor psihologică este semnificativă, dar oamenii nu interpretează întotdeauna visele corect.

Chiar și o imagine, care în mintea noastră ni se pare negativă, poate avea o semnificație pozitivă în realitate. Visele conțin chei pentru aspectele vieții noastre care au nevoie disperată de atenție. Ele sunt destinate să ne ghideze, așa că nu ar trebui să le subestimăm importanța. Nu ignorați visele repetate, ci învățați să le descifrați.

Iată semnificația celor mai comune vise:

1. Cădere în vis este menită să vă avertizeze.

Căderea, probabil cel mai comun vis, este foarte important. Astfel de vise ar trebui să ne avertizeze despre pierderea controlului. În momentul în care experimentați o cădere liberă, nu puteți face nimic. Dacă visele de cădere vă apar frecvent atunci când vă simțiți neputincioși, este posibil să aveți nevoie de sprijin în viața voastră.

Aceste vise simbolizează și frica și îngrijorarea care vă pot copleși chiar și în viața de zi cu zi. Este important să vă orientați întotdeauna către senzația pe care o aveți în timpul căderii; dacă în timpul căderii vă simțiți fericit, acest vis înseamnă că sunteți pregătiți să acceptați schimbările și viitorul nou.

2. Dacă muriți în vis, acest lucru semnifică o frică mascată față de necunoscut.

Coșmarurile în care muriți pot părea foarte înfricoșătoare. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji sau să vă gândiți că acestea sunt preziceri sau prevestiri, de fapt, acestea sunt doar frici mascate față de necunoscut.

Oamenii se tem de moarte pentru că nu știu ce se află dincolo. Dacă aveți vise frecvente în care muriți, înseamnă că sunteți reticenți să încercați ceva nou și sunteți în general neliniștiți. În plus, aceste vise pot indica tristețe legată de cât de repede trece timpul.

3. Urmărire în vis înseamnă fuga de probleme.

Sunteți urmărit în vis de oameni, animale sau creaturi supranaturale? Acest lucru arată că fugiți de ceva și în viața reală. Există un lucru care vă macină, dar pe care îl evitați cu orice preț. Da, puteți respinge aceste gânduri în timpul zilei, dar inconștientul vostru le proiectează în vise în timpul somnului.

Până nu începeți să rezolvați această problemă, aceste vise nu vor dispărea. Concentrați-vă asupra urmăritorului vostru – el este o reflecție a voastră. În general, visul înseamnă că sunteți o persoană care preferă să fugă de probleme în loc să le rezolve.

Iată interpretările mai scurte a unor vise comune:

Pierderea dinților în vis – este un simbol al fricii de respingere, dar vă îngrijorează și aspectul vostru în general.

Întârziați undeva în vis. În acest caz, este posibil să nu fiți pregătiți să faceți un pas hotărât în viața reală. Subconștientul vă spune că nu este niciodată prea târziu să vă urmați calea voastră. Așa că nu ratați această șansă.

Accident de mașină în vis. Acest vis înseamnă că mintea voastră este convinsă că ați deviat de la calea corectă. Trebuie să vă întoarceți și să îndreptați situația.

Visele în care ești dezbrăcat apar la cei care se simt vulnerabili. Acest lucru poate fi, de asemenea, legat de sentimentul de nedreptate, poate simțiți că sunteți acuzat în mod nedrept.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!