Semne incontestabile că ai darul clarviziunii

Semne incontestabile că ai darul clarviziunii

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 August 2023 in Spiritualitate

Simțiți când ceva urmează să se întâmple? Puteți simți intențiile oamenilor și planurile lor fără să interacționați direct cu ei? Simțiți aura altor persoane și starea lor de spirit? Poate că totul se datorează faptului că aveți darul clarviziunii.

Ce este clarviziunea?

Este o abilitate extrasenzorială de a simți energiile din jurul vostru, din mediul înconjurător și ale altor oameni. Există diferite tipuri de abilități psihice care merg mână în mână cu clarviziunea, și anume:

– clarviziune;
– clarcunoaștere;
– claraudiență.

Clarviziunea se referă la abilitatea intuitivă de a simți starea emoțională și fizică a altor persoane fără a fi necesar un contact direct cu acestea, fără a vă folosi celelalte cinci simțuri.

Semne că aveți darul clarviziunii:

1. Sunteți un adevărat empatic, care simte cu mare subtilitate energia emanată de alte persoane, durerea sau bucuria lor. De asemenea, vreți mereu să îi ajutați pe cei din jur dacă au o problemă.

2. Sunteți foarte sensibil la emoții și reacționați adesea puternic la sentimentele negative. Cuvintele frumoase vă aduc bucurie în suflet, iar cuvintele urâte vă afectează foarte tare.

3. Simțiți energia din spațiul înconjurător, de aceea vă simțiți cel mai bine în natură, mai ales pe timp de zi, când razele soarelui pătrund printre frunzele copacilor. În schimb, locurile întunecate și aglomerate vă provoacă discomfort.

4. Știți ce îi neliniștește pe alții și puteți identifica instantaneu cauza reală a problemelor lor. De aceea, cei apropiați vă transformă des în terapeutul lor personal, iar vouă vă face plăcere să îi ajutați.

5. Aveți un cerc restrâns de prieteni. Fiind selectiv în privința cercului de persoane cu care vă petreceți timpul, nu sunteți atacați constant de vampiri energetici. Totuși, în cazul în care limitele sunt neclare, acest lucru se poate întâmpla des.

Persoanele clarvăzătoare sunt adesea considerate donatoare de energie, deoarece dețin adesea un rezervor energetic destul de mare.

6. Sunteți atras de spiritualitate și simțiți că acolo sunt ascunse toate răspunsurile la întrebările voastre. Considerați că sunt foarte multe lucruri pe care, noi ca oameni, nu le știm. Vreți să aflați răspunsuri la întrebări pe care oamenii obișnuiți nu s-ar gândi să le pună.

7. Vă este dificil să vă gestionați propriile emoții. Acestea vă copleșesc de multe ori. De aceea, este foarte important să învățați tehnici care vă ajută să vă mențineți sub control emoțiile și să le eliberați în lume într-un mod ecologic.

8. Puteți simți energii non-fizice. Acum vorbim despre energii supranaturale care vin să comunice sau să transmită ceva. O persoană clarvăzătoare poate simți prezența cuiva într-o cameră prin piele, chiar dacă nu o poate vedea.

9. Sunteți diferit de ceilalți și ați fost așa încă din copilărie. Aveți propriile voastre gânduri, propriile voastre opinii și o imaginație bogată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!