Semnele care prin care iti poti da seama daca sufletul tau este la ultima lui calatorie

Publicitate

Cine sunt sufletele batrane si ce trebuie sa stim despre ele? Iata care sunt semnele care iti arata ca esti un suflet care are experienta mai multor vieti anterioare si se afla in etapa sa finala de evolutie si de implinire karmica:

14 semne ca esti un Suflet Batran aflat in ultima sa reincarnare

Sufletele batrane se afla in ultimele lor existente umane si in ultimele stadii de evolutie. Fiindca au invatat multe lectii de-a lungul vietilor anterioare, au reusit sa isi achite datoriile karmice din trecut. Au de aceea o karma mai curata si mai armonioasa si in aceasta viata se tin la distanta de drama si conflict, angajandu-se in schimb in situatii care aduc echilibru si pace.

Termenul “batran” este impropriu folosit si nu are de-a face cu timpul sau cu cantitatea de timp / ani pe care un astfel de suflet a trait-o pe pamant de-a lungul vietilor sale, ci cu suma experientelor sale de pana acum, cu cantitatea de karma care a fost “arsa”, curatata de-a lungul reincarnarilor sale.

Sufletele batrane au atins sentimentul de impacare cu sine si nu mai simt nevoia sa demonstreze nimanui nimic. Au un anumit grad de incredere in sine, ceea ce le face sa se simta bine in propria piele.

Le poti recunoaste destul de usor caci par inconjurate de o aura specifica, de calm, de profunzime, de substanta. Iti vorbesc pe un ton relaxat, fara graba, facand ceea ce stiu ele mai bine sa faca: sa asculte si sa inteleaga, ca si cum ar avea tot timpul din lume pentru asta.

Sufletele batrane iubesc contactul vizual si isi privesc interlocutorul cu o perspicacitate si profunzime fantastica de parca ar putea sa le citeasca direct in suflet si sa vada prin el.

De obicei, sufletele batrane intuiesc ca sunt batrane si stiu ca au invatat cam tot ce se putea invata. Pur si simplu „stiu”, „cunosc” si „inteleg” anumite lucruri fara a avea nevoie de explicatii logice. De asemenea, persoanele aflate in ultimele etape ale reincarnarii au tendinta de a se simti puternic atrase de o anumita perioada istorica si tot ce tine de aceasta (antichitati, carti, filme, vestimentatie documente istorice despre perioada respectiva etc), posibil cea/ cele in care au trait experienta uneia sau a mai multor vieti anterioare.

Sufletele batrane sunt pline de intelepciune si au de obicei o viata discreta si linistita. Au un spirit gentil, insa sunt puternice in acelasi timp. Aceste persoane sunt uneori retrase si aleg sa traiasca liber sau sa locuiasca intr-un loc departe de zbuciumul lumii urbane. Par ca apartin lumii intregi si nu unui singur loc si adeseori in aceasta ultima viata isi asuma rolul de invatator si de indrumator al celorlalti.

Publicitate

Sufletele batrane nu sunt sclave atasamentului material si privesc viata intr-un mod relaxat, deseori filozofic. Nu le intereseaza implinirea financiara, statutul social sau tot ce tine de ordinea si ierarhizarea sociala.

Se vad pe sine si pe ceilalti nu ca indivizi singulari, ci ca parte integranta dintr-un intreg. Provocarea acestei vieti este pentru ele aceea de a-si gasi pacea dincolo de situatiile conflictuale din jurul lor si de a se adapta la armonia diversitatii.

Existenta lor nu este supusa unor probleme majore, iar daca sunt, acestea nu sunt de natura materiala sau emotionala, ci mai degraba existentiala. Sufletele batrane sunt destul de familiare cu tot ce inseamna existenta umana si de aceea nu intampina prea mari probleme in a se adapta la ea. Chiar daca deseori pot fi si ele bulversate emotional, reusesc sa se stabilizeze si sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva de ansamblu, ca facand parte fireasca din calatoria lor.

