Semnele trezirii spirituale – Drumul către descoperirea sinelui spiritual este, în general, destul de anevoios, plin de gropi și cu multe obstacole.

Semnele trezirii spirituale – Drumul către descoperirea sinelui spiritual este, în general, destul de anevoios, plin de gropi și cu multe obstacole.

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2018 in Spiritualitate

Spiritualitatea nu este perfectă și frumoasă tot timpul. Aceasta devine frumoasă odată ce îți dai seama că drumul este ceea ce vrei tu să fie. Odată ce te accepți pe tine, pe ceilalți și experiențele pe care le ai, trezirea spirituală capătă un alt înțeles. Atunci când devii mai spiritual, ești capabil să te uiți la tine, la alți oameni și la situații fără a fi subiectiv. Spiritualitatea ne învață să îi iubim pe cei care ne-au rănit cel mai mult. Ne învață să vedem lecțiile din fiecare rană înainte de a fi vindecată.

12 semne ale trezirii tale spirituale

1. Corpul manifestã durere si suferintã, mai ales în zona cefei, a umerilor si a spatelui.

Acesta este rezultatul schimbãrilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe mãsurã ce “Sãmînta lui Cristos” se trezeste dininterior. Durerile vor trece.

2. Sentimentul de profundã tristete interioarã, fãrã nici un motiv aparent.

Îti eliberezi trecutul (din aceastã viatã si din celelalte), si aceasta este cauza sentimentului de tristete. Aceastã experientã este similarã cu cea pe care o ai atunci cînd te muti dintr-o casã în care ai trãit foarte multi ani înalta nouã. Oricît de mult ti-ai dori sã te muti în casa nouã, existã totusi otristete legatã de lãsarea în urmã a amintirilor, energiei si experientei acumulate în vechea casã. Tristetea va trece.

3. Plîngeti fãrã nici un motiv aparent.

Motivatia este similarã cu cea de la pct 2. Este bine si sãnãtos sã lãsati lacrimile sã curgã. Ajutã la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.

4. O schimbare bruscã a locului de muncã sau a carierei.

Un simptom foarte comun. Pe mãsurã ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tãu se schimbã si ele. Nu-ti pune problema sã gãsesti locul de muncã sau cariera perfectã chiar acum. Si aceasta va trece. Tu te afli acum în tranzitie, si poate cã vei schimba mai multe locuri de muncã pînã cînd te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.

5. Vechile relatii sunt eliberate.

Pare ca si cum vã îndepãrtati de familie siprieteni. Si aceasta va trece. Dupã o perioadã de timp, vei crea o nouã relatie cu ei dacã se potriveste sã fie. Totusi, relatia se va baza pe noua energie, fãrã legãturile karmice.

6.Obisnuinte ciudate de somn .

Este posibil sã vã sculati în timpul multornopti între 2:00 si 4:00 AM. Multã muncã se petrece în interiorul tãu, si asta te face sã te scoli pentru a lua o “gurã de aer”, “a face o pauza”. Nu te îngrijora. Dacã nu poti sã adormi, scoalã-te si fã ceva, decît sã stai în pat si sã te îngrijorezi de anumite lucruri umane. Si aceasta va trece.

7. Vise intense.

Aceasta poate include vise despre bãtãlii si rãzboaie, urmãriri sau monstri. Pur si simplu eliberezi vechile energii din interior, si acesteenergii ale trecutului sunt simbolizate prin rãzboaie, bãtãlii, fugã pentru ascãpa, sau oameni ciudati. Si aceasta va trece.

8. Dezorientare fizicã.

Uneori te simti foarte dezrãdãcinat. Vei fi “provocat spatial” de sentimentul cã nu esti în stare sã fii cu ambele picioare pepãmînt, sau cã te afli între douã lumi. Pe mãsurã ce experimentezi tranzitia cãtre noua energie, corpul tãu s-ar putea sã rãmînã în urmã. Petrece mai mult timp în naturã, pentru a împãmînteni noua energie din interior. Si aceasta va trece.

9.O “autoconversatie” mãritã.

Te vei trezi vorbind cu tine însuti mai des.Dintr-o datã vei realiza cã ai pãlãvrãgit cu tine însuti în ultimele 30 deminute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instaleazã în interiorul fiintei tale, si autoconversatia este doar vîrful icebergului acelei comunicãri.

Conversatiile se vor înteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente siintrospective. Nu ai înnebunit, esti doar Shaumbra care se miscã spre noua energie.

10. Sentimente de singurãtate chiar si în compania altora.

S-ar putea sã te simti singur si desprins de ceilalti. S-ar putea sã ai dorinta sã fugi de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacrã si solitarã. Pe mãsurã ce sentimentul de singurãtate îti creazã anxietate, devine mai dificil sã relationezi cu altii. Sentimentele de singurãtate sunt de asemenea asociate cu faptul cã Ghizii tãi au plecat. Au fost cu tine în toate cãlãtoriile tale, pe parcursul tuturor vietilor tale. Este timpul ca ei sã se îndepãrteze, ca sã-ti umpli spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea si energia propriei constiinte Christ

11. Lipsa pasiunii.

S-ar putea sã vã simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte micã dorintã sau chiar fãrã dorinta de a face ceva. Este în regulã, aceastaeste o parte a procesului. Acordã-ti timp ca sã nu faci nimic. Nu te lupta cuasta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare acalculatorului. Este nevoie sã fie deconectat un timp pentru a instala noul si sofisticatul software, sau în acest caz noua energie a sãmîntei lui Cristos.

12. O dorintã profundã de a merge Acasã

Aceasta este, poate, cea mai dificilã si provocatoare dintre conditii. S-ar putea sã experimentezi oprofundã si complesitoare dorintã de a pãrãsi planeta si de a te reîntoarceAcasã. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei sã faci un spectacol sau o dramã din asta, pentru tine sau pentru altii. Este o parte tãcutã a ta care îsi doreste sã meargã Acasã. Cauza principalã este foarte simplã. Ţi-ai completat ciclul karmic.

Ti-ai completat contractul pentru aceastã viatã. Esti pregãtit sã începi o nouã viatã în timp ce esti încã în corpul fizic actual. În timpul acestui proces de tranzitie ai amintiri interioare despre cum este sã fii pe partea cealaltã. Esti pregãtit sã te înscrii pentru un nou tur de îndatoriri aici pe Pãmînt? Esti pregãtit sã îti asumi provocãrile intrãrii în Noua Energie? Da, întradevãr ai putea sã mergi Acasã chiar acum. Dar ai bãtut atîta drum pînã aici, si dupã multe, multeNvieti anterioare, ar fi pãcat sã pleci înainte de sfîrsitul filmului. Si pe de altã parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe altii în tranzitia lor cãtre Noua Energie.

Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca si tine, care ai pornit în cãlãtoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum îti oferã experienta care te face capabil sã devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar dacã uneori cãlãtoria ta poate sã parã întunecatã si solitarã, aminteste-ti cã nu esti niciodatã singur.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!