Semnele care iti arata ca esti blocata intr-o relatie care te distruge

Semnele care iti arata ca esti blocata intr-o relatie care te distruge

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2019 in Relatii

Desi poate a inceput ca un refugiu, relatia ta se poate transforma foarte usor in locul din care ai vrea sa te retragi. Nu este nimic gresit intr-o relatie ce s-a detriorat in timp, gresit este sa ramai acolo si sa iti faci rau singura.

Iti prezint 9 semne ca esti blocata intr-o relatie nefericita cu partenerul tau. Fii cu ochii in patru dupa ele.

1. Nu iti vorbeste

Acesta este semnul suprem ca relatia voastra nu mai functioneaza si ar trebui sa pui punct. Nu spun ca trebuie sa vorbiti non-stop, dar daca stati impreuna si el nu spune nimic, aceasta liniste ar putea indica un blocaj de comunicare intre voi. Daca nu iti doresti un partener alaturi de care sa te plictisesti sau care nu gaseste niciun subiect de discutie, acesta este un semn ca esti nefericita in relatia ta.

2. Nu te asculta sincer

Daca in loc sa te asculte in timp ce ii povestesti ce ai facut in timpul zilei el prefera sa se uite la un meci de fotbal sau se poarta distant cu siguranta trebuie sa faci ceva. Partenerii trebuie sa se asculte, si mai mult de atat, sa petreaca timp impreuna intelegandu-se. Sentimentele si evenimentele din viata ta nu trebuiesc ignorate de iubitul tau; asa ca mai bine cauti pe altcineva ce te poate face sa te simti iubita si respectata.

3. Nu iti respecta opiniile

Tuturor n-i se intampla sa cunoastem persoane care considera ca au mereu dreptate, dar atunci cand acestia sunt partenerii nostri ar trebui sa ne punem cateva intrebari. Te intrerupe mereu cand iti spui opinia? Crede ca tu nu poti avea dreptate si ca adevarul suprem se ascunde la el? Tocmai ai aflat ca aceasta relatie este toxica pentru tine. Trebuie sa distantezi astfel de oameni, chiar si din cercul de prieteni.

4. Vorbeste prea mult despre altii

Este normal sa iti vorbeasca despre colegii de la birou, despre rudele sale sau chiar despre doamna de la alimentara; insa atunci cand este focusat pe altii si uita de tine apare o problema. Ce sa vezi? Simtomele unei relatii nefericite sunt chiar acestea. Nu mai esti persoana principala din viata lui si oricine este mai important decat tine. Nu te face fericita asta, nu-i asa?

5. Si-a pierdut entuziasmul

Ceaa ce duce de cele mai multe ori la relatii nefericite este chiar plictiseala. Dca partenerul tau nu face nimic in sensul asta, se pare ca s-a plictisit de tine. Entuziasmul tine o relatie functionabila, iar in lipsa acestuia o sa fiti blocati intr-o rutina de cuplu ce duce intr-un sfarsit la despartire.

6. Lipsesti din planurile lui

Ca in orice cuplu este normal ca cei doi parteneri sa isi faca planuri impreuna. Atunci cand insa viitorul lui nu te include si din relatia voastra lipsesc afectiunea si devotamentul, te poti considera deja intr-o relatie nefericita ce nu iti aduce niciun beneficiu. Planurile de cuplu trebuie sa fie comune si sa includa ambii parteneri, spun ceva gresit?

7. Se focuseaza pe lucrurile negative

Sacaiala poate fi si ea considerata un semn ca relatia in care de afli nu este tocmai cea corecta. Este normal sa discutati si aspectele negative, dar atunci cand partenerul tau insista asupra lor, poate indica o lipsa de apreciere din partea lui. De asemenea poate fi si un semn de plictiseala, in ambele cazuri fiind necesara o schimbare. Daca sacaielile sunt mai dese decat complementele, de ce sa te complici?

8. Iti ignora impulsurile

Relatiile nefericite sunt considerate atat cele carora le lipseste legatura spirituala, atat cat si cele la care contactul fizic lasa de dorit. Daca pasiunea de la inceput a ramas doar o amintire, si el mereu gaseste scuze sa amane momentele tandre dintre voi, ne ramane decat sa concluzionam: relatia voastra este una nefericita. Insista, insista, insista; iar daca asta nu functioneaza va trebui sa aveti acea discutie.

9. El nu este unicul

Daca ai recunoscut multe dintre aceste semne, este cazul sa faci o schimbare. El nu este singurul si cum se spune „are balta peste”. Asa ca nu ignora aceste semne si nu insista pe ceea ce nu fucntioneaza. Fiecare femeie merita un barbat care sa o iubeasca si o relatie fericita.
Din cand in cand trebuie sa te intrebi: „Oare sunt fericita cu relatia in care ma aflu?” Aceasta intrebare ar trebui sa te lamureasca si sa iti faca ordine in viata. Daca ceea ce iti doresti nu se afla in relatia ta actuala, nu dispera! Este normal ca uneori sa fim dezamagiti.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!