Semințele de in te vor ajuta la eliminarea toxinelor, te vor scăpa de paraziți și vor normaliza greutatea

Semințele de in te vor ajuta la eliminarea toxinelor, te vor scăpa de paraziți și vor normaliza greutatea

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Intestinele pline de toxine sunt cauza multor boli și a slăbiciunii generale a organismului : toxinele și paraziții otrăvesc sângele și perturbă metabolismul, agravează starea pielii. A fi supraponderal sau subponderal este un semn alarmant al problemelor intestinale.

Intestinele sunt de obicei curățate cu clisme, dar puțini oameni știu că o astfel de procedură neplăcută distruge și microflora benefică. Din fericire, există o alternativă eficientă la această metodă de curățare – semințele de in vă vor ajuta la eliminarea toxinelor și paraziților.

Efectul maxim va fi realizat de făina din semințe de in, pe care o puteți cumpăra sau face singură prin măcinarea semințelor într-o râșniță de cafea. Aceasta ameliorează inflamația mucoasei tractului gastro-intestinal, îmbunătățește metabolismul lipidelor, si distruge viermii intestinali.

Cum să consumați făina de in

Ar trebui să mâncați un amestec de făină de semințe de in și kefir pe stomacul gol în loc de micul dejun, conform următoarei scheme:

Prima săptămână: Adăugați 1 lingură de făină de in la 100 ml de chefir.

A doua săptămână: 2 linguri de făină de in la 100 ml de chefir.

A treia săptămână: 3 linguri de făină de in la 150 ml de chefir.

În scop preventiv, adăugați semințe de in măcinate la mâncărurile obișnuite. Norma zilnică este de 2-3 linguri.

Schema de trei săptămâni de tratament cu făină din semințe de in pentru va ajuta intestinele să se curețe de toxine și paraziți și, de asemenea, să normalizeze greutatea. Este o mare curățare generală pentru organism!

Proprietățile semințelor de in

Să încercăm să evidențiem principalele proprietăți utile ale semințelor de in:

1. Semințele de in sunt ca un burete și ne curăță intestinele de toxine și paraziți mai bine decât cărbunele activ, având un efect laxativ ușor.

2. Reduce probabilitatea unor forme de cancer. În special, cancerul de sân și cancerul de colon.

3. Reduceți tensiunea arterială și reduceți cu 75% acumularea depunerilor aterosclerotice.

4. Restabilește microflora intestinală.

5. Îmbunătățește starea pielii și a părului.

Beneficii pentru sănătatea femeilor

Semințele de in sunt deosebit de utile pentru femeile după 35 de ani – reduce riscul de cancer mamar și atenuează simptomele neplăcute ale menopauzei. Semințele de in conțin fitoestrogeni, care ajută la reglarea fondului hormonal al femeii și sunt înlocuitori ai hormonului feminin (estrogen).

Contraindicație:

1. Consumul excesiv de semințe de in și cantități insuficiente de lichide pot duce la constipație. Semințele de in trebuie să fie consumate în porții mici, neapărat consumate alături de alte lichide.

2. În prezența pietrelor din vezică sau biliară, cu pancreatită, colecistita trebuie să utilizeze semințe de in cu mare grijă, deoarece acestea au un efect coleretic puternic.

3. Unii oameni, atunci când consumă semințe de in, pot observa balonare sau flatulență, în acest caz este necesar să se reducă cantitatea.

Consumă semințe de in dimineața și te vei simți mult mai bine, procesele digestive se vor îmbunătăți, vor dispărea kilogramele în plus, pielea va fi curățată. Nu uitați că, pentru un rezultat ideal, trebuie să beți până la 2 litri de apă pe zi.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!