Semnele care iti arata ca ai langa tine un barbat pe care nu trebuie sa il pierzi

Semnele care iti arata ca ai langa tine un barbat pe care nu trebuie sa il pierzi

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 October 2018 in Relatii

Se spune că pentru fiecare persoană există cineva predestinat pe care o să-l întâlnim mai devreme sau mai târziu. Fiecare dintre noi merită și are nevoie de cineva care să-și arate sentimentele pe care le are pentru noi în fiecare zi. Dacă iubitul tău face aceste 10 lucruri, înseamnă că tu ai întâlnit deja persoana potrivită pentru tine.

Dacă iubitul tău face aceste 9 lucruri, trebuie să-l păstrezi neapărat în viața ta

1. Poți fi tu alături de el.

Cel mai important lucru este să te simți bine în compania persoanei iubite și să nu te comporți diferit de cum ești tu de fapt. Ar trebui să te simți confortabil în pielea ta și, mai ales, să te simți frumoasă.

2. Îți trimite mesaje drăguțe și romantice doar pentru a te face să zâmbești.

Bărbatul care te face să zâmbești prin lucruri mărunte, dar care înseamnă foarte mult, este bărbatul care merită totul. Dacă iubitul tău face astfel de gesturi, merită să lupți pentru el să să-l păstrezi în viața ta.

3. Îți schimbă imediat starea proastă de spirit.

Dacă partenerul tău face tot ce-i stă în putință pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze și pentru a-ți schimba dispoziția, înseamnă că te iubește cu adevărat și că fericirea ta înseamnă și fericirea lui. Cum să vrei să pierzi un astfel de bărbat?

4. Atunci când îi povestești ceva este numai ochi și urechi.

Toată lumea te poate asculta atunci când te plângi sau când ai ceva de spus, însă nu multă lume te poate înțelege în totalitate. Dacă iubitul tău o face, înseamnă că îi pasă de tine.

5. Este acolo pentru tine tot timpul.

Un bărbat care te iubește cu adevărat va apărea la ușa ta în orice moment, fie că este dis de dimineață, fie că este miezul nopții, atunci când treci prin momente grele. Va fi acolo pentru tine să-ți șteargă lacrimile și să te înveselească.

6. Luptă pentru tine și face sacrificii.

Orice femeie merită și ar trebui să aibă alături un bărbat care să lupte pentru ele și care să nu le lase să adoarmă supărate. Dacă iubitul tău face acest lucru, merită să-l păstrezi.

7. Știe ce îți dorești și nu ezită să-și îndeplinească dorințele.

În momentul în care două persoane se iubesc, nu va mai fi nevoie de vorbe tot timpul pentru a simți ce-și dorește celălalt. Dacă iubitul tău știe ce-ți dorești fără să-i spui și face tot posibilul să îți îndeplinească dorințele, înseamnă că te iubește cu adevărat.

8. Este răbdător cu tine.

Dacă partenerul tău te înțelege, îți înțelege și-ți acceptă trecutul și, mai ales, dacă îți înțelege toanele care nu sunt puține, înseamnă că acest bărbat este demn de respect și merită să lupți pentru el.

9. Poți vorbi despre orice cu el.

Partenerul tău ar trebui să fie cel mai bun prieten al tău și să vorbești cu el despre orice. Dacă se întâmplă la fel în relația ta, înseamnă că te afli în relația potrivită.

Sursa: estisuperba.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!