Semne că Karma Familiei se suprapune cu cea personală. În acest fel nu vei putea să-ți trăiești viața

Semne că Karma Familiei se suprapune cu cea personală. În acest fel nu vei putea să-ți trăiești viața

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 June 2023 in SpiritualitateViata

Se întâmplă adesea ca o persoană să aibă un horoscop favorabil, dacă se analizează harta din momentul nașterii, și chiar el însuși să fie o persoană minunată, dar să se confrunte constant cu dificultăți în viață. Să treacă prin diferite probleme și nevoi care par că se tot repetă.

De ce?

Cauza cea mai frecventă este acoperirea karmei individuale de karma ancestrală. Astrologii utilizează genograma pentru a investiga această influență. Însă nu doar prin intermediul horoscopului se poate analiza karma. Există și alte semne care pot indica faptul că karma ancestrală se suprapune cu karma personală:

Horoscopul nu este egal cu viața

De altfel, din acest motiv, mulți clienți ai astrologilor pot deveni dezamăgiți de profesionalismul și eficacitatea astrologiei în sine. Deoarece, în cazul în care karma ancestrală se suprapune cu cea personală, caracteristicile horoscopului pot să nu se potrivească în totalitate cu viața ta reală în prezent.

De ce copilul meu s-a născut astfel?

Dacă ai un copil născut cu o malformație sau o boală genetică, acest lucru indică, de asemenea, faptul că karma ta personală este acoperită de karma ancestrală pe care va trebui să o depășești. Aici se poate adăuga și nașterea copilului înainte de termen cu câteva zile sau, dimpotrivă, mai târziu.

Bolile transmise pe cale ancestrală

Dacă suferi de boli genetice sau ai manifestări severe de boli cronice până la vârsta de 13 ani, acest lucru indică, de asemenea, faptul că karma ancestrală se suprapune cu cea personală. Astfel de boli includ adesea astmul bronșic sau pielonefrita.

Semne pe corp

O pată din naștere care apare în aceeași formă, dar poate fi localizată în diferite locuri la diferite persoane din familia ta pe parcursul a trei generații.

Repetiția este mama învățăturii

Dacă repeți destinul strămoșilor – acest lucru indică faptul că, fără să-ți dai seama, ai preluat karma familiei tale. Acest lucru poate include același număr de divorțuri, căsătorii, boli, decese din aceeași cauză.

Un alt semn suplimentar, dar mai subiectiv, ar fi visele cu rude decedate.

Dacă majoritatea caracteristicilor din acest articol se potrivesc și la tine, acest lucru poate indica faptul că destinul tău este influențat de karma familiei tale. Vei fi inconștient fidel familiei tale și vei urma aceleași căi ca și strămoșii tăi, iar manifestarea propriei tale individualități va fi foarte dificilă.

Fiecare persoană are o datorie față de familia sa. Cu toate acestea, la unii oameni aceasta pur și simplu împiedică dezvoltarea personală și karma proprie. Când se întâmplă asta? Când persoana s-a reîncarnat anterior în acea familie și a infectat familia cu energii negative.

Atunci ea apare din nou în familia respectivă pentru a curăța gunoiul din familie pe care l-a creat însăși. Uneori, ea poate alege calea de “curățitor al familiei” pentru a lucra la povara karmică dificilă a familiei.

Iar până când acea persoană nu se va elibera de negativitatea ancestrală, nu va putea trăi în conformitate cu propria sa karma.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!