Secretul unei vieți fericite este simplu, dar nouă nu ne plac lucrurile simple…

Secretul unei vieți fericite este simplu, dar nouă nu ne plac lucrurile simple…

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 June 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitateSfaturiViata

Fiecare persoană este capabilă să-și aleagă propriul destin. Oamenii nu își dau seama că în fiecare secundă a vieții lor fac, fără să conștientizeze, o anumită alegere. De exemplu, cu ce haine să se îmbrace, să meargă la serviciu sau să rămână acasă, ce să mănânce la micul dejun și așa mai departe. Iar dezvoltarea ulterioară a evenimentelor depinde de alegerile făcute.

Majoritatea oamenilor au o mentalitate negativistă. Gândurile negative atrag, ca un magnet, probleme, eșecuri și diverse situații negative în viața lor. Așadar, viața unei astfel de persoane devine o luptă continuă împotriva negativului. Adesea, astfel de oameni se plâng de soarta lor, de nedreptatea lumii și așa mai departe. Dar problema se află în ei înșiși.

Se poate trăi complet diferit. Pentru asta, este suficient să schimbi direcția gândirii tale. Gândind într-un mod pozitiv, o persoană atrage mai multe evenimente pozitive în viața sa. Prin urmare, în viața sa vor avea loc mai des evenimente fericite.

Există un spațiu al variantelor în care se găsesc toate posibilele evenimente. Majoritatea oamenilor aleg variante negative de dezvoltare a evenimentelor, deoarece gândesc negativ și vibrează la frecvența corespunzătoare.

Prin schimbarea gândirii tale într-o direcție mai pozitivă, se schimbă și frecvența transmisă. Astfel oamenii încep automat să aleagă variante de dezvoltare mai pozitive ale evenimentelor. Și, prin urmare, viața unei astfel de persoane va începe să se schimbe în bine într-un timp scurt.

Însă asta nu se va întâmpla peste noapte, transformarea gândirii necesită timp. În unele cazuri dificile, această perioadă poate dura destul de mult. Este important să nu renunți și să duci la bun sfârșit ceea ce ai început.

Cum să-ți reconstruiești gândirea într-o manieră pozitivă:

1. Elimină negativitatea din viața ta.

Nu poți elimina complet negativitatea din viața ta, dar poți să o reduci la minimum cu ușurință. Nimic nu trece fără a lăsa urme. Tot ceea ce o persoană vede, citește, aude se instalează în subconștientul său și influențează neobservat viața sa.

Este important să excluzi din câmpul vizual tot conținutul negativ care te domină în prezent într-o mare măsură. Să încetezi să urmărești știrile, filmele de acțiune, horror, thriller, investigații și să nu citești informații negative pe diverse site-uri.

În locul acestora, poți urmări comediile vechi, în care nu există obscenități și vulgaritate, sau filmele comice moderne destinate vizionării în familie. Emisiunile despre natură și știință pot fi, de asemenea, o opțiune.

2. Afirmațiile.

Utilizarea afirmațiilor are, de asemenea, un efect puternic asupra schimbării gândirii. Pentru a obține un efect pozitiv, afirmațiile trebuie formulate într-un mod pozitiv. Afirmațiile ar trebui să vizeze rezolvarea unei probleme specifice. Gândurile pozitive ar trebui repetate de mai multe ori pe zi, timp de 5-10 minute. Transformarea gândirii durează între 1 și 3 luni.

3. Găsirea oamenilor cu același scop.

Există numeroase forumuri și comunități pe rețelele sociale unde oamenii au interese similare. Poți găsi acolo alți oameni care au același scop. Este mult mai ușor să te ții de gândirea pozitivă atunci când o faci împreună cu alte persoane.

Este foarte important să nu cazi din nou în gândirea negativă.

Este recomandat să excluzi din viața ta oamenii care au o gândire negativă, altfel aceștia vor continua să-ți otrăvească gândurile cu negativitatea lor. Dacă nu poți evita comunicarea cu astfel de oameni, trebuie să fii neutru în privința lor și să nu cedezi în fața negativului lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!