Semnele ca ai langa tine un barbat bun

Semnele ca ai langa tine un barbat bun

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 October 2018 in De SufletRelatii

Ca și bărbați, una dintre îndatoririle noastre este să fim gentlemani cu cei pe care îi întâlnim. Nu este poate nici o persoană la care acest lucru să se refere mai mult – și într-o măsură mai mare – decât partenera ta. Femeile se așteaptă să fie curtate și, eventual, căsătorite cu un bărbat de înaltă calitate.

Majoritatea oamenilor ar fi de acord că bărbații buni cuprind anumite trăsături comportamentale pe întreaga durată a relației. Acest lucru conduce la următoarea întrebare: ce trăsături de caracter formează un “om bun”? Ei bine, există într-adevăr mulți dintre ei. Am reușit să rezumam semnele ca un barbat este potrivit si bun la un numar de 11.

Fara o ordine deosebita, cititi 11 semne ca sunteti alaturi de un om bun:

1. Te face să te simți frumoasa (în interior și în exterior) – În calitate de partener, un om bun nu va uita de a vă face să vă simțiți frumoasa. Un om bun nu este mulțumit să spună doar cuvintele, dar reușește să manifeste sentimente de frumusețe în inima ta. Aceasta include modul în care interacționează cu dvs. fizic și mental.

2. El evocă un sentiment de inspirație – Un om bun va avea întotdeauna un caracter puternic și neclintit. Ca atare, în mod implicit, omul este inspirat în cuvintele și faptele sale. El nu încetează niciodată să evocă sentimente de inspirație. Un om bun va inspira o femeie să fie cea mai bună versiune a ei.

3. Te sustine mai des decat crezi ca meriti – Un om bun înțelege importanța menținerii susținerii și a satisfacerii nevoilor unei femei. Acest lucru nu implică faptul de a spune mereu da, ci fiind un om care poate oferi sprijin și ajutor atunci când situația solicită asta.

4. El cauta mereu sa se imbunatateasca – Un om bun niciodată nu-și dă prea multe aere. Deși poate fi inteligent, un om bun încearcă mereu să-și îmbunătățească viața; fie că este vorba despre învățarea unui lucru nou, luarea unor responsabilități suplimentare, sau obținerea unui fizic mai bun, un om bun se mândrește să devină mai bun.

5. Te face să te simți in siguranta. – Sentimentul de siguranță este o componentă vitală pentru orice femeie in relația ei. Este datoria omului să se asigure că asemenea sentimente sunt prezente. În caz de evenimente nefericite, un om bun se va ridica întotdeauna și-și va apăra femeia.

6. El pare întotdeauna să facă “lucrurile mici”. – Ține ușa deschisă, scoate scaunul, hrăneste copiii etc., toate sunt acțiunile speciale ale unui om bun care face lucruri mici. Nu este niciodată prea ocupat să oprească ceea ce face și să ofere un mic gest de asistență.

7. Este sincer si direct – Un om bun nu va minți, înșela sau fura, mai ales fata de cea pe care o iubește cel mai mult în lume. Un om bun nu trebuie să simtă nici o ezitare în a spune lucrurile așa cum sunt, chiar dacă ceea ce are de spus este bun sau rău.

8. Nu este niciodata abuziv fata de tine sau alte persoane – Un om bun nu va fi niciodată abuziv din punct de vedere fizic, mental sau emoțional față de partenera sa. Vreodată. De asemenea, un om bun nu va instiga un episod abuziv cu oricine altcineva în orice circumstanță. În schimb, un om bun va folosi puterea caracterului și intelectului său pentru a rezolva conflictele.

9. Este alaturi de tine intotdeauna – Când un om bun își exprimă dragostea, această dragoste rămâne la bine si la rau. În niciun caz, un om bun nu vă va neglija, chiar și în situațiile mai dificile. Un om bun nu-și va abandona datoria să stea lângă tine.

10. El lucrează pentru a câștiga, și păstra, încrederea ta – Un om bun înțelege că încrederea, ca și iubirea, nu poate fi forțată; trebuie să fie câștigată. După ce a câștigat încrederea sacră a femeii, un om bun o va accepta ca o binecuvântare. În plus, un om bun nu îți insala niciodată încrederea în el.

11. Se gandeste la tine prima oara in orice circumstanta – Acest lucru nu înseamnă că se inclina si satisface fiecare capriciu al unei femei. Aceasta înseamnă, în cele mai multe cazuri, că un om bun va fi altruist în cuvintele și faptele sale. Este responsabilitatea unui om de a-și pune prima dată femeia – un om bun face acest lucru mult mai des decât altii.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!