Semnele care te avertizeaza ca ai intuitia blocata si cum poti sa o reactivezi

Semnele care te avertizeaza ca ai intuitia blocata si cum poti sa o reactivezi

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 March 2019 in Spiritualitate

“Oamenii văd ceea ce sunt pregătiți să vadă.” — Ralph Waldo Emerson

Intuitia ta te poate ajuta sa iei decizii aliniate spiritual, sa va protejati de pericol, sa actionati ca medicul interior si sa te ajute sa traiesti cea mai buna viata. Dar cum poti sa stii daca esti conectat sau nu? Cu totii avem capacitatea de a ne asculta intuitia, dar uneori suntem la mila fortelor care ne impiedica aceasta capacitate si de a o interpreta in mod clar.

Acestea sunt cele OPT semne clare ca intuitia ta ar putea fi blocata:

1. Te simti confuz adesea

Daca simti ca iti lipseste calitatea mentala si de multe ori te lupti sa faci deciziile bune, este un semn sigur care iti arata ca ai pierdut contactul cu intuitia ta. Atunci cand comunici cu intuitia ta cu regularitate, o combinatie de cunoastere interioara si sincronicitati exterioare se pot echipa pentru a te ajuta sa iei o decizie aliniata care te va indruma catre cel mai inalt bine pentru toti cei implicati.

2. Iti lipseste flexibilitatea

Cand nu esti conectat cu intuitia ta, s-ar putea sa te simti rigid legat de un calendar – atat de mult incat ignori semnele de avertizare primite care iti spun ca este timpul sa anulezi un angajament. Cand iti urmezi intuitia, trebuie sa fii dispus sa mergi cu fluxul natural al lucrurilor. Uneori, asta inseamna schimbarea planurilor in baza noilor indrumari primite.

Nu sustin faptul ca oamenii intuitivi sunt nestatornici in deciziile pe care le iau, doar ca uneori intuitia iti spune “nu” atunci cand anterior ai spus “da”. Asta se intampla mult mai putin atunci cand esti conectat la intuitie, deoarece ai tendinta de a intuit “nu-ul” de la inceput.

3. Te simti orbit de oameni

Ai avut incredere in el. Ai avut incredere in ea. El a fost iubitul tau. Ea a fost cea mai buna a ta. Ouch! Ce s-a intamplat? Cand nu esti conectat la intuitia ta, ai putea fi orbit de tradare, chiar daca toti prietenii tai au vazut-o venind de la un kilometru. Daca insisti sa vezi ceea ce este mai bun din oameni si sa le ignori umbrele, ai putea sa-ti blochezi cunoasterea interioara. Intuitia iti ofera steaguri rosii care te avertizeaza cand vine ceva.

4. Te lupti cu regretul

Cand nu esti in contact cu intuitia ta, faci decizii conduse de mintea ta si sau de ego-ul tau, si regretul este un efect secundar comun. Intuitia te ajuta sa iei decizii fara regrete, deoarece te indruma in directia celui mai mare flux, usurinta, integritate si aliniament cu drumul unic pe care trebuie sa-l parcurga sufletul tau.

5. Ai tendinta de a fi un cameleon

Daca te transformi intr-un super suporter cand incepe jocul, intr-un credincios pios cand mergi la biserica, ca un iluminat in clasa de yoga si ca un petrecaret vineri seara, sunt mari sanse sa fii deconectat de intuitie. Desi flexibilitatea este o calitate grozava, nu exista masti sau personaje pe care sa le adopti cand iti urmezi cu adevarat intuitia. Oamenii intuitivi sunt intotdeauna sinceri fata de ei insisi si nu se feresc de asta.

6. Iti respingi instinctul ca fiind “o nebunie” sau “irational”

Intuitia rareori se simte rationala. Intr-o zi am fost la mall si intuitia mea mi-a spus sa intru intr-un magazin in care nu obisnuiesc sa intru niciodata. Puteam ignora cu usurinta intuitia, dar am intrat oricum, chiar in momentul in care o persoana lesinase. Sunt doctor, asa ca ceva poate ca mi-a calauzit pasii intr-acolo, chiar atunci cand cineva avea nevoie de mine.

Atunci cand ignori indrumarea interioara – chiar daca pare o nebunie – te inchizi fata de oportunitatile de dezvoltare personala si pierzi sansele de a fi miracolul cuiva.

7. Iti dai puterea mult prea usor

Cand nu suntem conectati cu intuitia, suntem mult mai predispusi sa asteptam ca altcineva sa ia decizii pentru noi – chiar si pe cele importante. Ca doctor, am vazut asta tot timpul in spital. Pacientii care nu erau conectati cu intuitia lor le ofereau puterea toata doctorilor pentru a lua orice decizie. Cei care erau conectati cu aceasta le adresau mai multe intrebari medicilor, sau simteau instinctiv ce se afla la radacina bolii lor.

8. Te indoiesti de tine insuti

Discernamantul este esential atunci cand vine vorba de indrumarea spirituala. Nu am incredere in oamenii care-mi spun ca intuitia lor este perfecta. Dar avand in vedere acest lucru, va pot asigura ca, atata timp cat te afli in contact cu intuitia ta, vei experimenta mai putina indoiala de sine.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!