Semnele care prin care iti poti da seama daca sufletul tau este la ultima lui calatorie

Semnele care prin care iti poti da seama daca sufletul tau este la ultima lui calatorie

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 February 2019 in Spiritualitate

Cine sunt sufletele batrane si ce trebuie sa stim despre ele? Iata care sunt semnele care iti arata ca esti un suflet care are experienta mai multor vieti anterioare si se afla in etapa sa finala de evolutie si de implinire karmica:

14 semne ca esti un Suflet Batran aflat in ultima sa reincarnare

Sufletele batrane se afla in ultimele lor existente umane si in ultimele stadii de evolutie. Fiindca au invatat multe lectii de-a lungul vietilor anterioare, au reusit sa isi achite datoriile karmice din trecut. Au de aceea o karma mai curata si mai armonioasa si in aceasta viata se tin la distanta de drama si conflict, angajandu-se in schimb in situatii care aduc echilibru si pace.

Termenul “batran” este impropriu folosit si nu are de-a face cu timpul sau cu cantitatea de timp / ani pe care un astfel de suflet a trait-o pe pamant de-a lungul vietilor sale, ci cu suma experientelor sale de pana acum, cu cantitatea de karma care a fost “arsa”, curatata de-a lungul reincarnarilor sale.

Sufletele batrane au atins sentimentul de impacare cu sine si nu mai simt nevoia sa demonstreze nimanui nimic. Au un anumit grad de incredere in sine, ceea ce le face sa se simta bine in propria piele.

Le poti recunoaste destul de usor caci par inconjurate de o aura specifica, de calm, de profunzime, de substanta. Iti vorbesc pe un ton relaxat, fara graba, facand ceea ce stiu ele mai bine sa faca: sa asculte si sa inteleaga, ca si cum ar avea tot timpul din lume pentru asta.

Sufletele batrane iubesc contactul vizual si isi privesc interlocutorul cu o perspicacitate si profunzime fantastica de parca ar putea sa le citeasca direct in suflet si sa vada prin el.

De obicei, sufletele batrane intuiesc ca sunt batrane si stiu ca au invatat cam tot ce se putea invata. Pur si simplu „stiu”, „cunosc” si „inteleg” anumite lucruri fara a avea nevoie de explicatii logice. De asemenea, persoanele aflate in ultimele etape ale reincarnarii au tendinta de a se simti puternic atrase de o anumita perioada istorica si tot ce tine de aceasta (antichitati, carti, filme, vestimentatie documente istorice despre perioada respectiva etc), posibil cea/ cele in care au trait experienta uneia sau a mai multor vieti anterioare.

Sufletele batrane sunt pline de intelepciune si au de obicei o viata discreta si linistita. Au un spirit gentil, insa sunt puternice in acelasi timp. Aceste persoane sunt uneori retrase si aleg sa traiasca liber sau sa locuiasca intr-un loc departe de zbuciumul lumii urbane. Par ca apartin lumii intregi si nu unui singur loc si adeseori in aceasta ultima viata isi asuma rolul de invatator si de indrumator al celorlalti.

Sufletele batrane nu sunt sclave atasamentului material si privesc viata intr-un mod relaxat, deseori filozofic. Nu le intereseaza implinirea financiara, statutul social sau tot ce tine de ordinea si ierarhizarea sociala.

Se vad pe sine si pe ceilalti nu ca indivizi singulari, ci ca parte integranta dintr-un intreg. Provocarea acestei vieti este pentru ele aceea de a-si gasi pacea dincolo de situatiile conflictuale din jurul lor si de a se adapta la armonia diversitatii.

Existenta lor nu este supusa unor probleme majore, iar daca sunt, acestea nu sunt de natura materiala sau emotionala, ci mai degraba existentiala. Sufletele batrane sunt destul de familiare cu tot ce inseamna existenta umana si de aceea nu intampina prea mari probleme in a se adapta la ea. Chiar daca deseori pot fi si ele bulversate emotional, reusesc sa se stabilizeze si sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva de ansamblu, ca facand parte fireasca din calatoria lor.

Sufletele batrane inteleg ca trebuie sa traverseze anumite situatii si circumstante pentru a ajunge la destinatia dorita. Pericolul in care pot cadea anumite suflete batrane in ultima lor existenta este acela de a cadea in apatie, depresie sau de a fi „plictisite de viata” chiar si in primii ani de viata. Ele au trait tot, au vazut tot… ce ar mai fi invatat? Acesta este punctul lor slab si trebuie sa il depaseasca gasindu-si bucuria de a trai si pe cea a implinirii karmice finale.

Nu de putine ori, sufletele batrane sunt inzestrate si cu anumite daruri spirituale sau supranaturale chiar daca uneori nici nu le constientizeaza sau le descopera mai tarziu. Ele pot sesiza sau vedea sau simti lucruri care ne scapa noua celorlalti. Sunt atrase de latura spirituala a vietii si vor incerca sa se dezvolte spiritual.

Sufletele batrane iubesc autenticitatea si sunt suficient de lucide astfel incat sa vada realitatea asa cum este ea, dincolo de masti si aparente. Ele vad lumea intr-un mod realist, constient si au o conduita etica si morala inalta.

Chiar daca sunt pasnice, sufletele batrane au propriul mod de a fi rebele. Ele nu accepta sa traiasca dupa regulile pe care le impune societatea in care traiesc si adesea se lasa calauzite de propriul set de reguli si principii, ceea ce le face ca uneori sa se simta singure si neintelese de ceilalti.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!