Semnele care iti vor arata daca esti un Suflet Ratacitor in aceasta lume

Semnele care iti vor arata daca esti un Suflet Ratacitor in aceasta lume

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Spiritualitate

Ai avut dintotdeauna sentimentul ca nu “apartii” si ca “acasa” pentru tine pare ca nu este nicaieri in lume cu adevarat? Atunci poate ca faci parte din Ratacitori, aceste suflete calatoare frumoase aflate in cautarea implinirii propriului destin.

Un suflet ratacitor nu inseamna neaparat un suflet ratacit si in niciun caz nu inseamna un suflet pierdut. Ratacitorii sunt suflete frumoase si calde care isi cauta menirea pe pamant si acel “ceva” care sa ii faca sa exclame: “mi-am gasit menirea”. Prin cautarile lor, aceste suflet calatoare contribuie la cresterea vibratiei planetei si a celorlalti.

23 de semne ca esti un Ratacitor

1. De obicei, ratacitorii dispun de talente speciale si minunate si stralucesc in domenii precum arta, stiinta, filozofie, literatura sau pedagogie.

2. Chiar daca in lumea fizica se pot confrunta cu probleme de sanatate, financiare sau la nivel de constiinta, ratacitorii au un suflet foarte bun si gentil. Ei tin cu adevarat la oameni.

3. Ratacitorii au adeseori sentimentul ca nu apartin niciunui loc, niciunei comunitati si isi cauta locul pe planeta aceasta. Chiar si atunci cand au o familie fizica foarte iubitoare, ratacitorii au frecvent sentimentul instrainarii si al insingurarii.

5. Ratacitorilor le lipseste acut sentimentul de a apartine. De multe ori, traiesc toata viata cautandu-si scopul si menirea pe aceasta planeta.

6. Ratacitorii sunt atrasi de terapiile de vindecare alternativa, de meditatie, de spiritualitate, de teoriile si ideile new age, de persoanele cu abilitati extrasenzoriale, tot ce inseamna cosmos, stiinta, univers, viata extraterestra, enigme ale pamantului si civilizatii disparute.

7. Ratacitorii aflati in ultimul grad de evolutie percep bolile si moartea ca pe o intoarcere acasa si ca pe o regasire a propriei identitati.

8. Ratacitorii isi doresc sa se angajeze in activitati prin intermediul carora sa simta ca si-au gasit menirea/ si-au implinit destinul sau prin intermediul carora pot fi de folos celor din jur.

9. De multe ori, ratacitorii nu sunt 100% prezenti cu sufletul in locul in care traiesc. In interiorul inimii lor, tanjesc dupa locuri noi si necunoscute. Adora sa calatoreasca catre cele mai indepartate si exotice locuri ale planetei.

10. Unii dintre ratacitori au amintiri sau franturi de amintiri si flash-back-uri cu ceea ce au trait in vietile lor anterioare.

11. Fiindca sufletul unui ratacitor simte ca nu se poate adapta pe aceasta planeta, adeseori si corpul intampina probleme de “adaptare” si se confrunta cu diverse afectiuni mai neobisnuite.

12. Deseori, ratacitorii simt acut sentimentul de alienare in cadrul societatii in care traiesc.

13. Deseori, ratacitorii au RH-ul negativ sau au o grupa de sange rara.

14. Ratacitorii sunt fascinati de oceane, de harti, de mistere, de profetii si tehnologii neobisnuite, de literatura science fiction sau fantasy. Tanjesc sa gaseasca elemente ale extraordinarului chiar si in lucrurile banale, zilnice.

15. Chiar daca isi face planuri, un ratacitor rareori se va tine de planul facut si va inventa altele pe moment.

16. Ratacitorii sunt fiinte emotionale si chiar daca uneori pari distanti sau distrati, sunt persoane foarte pasionale, cu un mare foc interior. Trairea experientelor dupa care tanjesc sunt cele care le potolesc focul inimii.

17. De cele mai multe ori, inca de la varste foarte timpurii (copilarie), ratacitorii se simt diferiti, altfel, cumva instrainati de societatea careia ii apartin fizic si social.

18. Ratacitorii iubesc spatiul, iubesc ideea de libertate, iubesc sentimentul de libertate. Pentru ei, fericirea pura inseamna sa doarma sub cerul plin de stele.

19. Mai mult decat in prezenta oricarei fiinte umane, in fata unui cer plin de stele, ratacitorii incearca sa isi raspunda intrebarilor care ii macina inca din prima etapa a vietii lor: care este scopul meu real pe aceasta planeta, in mediul in care ma aflu? Unde este acasa pentru mine? De ce ma aflu aici? De ce ma simt singur? De ce ma simt singur deseori chiar daca mi-am gasit sufletul pereche, iubesc si sunt iubit?

20. Desi depun eforturi pentru a se adapta acestei vieti pe pamant, ratacitorii sunt persoane placute, cu o lumina aparte. Ei radiaza dragoste pentru oameni, planeta, lucruri si se straduiesc sa vada partea buna a umanitatii.

21. Ratacitorii sunt sensibili, generosi si le pasa sincer de cei din jurul lor, dar deseori se simt mai confortabil in prezenta naturii, a plantelor sau a animalelor.

22. Chiar daca le considera necesare, ratacitorii constientizeaza ca undeva, in adancul iniimi lor, notiunile precum bani, posesiuni materiale sau o cariera de succes nu prezinta o importanta prea mare pentru ei.

23. Ratacitorii sunt suflete care vin pe aceasta planeta pentru a creste vibratia planetei si pentru a o ajuta sa treaca in a patra dimensiune. Chiar daca nu isi inteleg sensul vietii pe planeta si simt ca nu sunt neaparat parte din ea asa cum ii percep pe ceilalti, ei au ales dinainte sa vina aici deoarece experienta pe pamant le accelereaza evolutia spirituala.

Sursa: garbo.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!