Semnele care iti arata ca ai ajuns la capatul drumului tau energetic! Ce urmeaza dupa…

Semnele care iti arata ca ai ajuns la capatul drumului tau energetic! Ce urmeaza dupa…

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2019 in Spiritualitate

“Pierdem trei sferturi din noi înșine în încercarea de a fi ca alți oameni.” – Arthur Schopenhauer

10 semne că te afli la capătul drumului tău energetic

1. Nu vă mai place viața voastră, vi se pare mică și limitată și știți că undeva vă așteaptă ceva mult mai satisfăcător – chiar dacă nu știți încă, ce anume.

2.Nu vă place ce faceți cu viața voastră – ceea ce poate include serviciul, cariera, situația financiară, relațiile sau locul în care trăiți. S-ar putea să și resimțiți toate acestea, ca fiind scurgeri de energie.

3.Lucrurile care vă făceau fericiți înainte, acum nu vă mai oferă nicio bucurie. S-ar putea ca nici măcar să nu mai puteți să vă amintiți cum era să fiți fericiți.

4.Vă simțiți deconectați de oamenii din jur și s-ar putea chiar să nu vă mai placă (nu contează cine sunt ei, acest lucru se aplică tuturor relațiilor și oamenilor, inclusiv membrilor familiei). S-ar putea să vă evite puțin (sau mai mult) sau, atunci când vă aflați împreună, să simțiți că aveți o conversație oarecum forțată și că vă este greu să comunicați cu ei.

5.Vă simțiți blocați, incapabili să vă mișcați în orice direcție și s-ar putea fie să vă doriți atât de mult schimbarea, încât să vreți să o luați în orice direcție, doar pentru ca ea să se întâmple, fie să fiți atât de zăpăciți, încât să nu vă puteți gândi la absolut nimic, în clipa asta.

6.Vă simțiți lipsiți de motivație și v-ați pierdut creativitatea și ambiția. Chiar și atunci când faceți lucrurile cele mai simple și obișnuite, vi se pare că vă târâți printr-un noroi gros.

7.Vă simțiți detașați, confuzi și cu gândirea încâlcită. Vă este greu să acordați atenție și să vă concentrați asupra lucrurilor mărunte și pare să vă ia mai mult timp să faceți orice.

8.Petreceți o grămadă de timp, visând cu ochii deschiși că vă aflați oriunde altundeva decât în propria voastră viață de acum.

9.Simțiți o tentație puternică să vă luați zborul, să fugiți undeva, în necunoscut, lăsându-vă viața actuală, pentru a afla ce vă face fericiți.

10.Simțiți o dorință acută de a vă curăța spațiul vital, de a scăpa de lucrurile pe care nu le mai vreți și, uitându-vă prin ele, sunteți uimiți de cât de multe lucruri sunteți dornici să scăpați.

Ce urmează? Cum să depășiți lipsa de motivație și nefericirea generală, care vă copleșește în acest moment? Deși pare să fie cel mai rău coșmar, acesta este, în realitate, cel mai puternic moment al vostru, deoarece frica de schimbare poate părea mică, în comparație cu dorința de schimbare și cu voința de a permite ca acest lucru să se întâmple.

Și atunci lucrurile se pot întâmpla. Nu contează cât de puternic și de promițător este potențialul energetic; până când nu înțelegem că ne aflăm pe o cale care nu mai are nicio energie pentru noi și nu vrem să luăm în considerare o alta, nouă, tot potențialul energetic rămâne doar potențial pur.

Pasul următor este să ne gândim cum putem acționa. La care dintre lucrurile de care am fost atașați până acum, putem renunța? Căror rezultate putem începe să le așezăm bazele? Visele voastre sunt cele care vă dau răspunsul la întrebarea „Ce vreau?”, așa că, urmăriți cu atenție ce dorințe secrete aveți, care sunt lucrurile despre care vorbiți, atunci când spuneți „mi-aș dori…”

Putem trece de la nefericire și depresie, la acțiunea inspirată, știind că atunci când suntem deprimați și triști ne aflăm, de fapt, la capătul unei căi energetice.

Urmând calea viselor și a speranțelor noastre, în fața pașilor va începe să se desfășoare o cale nouă. Și dacă acționăm urmându-ne inspirația, extindem potențialul noii energii, într-o nouă realitate a vieții noastre.

Sursa: editura foryou

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!