Semnele care iti arata ca ai un suflet sensibil

Semnele care iti arata ca ai un suflet sensibil

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 June 2018 in De Suflet

Traim intr-un Univers construit din energie. Suntem energie, lumea din jurul nostru este energie si pana si gandurile si sentimentele noastre sunt energie.

Sufletele sensibile sunt mult mai constiente cu privire la energia din jurul lor si ele tind sa simta pana si energia altor oameni si al mediului inconjurator.

Cum vibratiile planetei continua sa creasca, tot mai multi dintre noi incep sa devina sensibili la energia din jurul nostru.

Iata care sunt cele 5 semne ale unui suflet sensibil:

1. Esti foarte constienta de ciclurile Lunii

In fiecare luna calendaristica, Luna completeaza un ciclu de miscare de la Luna noua la Luna plina. Luna reprezinta emotiile, iar sufletele sensibile sunt adesea foarte sincronizate cu fazele Lunii.
In timpul Lunii noi sufletele sensibile pot simti o chemare si dorinta de a se elibera sau de a pune capat anumitor lucruri.

Sufletele sensibile nu vor intelege aceasta legatura speciala pe care o au cu Luna si uneori acest lucru le poate face sa se simta axioase sau inconfortabile in anumite momente ale lunii.

2. Simti prin ce trec alte persoane

Sufletele sensibile sunt adesea capabila sa spuna ce simte o alta persoana si chiar pot simti acele emotii ca si cum ar fi ale lor. De asemenea, acestea pot spune ce simte o alta persoana chiar si cand aceasta nu este in preajma.

Acest lucru poate fi unul epuizant, motiv pentru care este important ca aceste persoane cu suflete sensibile sa isi protejeze energia.

3. Nu te simti bine in locuri aglomerate

Persoanele cu suflet sensibil se pot simti coplesite si usor agitate in momentul in care sunt intr-o incapere aglomerata sau chiar in anumite locuri publice. Acest lucru se intampla deoarece ele iau energia de la oamenii din jurul lor.

Sufletele sensibile, de asemenea, sunt mult mai constiente de mediul lor, ceea ce inseamna ca anumite sunete, mirosuri si lumini pot fi coplesitoare pentru ele.

Acest lucru poate fi dificil de rezolvat, motiv pentru care este important ca sufletele sensibile sa dezvolte instrumente de protectie.

4. Ai o o intuitie foarte buna

Cum sufletele sensibile sunt atat de constiente de mediul inconjurator si de energia celorlalti, intuitia lor este adesea foarte puternica. Ele pot intui lucruri inainte ca acestea sa se intample sau pot simti cand o persoana la care tin foarte mult trece printr-o perioada dificila.

Un suflet sensibil e o binecuvântare, nu o pacoste. Sensibilitatea îţi provoacă dureri, într-adevăr, dureri ce te vor copleşi. Dar sufletul sensibil vede şi simte înmiit faţă de sufletele terne. Câte emoţii, câte bucurii şi câte lacrimi de fericire pot încăpea într-un suflet sensibil? Mii!

Un suflet sensibil se bucură mai uşor pentru că are abilitatea de a vedea lucruri frumoase în lucruri mici şi puţine. Aşa că…fericiţi cei sensibili!

Oamenii sensibili îşi pun sufletul într-o atingere, într-un zâmbet, într-un sărut, într-un dar. Un suflet sensibil nu face nimic mecanic. Şi-atunci…care suflet trăieşte mai intens? Sensibilitatea înseamnă suflet…prea mult suflet.

Ce trist o fi să fii lipsit de sensibilitate. E ca şi cum n-ai avea memorie, e ca si cum ai fi, veşnic, mort.

A trăi cu sufletul, sensibil şi vulnerabil, înseamnă a avea curaj. A-ţi şti sufletul în pericol şi a îndura e reţeta perfectă pentru o viaţă plină de trăire.

Sufletele sensibile trăiesc sincer emoţiile, de la cele mai triste până la cele mai îmbucurătoare. Omul cu suflet sensibil este un om puternic, ce trăieşte neînarmat în faţa emoţiilor. Persoanele sensibile trăiesc, mereu, cu câte-o melodie în suflet, iar lacrimile, întotdeauna, le sunt curate.

Sufletul sensibil e un întreg univers cu mii de nuanţe adânci. Sufletul sensibil e înconjurat, mereu, de un parfum duios. Luiza Ionescu

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!