Semne ale unui biocâmp cu scurgeri și 3 sfaturi simple despre cum să-l corectați rapid pentru a nu mai atrage lipsa de bani și eșecurile în viață

Semne ale unui biocâmp cu scurgeri și 3 sfaturi simple despre cum să-l corectați rapid pentru a nu mai atrage lipsa de bani și eșecurile în viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 April 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Ați observat vreodată că în viața voastră se produc schimbări și că nu mai sunteți aceeași persoană care erați anul trecut, că ceea ce vă amuza în trecut, a început brusc să vă irite, că o persoană în care aveați încredere deplină, dintr-o dată vă provoacă neîncredere sau că viața pare mult mai gri?

Veți fi surprinși, dar problema este la voi înșivă. Mai precis, aceste schimbări au legătură cu starea câmpului vostru bioenergetic.

Fiecare ființă vie de pe Pământ are un biocâmp sau un corp energetic. Datorită lui, suntem strâns legați de Univers, iar acesta ne protejează de scurgerea energiei interioare. Dar, imediat ce integritatea lui este distrusă, devenim imediat o țintă ușoară pentru vibrațiile negative, fie ele intenționate sau involuntare.

În primul rând, apare apatia, pe care o atribuim oboselii obișnuite și lipsei de somn. Dar acesta este doar primul semn de alarmă, pentru că în urma sa vine neliniștea fără motiv, gândurile obsesive și agresivitatea inexplicabilă.

Astfel, eșecurile te urmăresc ca o haită de câini flămânzi, sărăcia te înghite ca un nisip mișcător, iar disperarea devine motivul principal al vieții.

Ce să faci într-o astfel de situație?

Pentru a-ți restabili biocâmpul, trebuie să urmezi acești 3 pași simpli: mai întâi cureți, apoi repari, apoi restabilești energia. Această metodă de vindecare este incredibil de simplă și nu necesită mult timp.

1. Curățarea

Chiar dacă ideea de biocâmp, aură sau energie nu existau în timpurile strămoșilor noștri, ei știau foarte bine că focul, în câteva minute, te poate curăța de negativitate. Doar nu se adunau degeaba în jurul focului în serile obișnuite.

Pentru oamenii moderni este dificil să aprindă un foc mic atunci când sufletul este împovărat. Dar lumânările sunt la îndemâna oricui. Ați observat că este suficient să priviți flacăra unei lumânări timp de 5 minute și ochii încep să se umple de lacrimi, iar odată cu ele dispare durerea sufletească, iritarea și resentimentele?

Cel mai uimitor lucru este că flacăra unei lumânări ajută nu numai să vă curățați de negativitatea acumulată, ci și de cea moștenită.

2. Repararea

Băile cu apă și sare de mare fac adevărate minuni, nu doar că repară rupturile în biocâmpul, ci îl și întărește. Energia negativă, blestemele, farmecele și alte lucruri negative vor sta departe de voi dacă faceți baie cu sare de mare.

De asemenea, dacă o să ștergeți oglinzile din casă cu apă sărată, îi veți proteja și pe cei dragi, nu doar propria persoană. Nu este un secret că oglinzile au memorie și capacitatea de a acumula energie negativă, așa că este bine să faceți totul posibilul de a ține energia negativă la distanță.

3. Restabilirea

Nu vă zgârciți în ceea ce privește afecțiunea față de animalele de companie sau ajutorul pentru animalele fără adăpost. Poate întrebați, ce au ele de-a face cu asta? Este foarte simplu. Animalele nu pierd legătura puternică cu natura, pe care, din păcate, oamenii au pierdut-o.

Prin urmare, ele nu numai că pot împărtăși energia lor pozitivă cu oamenii, dar pot și să absoarbă energia negativă. Astfel, dacă petrecem mult timp în preajma animalelor și le oferim afecțiunea noastră, putem restabili echilibrul energetic și întări sănătatea noastră mentală.

Aveți grijă de voi, ascultați-vă sufletul, el vă va avertiza dacă în biocâmpul vostru apar rupturi. Nu lăsați momentul să vă scape, pentru că este întotdeauna mai ușor să reparați o fisură mică, decât niște rupturi mai mari.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!