Semnele care iti arata ca ai venit pe Pamant cu un motiv special!

Semnele care iti arata ca ai venit pe Pamant cu un motiv special!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 August 2018 in Dezvoltare Personala

Ai avut momente cand stiai pur si simplu ce trebuie sa faci sau esti foarte inspirat? Sunt doar cateva dintre lucrurile care iti arata ca esti ales pentru ceva maret pe acest Pamant. Vezi toate semnele care iti arata acest lucru si afla ce anume te face important.

“ESTI AICI PENTRU A PERMITE SCOPULUI DIVIN AL UNIVERSULUI SA SE MANIFESTE. ASTA ARATA CAT DE IMPORTANT ESTI!” – ECKHART TOLLE

MUNCESTI PENTRU ALTE PERSOANE

Te-ai nascut lider si stii asta. Sau poate inca nu stii. Dar in orice caz, nu faci lucruri care sa produca mari schimbari. Simti ca lucrezi mai mult pentru altii. Vrei libertate, flexibilitate, creativitate si expansiune. In plus, simti ca nu esti realizat complet in acest ritm. Stii ca viziunea ta valoreaza mult mai mult si ca doar punand-o in aplicare asa cum vrei vei fi pe deplin multumit.

AI TENDINTA DE A LASA LUCRURILE DEOPARTE PANA CAND ESTI CU ADEVARAT INSPIRAT

Te autonumesti sabotorul. Dar exista ceva in sinea ta care vrea sa saboteze amanarea in momentele cheie ceea ce inseamna ca esti insemnat pentru ceva maret. Totodata, vor fi momente cand te gandesti ca trebuie sa termini ceva pentru a ajunge din punctul A in B. Dar ce se intampla daca inspiratia va prospera mai mult decat obligatia? Meriti sa fii capabil sa evaluezi ce anume este adevarat pentru tine in fiecare moment. Ai o frica ce te retine de la realizarea listei cu lucrurile pe care ti le-ai propus sa le faci? Sau esti doar lipsit de inspiratie? Indiferent de situatie aveti nevoie doar de incredere.

AI GANDIT CA UN COPIL CA ADULTII CARE PLEACA LA MUNCA IN COSTUM SUNT NEBUNI

Intotdeauna ai stiut undeva in adancul sufletului tau ca nu prea exista viata usoara odata ce imbraci acel costum. Stiai ca ai putea avea un impact mai mare apura lumii daca iti creezi propriul drum si ca acela va implica mai multa libertate si flexibilitate decat au acei adulti nebuni. Si chiar daca ti-ai dat seama de asta dupa crearea propriului drum, stii ca acest sentiment este unul absolut adevarat.

IUBESTI CEEA CE FACI INCAT ESTI IN STARE SA MUNCESTI GRATUIT

Meriti sa iti cunosti valoarea si cu atat mai mult sa incepi sa contribui in lume chiar daca asta inseamna sa lucrezi pentru altii. Chiar daca stii ca poti face lucruri mari si iti place ceea ce faci, nu vei avea nimic impotriva sa muncesti si fara sa fii recompensat. Nu conteaza banii cand faci totul din placere.

ESTI UN IDEALIST. VEZI DOAR LUCRURILE CELE MAI BUNE DIN LUME SI NU TE VEI OPRI PANA NU VEI AJUNGE LA ELE

Cand suntem copii visam la multe lucruri. Putini, insa, ajung sa isi indeplineasca visele prin multa munca. Cei care ajung unde si-au propus se numesc idealisti. Ei au propria lor viziune, creatie…o lume personala care, pentru unii dintre noi, inseamna ceva nebunesc, de neinteles. Si, de ce nu, pentru ei, intreaga lume ar putea fi un ideal.

NU ITI POTI EXPLICA CUM STII UNELE LUCRURI CI PUR SI SIMPLU LE STII

Vizionarii nu obtin, de obicei, viziunile din ceea ce este afara sau de la ce spune lumea ca ar trebui sa creeze ci din interior. Acea stiinta despre c e ar trebui sa creeze merge mana in mana cu o stiinta a tuturor lururilor. Unii ii spui intuitie, altii instinct. Dar daca iti sunt destinate pentru ceva mare in aceasta lume sa stii ca te vor ajuta.

SIMTI LUCRURI. SIMTI CAND VINE MOMENTUL CEL MARE

Uneori, sentimentele noastre sunt adevarul nostru. Abilitatea ta de a fi mare si de a contribui in lume cu ceva important este dependent de adevar. Asadar, permite sentimentelor tale sa apara pentru a va ghida pe drumul cel bun. Creatiile tale depind de ele.

ESTI MAI FRUSTRAT CAND AI MULTE IDEI DECAT ATUNCI CAND NU AI DELOC

Ai tendinta sa gasesti inspiratie cu usurinta. De fapt, viata devine mult mai frumoasa cu cat este mai inspirat. Uneori, insa, stii ca esti menit sa creezi lucruri insa din neatentie iti poti pierde inspiratia, lucru ce te va face sa te opresti si sa faci alte lucruri. Nu lasa ce aceasta neatentie sa puna stapanire pe tine. Fii recunoscator ca esti plin de idei minunate.

“NU TE TEME DE MARETIE. UNII SE NASC MARETI, UNII ATING MARETIA, IAR UNORA MARETIA LE ESTE ADUSA DEASUPRA CAPULUI.” – WILLIAM SHAKESPEARE

Daca privim lucrurile din departare, fiecare dintre noi are un rol pe acest Pamant si este adus pentru ceva maret. Doar ca mai trebuie sa ne uitam si in interiorul sufletului sis a cautam lucrurile la care suntem cu adevarat buni si sa le facem.

Sursa: caplimpede.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!