Sufletele batrane inteleg ca trebuie sa traverseze anumite situatii si circumstante pentru a ajunge la destinatia dorita. Pericolul in care pot cadea anumite suflete batrane in ultima lor existenta este acela de a cadea in apatie, depresie sau de a fi „plictisite de viata” chiar si in primii ani de viata. Ele au trait tot, au vazut tot… ce ar mai fi invatat? Acesta este punctul lor slab si trebuie sa il depaseasca gasindu-si bucuria de a trai si pe cea a implinirii karmice finale.

Nu de putine ori, sufletele batrane sunt inzestrate si cu anumite daruri spirituale sau supranaturale chiar daca uneori nici nu le constientizeaza sau le descopera mai tarziu. Ele pot sesiza sau vedea sau simti lucruri care ne scapa noua celorlalti. Sunt atrase de latura spirituala a vietii si vor incerca sa se dezvolte spiritual.

Sufletele batrane iubesc autenticitatea si sunt suficient de lucide astfel incat sa vada realitatea asa cum este ea, dincolo de masti si aparente. Ele vad lumea intr-un mod realist, constient si au o conduita etica si morala inalta.

Chiar daca sunt pasnice, sufletele batrane au propriul mod de a fi rebele. Ele nu accepta sa traiasca dupa regulile pe care le impune societatea in care traiesc si adesea se lasa calauzite de propriul set de reguli si principii, ceea ce le face ca uneori sa se simta singure si neintelese de ceilalti.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Barbatul cu peste 1300 de copii, o poveste adevarata

Publicitate

O ancheta a dovedit faptul ca un fost postas, in varsta de 87 de ani, este tatal a peste 1.300 de copii nelegitimi. Adevarul a aparut dupa ce un detectiv particular a fost angajat de o familie din Tennessee. Mii de mostre ADN au fost adunate in ultimii 15 ani pentru a se stabili paternitatea.

“Contraceptia nu era foarte populara in acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie sa-mi fie rusine. Anii ‘60 au fost ani frumosi in care am lasat impresii ca sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne”, a explicat batranul, potrivit descopera.ro.

“Unele chiar au crezut ca sunt Johnny Cash real”, isi aminteste el razand. “Nu stiu daca au crezut intr-adevar sau daca au incercat sa se convinga”, a declarat el in apararea sa.

Detectivul particular Sid Roy nu si-a putut imagina ca o sa lucreze la un caz timp de 15 ani pentru a deslusi adevarul.

Publicitate

“Totul a inceput in anul 2001, cand doi barbati diferiti, care nu aveau nimic in comun cu celalalt, m-au angajat sa le gasesc tatal biologic. Am fost stupefiat dupa investigatiile suplimentare, in urma carora am realizat ca ambii barbati au acelasi tata. In acel moment cazul a devenit o misiune personala a mea, ori de cate ori am avut timp liber, am incercat sa gasesc alte marturii. In cele din urma, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftina si usor de utilizat. Pe mine, aceasta tehnica m-a ajutat sa adun o multime de informatii in ultimii ani”, recunoaste Sid Roy.

Potrivit investigatorului, cei mai multi oameni, care sunt constienti de adevar, nu doresc ca aceste informatii sa iasa la iveala si au dat marturii anonime.

“Adevarul dezlantuit ar putea distruge sute sau chiar mai multe familii. Tot ce stiu este ca cei mai multi dintre acesti oameni sunt bucurosi sa afle adevarul si nu poarta nici o pica pe batran, cred ca a fost o practica mai frecventa in acele zile”, recunoaste Sid Roy.

Cu toate acestea, testele ADN-ului si marturiile atrag atentia despre 1.300 de copii nelegitimi al unui tata postas. Sid Roy crede ca ar putea fi mai multe persoane implicate.

“Am petrecut 15 ani din timpul meu personal in asta, cred ca e suficient. Dar cercetarile mele arata in mod clar ca ar putea fi mai multi copii”, a adaugat Roy.

Sursa: infamoustribune.com / descopera.ro

Publicitate
Alte Articole
Viata